КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Правы доступу для Загрузкі

o_cines
Хлопцы, можа хто падкажа як мне ўключыць да загрузкі ў форум?

Дзякуй

Ela.Toretto

leo_sg
Вы павінны дабрацца да 50 паведамленняў КАРЫСНЫХ,

carlo abarth
але карысныя карысныя no прывітанне і да пабачэння!!!!

Errecinque
Вы павінны дабрацца да 50 паведамленняў КАРЫСНЫХ,

Не былі 80 msg?

leo_sg
[QUOTE=Errecinque;120194]Не былі 80 msg?[/QUOTE

агорнутая я чытаў 50, але я andatoo перачытаць правілы і 80 msg

tranky
[QUOTE=Errecinque;120194]Не былі 80 msg?[/QUOTE

агорнутая я чытаў 50, але я andatoo перачытаць правілы і 80 msg

Пацвярджаю, я 80msg карысныя без blableggiate.

aleg
Дабрацца да 80 msg не так проста, калі вы хочаце выказаць свае меркаванне па карце, вы не можаце зрабіць, таму што вы не можаце спампаваць файл, вы можаце проста ўступіць у абмеркаванне, у якім не кажуць парады

tranky
Дабрацца да 80 msg не так проста, калі вы хочаце выказаць свае меркаванне па карце, вы не можаце зрабіць, таму што вы не можаце спампаваць файл, вы можаце проста ўступіць у абмеркаванне, у якім не кажуць парады

Нішто не перашкаджае вам загрузіць карты ў адным месцы, і адкрыць іх і спытаць, якія адрасы, функцыі або іншыя..
Неабходна стварыць сілу

Errecinque

Глядзіце, колькі карыстальнікаў маюць больш 80msg і вы зразумееце, што не так ужо і складана. Вядома, гэта займае некаторы do tempo.

gabrielikkiu
Нішто не перашкаджае вам загрузіць карты ў адным месцы, і адкрыць іх і спытаць, якія адрасы, функцыі або іншыя..
Неабходна стварыць сілу

прабач, у іншым, што гэта значыць? ёсць пэўныя сайты?

alex210392
Напрыклад, вы можаце пачаць, каб загрузіць у раздзеле банк дадзеных ваш файл крычы, калі не маецца, такім чынам, каб дапамагчы ўсе распаўсюджванага, даць, каб атрымаць...

gabrielikkiu
Напрыклад, вы можаце пачаць, каб загрузіць у раздзеле банк дадзеных ваш файл крычы, калі не маецца, такім чынам, каб дапамагчы ўсе распаўсюджванага, даць, каб атрымаць...

наогул-то я зрабіў у свой час :-(

alex210392
наогул-то я зрабіў у свой час :-(

не ты gabrielikkiu я меў на ўвазе "o_cines", загрузіць, напрыклад, файл у базе дадзеных не прысутнічае гэта паведамленне "карысна"

gabrielikkiu
не ты gabrielikkiu я меў на ўвазе "o_cines", загрузіць, напрыклад, файл у базе дадзеных не прысутнічае гэта паведамленне "карысна"

Асс, прабачце, не зразумеў , аднак я паставіў зноў з надзеяй, што хто-то даць мне некалькі саветаў