Перегляд Повної Версії : Проблема несправності двигуна Yaris 1.0 бензин
привіт всім,як назва, у мене проблема в несправності двигуна на Yaris 1.0 3 циліндра рік 2006 мій друг.Помилка сталася спочатку епізодично, потім все частіше, поки не став майже фіксованої,не пам'ятаю код, точний, але кожен раз, коли я зробив діагноз, я давав помилки регулювання лямбда-зонди,в останній раз замість "відсутність завдання ламба зонд перед каталізатором".З самого початку, що мій друг відразу обох зондів до зо два старих, потім за допомогою двох зондів нові, але нічого,автомобіль є найкращим у відпустку, але нічого,замінив також і каталізатором наявності в майстерні (тому і кузова).Саме дивне, що я помітив, що зонд після видалення помилки, вона працює протягом приблизно 10 15 секунд, а потім збій у значення 0.455 Ст. у мене не було ні шляху, ні часу в це вникати, але, здається, постійна проблема на цих авто,у вас є досвід з цього питання?
але машина, що аномалії є?
Здрастуйте, у мене була аналогічна проблема, і це був блок управління двигуном, він вирішив, що робити зварних швів на клемній колодці..
Перевірити проводку до датчика, а якщо ти зможеш поштовий код помилки
Якраз сьогодні мені принесли uma Yaris 1.0 4 2000 рік з горить, код помилки p0171 carbrazione худий.машина має вакуум в accaccelerazione.
Мені теж, до речі, сталося вперше на yaris verso змінилася зонд і каталізатор і індикатор але потім повернулася, деякий час тому на 1000 я бачив індикатор, я звернувся клієнт і сказав, що електрики йому сказали, що це блок управління
Вимірник Маси повітря і ОК?
коли для вимірювання цих автомобілів страждають від цього!!
ще одна проблема, з якою не можна не рахуватися недалеко від цих авто є каталізатором
Каталізатор, коли не він є найбільш ефективним в діагностиці побачу, що зонди працюють однаково, а коли це прекрасно, Я перший зонд, який працює назад і злети, і падіння другої і більше лінійний.
як сказали collgehi вище перевір датчик витрати повітря....
Ось і все,що стосується каталізатор був замінений разом з зондами,хоча я був схильний перевірити датчик витрати повітря,я читав навколо, що вони дадуть мені нудно, але я ще не міг його подивитися, враховуючи, що це мій друг використовує автомобіль для роботи, і навряд чи вдасться зупинити...проте я Вважаю, що проблему залежності від ecu, враховуючи, що, посилаючись на досвід todos на колодці і трохи звикнуть, пам'ятаю, що зонд в діагностиці мені працювати для цього 10 15 секунд, відразу після того, як перевірив всі роз'єми в тому числі і на колодці ecu і переробити діагноз спочатку працювало...може, від'єднавши і знову штекер якийсь холодної зварювання зробив контакт.Контакт завтра, мій друг, і я бачу, як це може привести, це просто, щоб відкрити цей ecu?або я повинен бути обережним, на що-то?спасибі всім
подивися добре контакти ecu... і у разі датчика тиску і витратоміра або всмоктування повітря аномальної...
Я раджу вам перевірити безпосередньо датчик витрати повітря, може бути, спробуйте очистити його з однієї spr для контактів...
Ти тільки подумай, через 1 місяць ще що чув...