Прагляд Поўнай Версіі : Розніца alfa 147 150 і 170 л. с.
Добры вечар, хлопцы.
Ад года ў мяне есць 147 Q2 з dpf магутнасцю 150 конскіх сіл. Некалькі дзен таму спрачаліся на гэтую тэму rimappe etc, мяне паўсталі сумневы, калі 147, 170 л. ducati corse, ен жа механічнай структуры, кузава і simila, і, адпаведна, калі абраны тут адрозненне ад 20cv больш, у параўнанні з маім гэта проста пытанне кіравання, таму што, наколькі я ведаю, рухавік заўседы lt 1.9 jtdm. Вы ведаеце, мне што-небудзь сказаць аб гэтым?
Дзякуй.
Розніца заключаецца як у эстэтыцы, што і іншыя, наколькі я ведаю.
У ECU не люстраныя, як hw (і, вядома, sw) і вал рухавіка з розных матэрыялаў.
У валы зусім розныя.
Галава з алюмінія.
Турбіна менш (я думаю, каб надаць большы крутоўны момант на нізкіх абарачэннях)
Такім чынам, проста пакласці на карту ducati corse на мой б працу зрабілі жудасна, ці не так?
вы можаце параўнаць "карты", каб убачыць, дзе ўмяшацца і пачаць адчуваць
На жаль, я не дзе выкарыстоўваць карту ducati corse, і асабіста я маю на ўвазе мала... прапанаваў перапрызначыць мая непасрэдна, калега, за 150€, але я прыйшоў сумневы, калі б не лепш пакласці прама, што і ducati, каб пазбегнуць памылак.
Прывітанне, але ваш калега-прафесіянал? ці аматар у разгубленасці? зрабіць пашкоджанні, займае мала..........
Шчыра кажучы, не ведаю, як сказаць вам, калі вы прафесіянал, або лепш..ен кажа выдатна, у кампаніі, але гэта справа зроблена "на дом" мы кажам, маючы яго ўжо пераназначаны некалькі аўтамабіляў, і чуў, што вы знайшлі ўсе выдатна.
У выпадку, калі accettasssi у farmela зрабіць, сказаў, што дасць мне абодва файла, і арыгінал, і тое, пераназначаны...я мог бы ў гэты момант яе вывучэння, хто-то тут, на форуме? Ці есць асаблівыя патрабаванні?
Шчыра кажучы, не ведаю, як сказаць вам, калі вы прафесіянал, або лепш..ен кажа выдатна, у кампаніі, але гэта справа зроблена "на дом" мы кажам, маючы яго ўжо пераназначаны некалькі аўтамабіляў, і чуў, што вы знайшлі ўсе выдатна.
У выпадку, калі accettasssi у farmela зрабіць, сказаў, што дасць мне абодва файла, і арыгінал, і тое, пераназначаны...я мог бы ў гэты момант яе вывучэння, хто-то тут, на форуме? Ці есць асаблівыя патрабаванні?
Гэта ваша права мець 2 файла...ori знаходзіцца ў вашай уласнасці і мод плаціць..***** unque так, калі потым іх месца ў форуме, мы глядзім на іх з задавальненнем.
Скажу па вопыту бачыў, што ў мяне есць сябар, з 147 ducati corse 170cv і некаторыя змены эстэтыкі і разгрузцы прамога, да якога я супастаўляецца аўтамабіль больш чым адзін раз (і ніколі не быў рады, і хацеў усе больш і больш, пакуль ен не пачаў разбураць тое, што бачыў, як кіраўніцтва аа).
Не вам рабіць карты, перабольшаныя бачыў, што аўтамабіль ужо мае свой, б вы марнаваць больш грошай на рамонт, што і трэба, як сказаў errecinque, пошты, працы з калегам, і мы бачым і абмяркоўваем на якія-небудзь змены.
Пагаварыўшы з ім, і сказаў яму дакладна, што я не збіраюся ісці, то кожныя 3 дні з механікам, ен параіў мне "пачынаць" з +20 рэзюмэ для таго, каб не sollecitareppiù час механічнай часткі рухавіка і турбіны... Думаю, што на мой погляд ужо 20 рэзюмэ вельмі шмат, і для некаторых гэта проста "пачатак".
Ужо, што адзін кажа на рэзюмэ, і не крокам у схемах я давайце страціць.
І галоўнае поспехі
Ужо, што адзін кажа на рэзюмэ, і не крокам у схемах я давайце страціць.
І галоўнае поспехі
Гэта было не так груба, то есць казаў ен коней, а таксама крывых і крокам на працягу ўсяго паскарэнне, калі я правільна памятаю...на жаль, мае невуцтва ў пытаннях, я мяркую, ен прынес са мной такім чынам.
Асабіста я б паспрабаваў зрабіць гэта. Хто-то, магчыма, ен прапануе даць яму паспрабаваць...хоць я прызнаю, што трывожнасць-гэта шмат.
Такім чынам, проста пакласці на карту ducati corse на мой б працу зрабілі жудасна, ці не так?
Па мне, можа быць ідэя не абавязкова дрэнна. Або ўсе роўна можа быць добрай адпраўной кропкай, каб потым зрабіць дадатковых налад.
Я зрабіў некаторыя даследаванні ў сеткі:
помпа высокага ціску 150 конскіх сіл Q2 і ducati жа, код Bosch для абодвух 55234362
фарсункі розныя, - ад 150 (код bosch 0445110243), а 170 (045110341)
турбіна на выгляд такі ж, г. зн. Honeywell-Garrett мадэль GTA1749V але коды розныя, для 150 46793334 у той час як для ducati 55214063, таму могуць невялікія адрозненні паміж двума, але я думаю не так істотныя.
Улічваючы тое, што я разумею вельмі мала, нават машыны, таму што я спрабую даведацца з форуму, па-мойму, можна, скажам, скапіяваць (вядома, не выкарыстоўваючы CTRL+C, CTRL+V азначае) карты 170 на 150, улічваючы, што многія кампаненты падобныя па два рухавіка, або, па крайняй меры параўнаць дзве карты, каб чэрпаць натхненне, як зрабіць змены.
Я зрабіў некаторыя даследаванні ў сеткі:
помпа высокага ціску 150 конскіх сіл Q2 і ducati жа, код Bosch для абодвух 55234362
фарсункі розныя, - ад 150 (код bosch 0445110243), а 170 (045110341)
турбіна на выгляд такі ж, г. зн. Honeywell-Garrett мадэль GTA1749V але коды розныя, для 150 46793334 у той час як для ducati 55214063, таму могуць невялікія адрозненні паміж двума, але я думаю не так істотныя.
Улічваючы тое, што я разумею вельмі мала, нават машыны, таму што я спрабую даведацца з форуму, па-мойму, можна, скажам, скапіяваць (вядома, не выкарыстоўваючы CTRL+C, CTRL+V азначае) карты 170 на 150, улічваючы, што многія кампаненты падобныя па два рухавіка, або, па крайняй меры параўнаць дзве карты, каб чэрпаць натхненне, як зрабіць змены.
І чаго вы чакаеце, каб паспрабаваць? Проста сумесціце файлы на карты, якія вы хочаце павялічыць, скапіяваць дадзеныя на ваш файл, захавайце мод, і загрузіць яе ў аўтамабіль. Затым паспрабуйце паступова, без перабольшання, гатовыя, далей, лічыце, калі есць што-то дзіўнае, магчыма, зрабіце лог параўнанні з врі, а потым гэты мод
я магу табе гарантаваць, што змены на картах у два экю, з'яўляюцца мінімальнымі, зменіцца кіраванне ўсей ecu замест таго, але гэта не легка зразумець гэта, вы павінны пачаць з вашай, і працаваць добра іх вышэй, няхай гэта ecu ducati.
я згодны з ugoboss,змяніць вашу.......
камплект махавік счаплення далікатныя,але калі вы ведаеце, дзе атрымаць вашыя рукі(не загрузіць пару 1000giri) могуць спакойна вытрымліваць нагрузкі.
Я б хацела працягнуць гэты момант ад турбіны, па дузе, даўжэй, тахометра, Наогул, ад 2300 абаротаў прыкладна да 4000... Сказаць, што гэта выканальна, ці гэта занадта рызыкоўна?
У мінулым я параўнаў нават я карты 150 з тых 170 і я пацвярджаю тое, што кажа ugoboss... рэальная розніца ў кіраванні!!!
Што тычыцца механікі, за выключэннем некаторых дэталяў, ідэнтычныя...
На маю вопыту, зроблены добра, ідзі спакойна далей 20cv з 170cv без minarne надзейнасць за ўсе рабіць рэчы з асцярогай.
Як са 150, што з Ducati, дзе вы можаце пацешыць sulserio.
У мінулым я параўнаў нават я карты 150 з тых 170 і я пацвярджаю тое, што кажа ugoboss... рэальная розніца ў кіраванні!!!
Што тычыцца механікі, за выключэннем некаторых дэталяў, ідэнтычныя...
На маю вопыту, зроблены добра, ідзі спакойна далей 20cv з 170cv без minarne надзейнасць за ўсе рабіць рэчы з асцярогай.
Як са 150, што з Ducati, дзе вы можаце пацешыць sulserio.
Я хацеў бы ведаць, што вы маеце на ўвазе "кіраванне " паколькі гаворка ідзе аб 20cv ў больш, калі павялічваецца, яны нікчэмныя
Зараз не памятаю дакладна, я павінен riconfrontare файлы, але памятаю, што карты педаль, пара і пераўтварэнні былі ідэнтычныя...
Я не магу быць больш вычарпальным, таму што ў гэты перыяд былі павешаны на працы, але і проста параўнаць іх.
Што тычыцца карту пераўтварэнні крутоўнага моманту/дызель ідэнтычная ва ўсіх версіях анекдоты, якія я параўнаў, так сказаць, тое ж самае, што я знаходжу ў карце 140Cv €3, 150CV €4, у Ducati, у Джульета ад 170Cv, нават калі апошні не 1.9 а 2.0.
Але на карту педаль і на карту і абмежавальнікам крутоўнага моманту я бачыў адрозненні паміж 150 конскіх сіл і Ducati.
Прывяду прыклад, я на 150 конскіх сіл пры 3750 абарачэннях чытаю 3370 (337 Нм крутоўнага моманту, у той час як на Ducati заўседы на 3750 абаротаў чытаю 3750 то есць 375 Нм, г. зн. розніца парадку dell 11%