КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Змяняць Паведамленні і пытанне ў PM

Errecinque
Прывітанне ўсім, я хацеў бы папрасіць адміністратара, калі можна было б увесці магчымасць рэдагаваць паведамленне толькі што адправіў, так што вы можаце выправіць фразы або словы, напісаныя дрэнна.
Што тычыцца PM, было б карысна, каб лепш даведацца адзін аднаго сярод карыстальнікаў. Есць сістэма, якая блакуе ўключэнне укладанняў і адрасоў **** унутры сябе (прычына, я думаю, для якога былі адключаныя), па мне, дапамаглі б ім лепш узаемадзейнічаць паміж намі.
Дзякуй.

Ela.Toretto

frenk85
так, так!гэта было б ідэальна!можа праблема ў тым, заблакаваць адрасы і ўкладання,для рэдагавання паведамленняў, я думаю, няма вялікіх праблем...........

rego88
згодны, дух форуму трэба, каб даведацца адзін аднаго сярод карыстальнікаў, што немагчыма ў гэта таму, што вы не мае магчымасці ўзаемадзейнічаць паміж карыстальнікамі 2....

admin
Прывітанне ўсім, я хацеў бы папрасіць адміністратара, калі можна было б увесці магчымасць рэдагаваць паведамленне толькі што адправіў, так што вы можаце выправіць фразы або словы, напісаныя дрэнна.
Што тычыцца PM, было б карысна, каб лепш даведацца адзін аднаго сярод карыстальнікаў. Есць сістэма, якая блакуе ўключэнне укладанняў і адрасоў **** унутры сябе (прычына, я думаю, для якога былі адключаныя), па мне, дапамаглі б ім лепш узаемадзейнічаць паміж намі.
Дзякуй.

Было б нядрэнна, ды, але па віне каго-то, мы былі вымушаныя прыняць такое рашэнне, многія шукаюць у пакой і bypassavano абмежаванні, якія есць на форуме і якія былі зроблены спецыяльна, ведаеш, колькі ***** мы адзначылі вялікую колькасць карыстальнікаў, якія ў сваю чаргу павінны былі звязацца у прыватным парадку і не маючы права на спампаваць патрабавалі, каб тыя, хто павінны былі гэта зрабіць, а затым адправіць яго да іх, або, каб прадаць свае файлы?
Мне шкада, але цяпер не можа.

Errecinque
Было б нядрэнна, ды, але па віне каго-то, мы былі вымушаныя прыняць такое рашэнне, многія шукаюць у пакой і bypassavano абмежаванні, якія есць на форуме і якія былі зроблены спецыяльна, ведаеш, колькі ***** мы адзначылі вялікую колькасць карыстальнікаў, якія ў сваю чаргу павінны былі звязацца у прыватным парадку і не маючы права на спампаваць патрабавалі, каб тыя, хто павінны былі гэта зрабіць, а затым адправіць яго да іх, або, каб прадаць свае файлы?
Мне шкада, але цяпер не можа.

Так, я ведаю, прычына закрыцця лс, але не існуе спосабу, каб адключыць ўнутры сябе магчымасць пакласці укладанняў, адрасоў **** і нумары тэлефонаў?

Ах, і тады гэта было б не дрэнна ўвесці кнопку "мне падабаецца ", каб пазбегнуць непатрэбных паведамленняў толькі напісаў дзякуй

ugoboss
для таго, каб звязацца з карыстальнікамі, але мы не ўсе аднолькавыя, мне прыходзяць паведамленні на мой **** некаторыя карыстальнікі, гэта значыць, што некаторыя з іх маюць прывілеі, а некаторыя няма, я ўжо сказаў, мая на гэтыя рэчы даўно, і я не хачу паўтарыць няма нічога, але ў любым выпадку, як сказаў, есць людзі, пачаткоўца, што ен "прывілеі" што такія людзі, як я, які стараецца дапамагчы і прысутнічае амаль кожны дзень на форуме не мае, і тут я заплюшчваю.

Errecinque
для таго, каб звязацца з карыстальнікамі, але мы не ўсе аднолькавыя, мне прыходзяць паведамленні на мой **** некаторыя карыстальнікі, гэта значыць, што некаторыя з іх маюць прывілеі, а некаторыя няма, я ўжо сказаў, мая на гэтыя рэчы даўно, і я не хачу паўтарыць няма нічога, але ў любым выпадку, як сказаў, есць людзі, пачаткоўца, што ен "прывілеі" што такія людзі, як я, які стараецца дапамагчы і прысутнічае амаль кожны дзень на форуме не мае, і тут я заплюшчваю.

Я спадзяюся, што гэта памылка сістэмы, як сказалі мне, калі мне прыйшло паведамленне, што адразу ж адзначыў гэта.........калі няма, то гэта вельмі сур'езна!!!

Ela.Toretto
і калі вы sbloccassero свае вечара пасля таго, як я ведаю, 100 паведамленняў? можа пайсці?

admin

Мне шкада, што ты думаеш, гэта нас асабліва ты, што ты даўно тут, на форуме, але, на жаль, выкрут знойдзены некаторыя карыстальнікі, у якім яны на парадку дня, і мы, што ў нас так шмат працы, загорнутыя не заўважаем, таму мы просім вас паведамляць усе тое, што для вас і падазраю, так, каб блакаваць іх у больш сур'езных выпадках bannarli.
Тут няма любімчыкаў ці рэкамендуецца ўсе роўныя, за выключэннем тых, хто дапамагае і прапануе размяшчэнне рашэння або квант-гэта яшчэ і карысць для форуму.
На жаль, з-за гэтых карыстальнікаў, у якім вы пакараныя, што вы заслугоўваеце і, пакуль не знойдзем рашэнне праблемы, вам давядзецца крыху пацярпець.

admin
І ў любым выпадку, мы працуем, плацім з нашай кішэні ... належачы на кваліфікаваныя людзі, каб вырашыць гэтую праблему

admin

Вы можаце мне паведаміць гэтыя карыстальнікі?

ugoboss

не па злосці admin, але калі я атрымліваю гэтыя **** улічваючы, што я не магу адказаць на вароты, і цяпер не магу іх аднавіць.

Pasticciona0
Добры дзень Адмін, прашу прабачэння, калі выкарыстанне такога абмеркавання, але я не магу знайсці іншы спосаб, каб звязацца з...я была gangi да канца лютага (калі не памыляюся) і па заканчэнні тэрміну бана мой рахунак быў абмежаваны... На сення яшчэ, аказваецца, такі, і хацеў спытаць, калі я мог бы быць у парадку, як звычайна. Я паўтараю, што я зразумеў памылку і больш не паўторыцца ў будучыні. Дзякуй за ўвагу.
Pasticciona0

admin
не па злосці admin, але калі я атрымліваю гэтыя **** улічваючы, што я не магу адказаць на вароты, і цяпер не магу іх аднавіць.

Я думаю, што мы зразумелі праблему, і калі вам здарыцца зноў, нават калі ты не хочаш сказаць мне, карыстальнік толькі што мне пацвердзілі, што і адбылося

todos
Паважаны адмін я даю прычына ugoboss, што некаторыя карыстальнікі previlegiati, я быў цьверды на шэсць месяца для медыцынскіх праблем, вы робіце мяне, вы абмежавалі мой рахунак, я бачыў, што некаторыя карыстальнікі ўпісаны задоўга да мяне, і я не часта на форуме не абмежаваныя...тое, што я хачу сказаць, калі адбываецца што-то падобнае, перш чым абмежаваць уліковы запіс адправіць ***** папярэджанне....

frenk85
прабачце мяне, але быць "абмежаваныя"у форуме што compora?!?!

admin
Паважаны адмін я даю прычына ugoboss, што некаторыя карыстальнікі previlegiati, я быў цьверды на шэсць месяца для медыцынскіх праблем, вы робіце мяне, вы абмежавалі мой рахунак, я бачыў, што некаторыя карыстальнікі ўпісаны задоўга да мяне, і я не часта на форуме не абмежаваныя...тое, што я хачу сказаць, калі адбываецца што-то падобнае, перш чым абмежаваць уліковы запіс адправіць ***** папярэджанне....

Дарагі todos я не магу ведаць вашыя праблемы, але я павінен паводзіць сябе так, інакш форум становіцца cacatoio аўдыторыі, дзе кожны з іх робіць свае факты, ты напрыклад, у цябе 405 паведамленняў і ты ўпісаны з 2013 года нават калі б я быў цьверды ў працягу шасці месяцаў астатняе, што ты зрабіў?
Я кажу праўду аб гэтых меркаваных фаварытаў, як вы іх называеце, але, якія на самай справе з'яўляюцца не больш, чым вопытных людзей, якія выкарыстоўваюць усе іх ведаць baipassando сумка з нашай сістэмы, каб звязацца з іншымі карыстальнікамі, якія маюць усе актыўныя прывілеі просяць спампаваць файлы або спасылкі на месца іх і passarglieli ў пакой.
Але авось, каб цяпер усе было скончана, мы знайшлі некалькі мяшок і ўладкаваліся мы належым на вас, каб любыя справаздачы ў будучыні.

tranky
Калі мне будзе дазволена сказаць, мой ўбачыў, што я тут ужо каля года, і я ўжо бачыў шмат рэчаў, якія не ідуць і многія іншыя, якія ідуць..
Я заяўляю, што я не карабля, на самай справе.. я тут, у вывучэнні такога мастацтва, толькі для адукацыйных мэтаў, маючы аўтамабіль, у якім эксперыменты і веды, для таго каб памяняць тып эбу, на якія даюць мне доступ на любыя выпрабаванні.
Тут вы знойдзеце шмат інфармацыі і шмат файлаў, на якіх вы зможаце зрабіць выпрабаванні, даследаванні і ўсе астатняе, але, вядома, злога намеру цалкам можа зрабіць добры капіявання і ўстаўкі і rivendersi гэтую копію для атрымання прыбытку.
Тым не менш, супрацоўніцтва людзей будзе выгляд з профілю людзей, якія, на запыт адказваюць, як, і, колькі могуць, sharano файл, просяць ласкамі, для тлумачэнні, а не пераказваюць і многія іншыя рэчы.
Абмежаванні ўведзеныя ў макет сайта, на мой погляд, гэта цалкам бескарысна, які хавае "******" або "******" у чым плюсы?
Для астатніх я згодзен з admin, што пачынае быць невыносна паляваць на прывід, і што адзіны спосаб, каб абмежаваць шкоду ад дрэнна настроеных адрэзаць змяі галаву, і абмяжоўваць сукупнасць сістэм.
Сказаў, што я спадзяюся, што, хто, як я, ен тут для вывучэння, будзе кансалідаванай, ні групы, а не ў marginatum, як знешняга, што ен тут, каб захапіць чужыя працы, што не.
Дзякуй