Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : DEFAP 500 1.3 MULTIJET 75cv

pippo65
Прывітанне ўсім,я збіраюся выдаліць з блока кіравання fap і egr ад вышэйпаказанага аўтамабіля.
Затым, будучы на самых ранніх відаў зброі, прашу дапамогі ў больш вопытных на матэрыялы.

Дзякуй!!!

todos
Прывітанне, я думаю, што вы павінны спачатку зрабіць рэзервовую копію блока з добрым праграмістам, калі ў вас есць праграма tools павінны пайсці да патрэбнага адрасу, каб размясціць фап у off..

Errecinque
А ўсе, і я пацвярджаю, што ідэальным было б добра bk ў bdm хоць кажуць, што гэтыя ecu marelli 8xx яны трохі ostiche адкрыць. Тое, што я чуў, што добры k**s з'яўляецца самым надзейным інструментам для паслядоўнага чытання з 8xx

pippo65
А ўсе, і я пацвярджаю, што ідэальным было б добра bk ў bdm хоць кажуць, што гэтыя ecu marelli 8xx яны трохі ostiche адкрыць. Тое, што я чуў, што добры k**s з'яўляецца самым надзейным інструментам для паслядоўнага чытання з 8xx

Тым часам, дзякуй табе і ўсе адказы, то дайце мне зразумець,..... ьк у bdm-k**s, што devrei зрабіць дакладна?

todos
Прабачце, але што гэта за праграміст у вас есць?

pippo65
Прабачце, але што гэта за праграміст у вас есць?
Як я ўжо пісаў вышэй,не я яшчэ нічога,было цікава менавіта, што трэба, каб зрабіць усе гэта.

mafani
прывітанне выконвайце радзе errecinque, каб інструмент ўзяць, нават калі з гэтым не зробіце рэзервовае капіраванне, але " вы пішаце спакойна два тыпу ecu, што можа сабраць ваш аўтамабіль,і таму, што, як вы напісалі, здаецца, 6f3,то што тычыцца defap вы звяртаецеся ў службу online-форум

Errecinque
Тым часам, дзякуй табе і ўсе адказы, то дайце мне зразумець,..... ьк у bdm-k**s, што devrei зрабіць дакладна?

Пошук трохі інфа на форуме, і вы ўбачыце, што ўсе будзе ясней.....есць інструменты, якія робяць толькі паказанні паслядоўныя, бд, інструменты, якія працуюць толькі на школе (bdm,jtag,boot, etc), а таксама сродкі, якія працуюць у абодвух напрамках.

ugoboss
калі хочаце савет, ускладзеных на каго-то з вопытам, калі вы ніколі не рабілі defap гэта цяжка для цябе, гэтыя то, калі вы хочаце зрабіць рэзервовую копію, трэба кожную адкрыць (вельмі тонкая рэч, каб зрабіць), і прачытаць яе ў jtag, bdm, не мае нічога агульнага з гэтай тыпу ecu, што тычыцца паслядоўнага пагодзяцца на k*ss

leo_sg
Тым часам пачынаецца купіць інструмент (kess і jtag)

Errecinque
Тым часам пачынаецца купіць інструмент (kess і jtag)

Не даты інфармацыя недакладная, што яго бянтэжыць, калі ен у пачатку......Kess ок, але jtag-гэта метад чытання не інструмент. тое Ktag і, калі хочаце, каб абсталяванне шматмэтавага павінен купіць абодва.

pippo65

Ад таго, што я зразумеў, праблема больш вялікім з'яўляецца beckup, якая будзе служыць у выпадку, калі што-то пайшло не так......я кажу, добра?
Што тычыцца kess з тым, магу з раз'ем obd чытаць/пісаць мой ecu???
Калі вы, выкарыстоўваючы паслугі онлайн, я змог завяршыць працу?
На наўтбуку ў мяне ecm titanium 1.61 можа быць карысна?

mafani
тады я адказваю стане:
-рэзервовага капіявання вам карысна, калі запіс не атрымаецца
-k**s obd цябе чытае і піша, як я ўжо сказаў, да двух тыпаў ecu (калі, вядома, ўнутры есць арыгінальны файл)чаму не чытае ecu, але таму для чытання, віртуальная
-інтэрнэт-сэрвіс, вы робіць рэдагаванне файла, што вы будзеце пісаць у ecu
-ecm tita sw, рэдагаваць карты,можа быць карысным у modificarti файл, толькі калі вы ведаеце, у раенах на навобмацак,

pippo65
тады я адказваю стане:
-рэзервовага капіявання вам карысна, калі запіс не атрымаецца
-k**s obd цябе чытае і піша, як я ўжо сказаў, да двух тыпаў ecu (калі, вядома, ўнутры есць арыгінальны файл)чаму не чытае ecu, але таму для чытання, віртуальная
-інтэрнэт-сэрвіс, вы робіць рэдагаванне файла, што вы будзеце пісаць у ecu
-ecm tita sw, рэдагаваць карты,можа быць карысным у modificarti файл, толькі калі вы ведаеце, у раенах на навобмацак,

Але ў тэорыі, зыходны файл павінен ен, у базе дадзеных праграмнага забеспячэння k**s.... ці кажу stupidata?

michele30
Прывітанне, зыходны файл не знаходзіцеся ні на kess ні на іншыя hw, у любым выпадку знаходзяцца ў банку дадзеных.
Калі вас цікавіць прадам galletto v54 новая, ( есць мой пост у раздзеле прадам ) чытайце і пішыце спакойна.,

Errecinque
Прывітанне, зыходны файл не знаходзіцеся ні на kess ні на іншыя hw, у любым выпадку знаходзяцца ў банку дадзеных.
Калі вас цікавіць прадам galletto v54 новая, ( есць мой пост у раздзеле прадам ) чытайце і пішыце спакойна.,

Мне здаецца....як певень, што kess яны ў sw банк дадзеных, файлаў, што ў гэты час рабіць id ecu, калі маецца вам вяртае чытання, віртуальная.

leo_sg
Не даты інфармацыя недакладная, што яго бянтэжыць, калі ен у пачатку......Kess ок, але jtag-гэта метад чытання не інструмент. тое Ktag і, калі хочаце, каб абсталяванне шматмэтавага павінен купіць абодва.

Вы прабачце мяне, я ў замяшанні, я быў няправы, пісаць..

todos
Прывітанне ўсім,я збіраюся выдаліць з блока кіравання fap і egr ад вышэйпаказанага аўтамабіля.
Затым, будучы на самых ранніх відаў зброі, прашу дапамогі ў больш вопытных на матэрыялы.

Дзякуй!!!
вы павінны практыкаваць з эбу ад крадзяжу з узломам і не ад вашай машыны, калі вы знаходзіцеся ў ранняй зброю...

leo_sg
вы павінны практыкаваць з эбу ад крадзяжу з узломам і не ад вашай машыны, калі вы знаходзіцеся ў ранняй зброю...

аднак, у вашай машыне, вы можаце рабіць якія-небудзь доказы, што вы хочаце, і вы заўважыце, лепш за ўсе адрозненні і, калі вы павінны зрабіць некаторыя пашкоджанні ў рэшце рэшт і вашыя..
я так думаю

pippo65

На самай справе гэта тое, што я хачу зрабіць,але я ў пункце, што ўзяць??? Певень або kess?
Эбу ад крадзяжу з узломам, колькі мне будзе каштаваць?

pippo65
аднак, у вашай машыне, вы можаце рабіць якія-небудзь доказы, што вы хочаце, і вы заўважыце, лепш за ўсе адрозненні і, калі вы павінны зрабіць некаторыя пашкоджанні ў рэшце рэшт і вашыя..
я так думаю

carlo abarth
упэўнены, што перад smanettre лепш атрымаць экю пагрузчык, калі няма .....adios!!!

leo_sg
упэўнены, што перад smanettre лепш атрымаць экю пагрузчык, калі няма .....adios!!!
калі ўзяць толькі эбу сек, не можа ўбачыць свае працы, якія ен зрабіў, у канцы яго ecu не цяжка знайсці, я так думаю

pippo65
калі ўзяць толькі эбу сек, не можа ўбачыць свае працы, якія ен зрабіў, у канцы яго ecu не цяжка знайсці, я так думаю

Так, каб заставацца ў тэме,але калі я знайду блок кіравання, роўныя,каб яго можна было выкарыстоўваць на 500 з ей рабіць-то?

leo_sg

Так, каб заставацца ў тэме,але калі я знайду блок кіравання, роўныя,каб яго можна было выкарыстоўваць на 500 з ей рабіць-то?

То вы, калі купіце роўна можа быць гаворкі, што працуе, аднак вы павінны scodificarla

pippo65
То вы, калі купіце роўна можа быць гаворкі, што працуе, аднак вы павінны scodificarla

І scodificarla дастаткова проста?

leo_sg
Першыя некалькі разоў нічога, і легка, аднак вы павінны зрабіць яго часткова ці цалкам?
Часткова вы павінны адрэдагаваць файл, а не за ўсе пакласці яшчэ эмулятар...

ugoboss
калі мы даем парады, спрабуем раздаць праведнікі, scodifica частковае таму на e2prom, агульнае на flash, не трэба ніякіх эмулятар на гэтыя экю.

leo_sg
калі мы даем парады, спрабуем раздаць праведнікі, scodifica частковае таму на e2prom, агульнае на flash, не трэба ніякіх эмулятар на гэтыя экю.

Прашу прабачэння

ugoboss
я sonon падышоў ззаду да вашай прамовы, ты казала эмулятар.

pippo65
Ок,калі буду ў экю, калі яны riparlerà.
Між тым, дайце мне савет аб тым, што attrrezzo ўзяць,не марнаваць трэскам, але функцыянальныя,яны разрываюцца паміж kess і пеўня,а таксама, дзе яго купіць.

todos
Ок,калі буду ў экю, калі яны riparlerà.

leo_sg
Я б сказаў, на кані, як і усеабдымнай інструментам, праца ў бд, а таксама bdm......

Ды я таксама певень, і я б сказаў, што гэта не дрэнна

pippo65
Ды я таксама певень, і я б сказаў, што гэта не дрэнна
але вы таксама маеце kess?

leo_sg
але вы таксама маеце kess?

ugoboss
як вы сказалі, УСЕ з певень у вас ўсеабдымны інструмент, які дазваляе зрабіць што-небудзь у бд, што bdm і jtag (усе функцыі, і ўсе гэта, калі мы гаворым клонаў) з k*ss, у вас есць выдатны інструмент для obd і bootloder, але калі вы хочаце працаваць у bdm вы павінны прыняць таксама k-t*g.

Errecinque
як вы сказалі, УСЕ з певень у вас ўсеабдымны інструмент, які дазваляе зрабіць што-небудзь у бд, што bdm і jtag (усе функцыі, і ўсе гэта, калі мы гаворым клонаў) з k*ss, у вас есць выдатны інструмент для obd і bootloder, але калі вы хочаце працаваць у bdm вы павінны прыняць таксама k-t*g.

Прывітанне Уга....але гэта рэальная гісторыя, што я чытаў вакол, што k**k**g не чытаюць, калі ecu ўжо сопоставлен?

pippo65
Ок,я пачынаю шукаць певень v54.

ugoboss
Прывітанне Уга....але гэта рэальная гісторыя, што я чытаў вакол, што k**k**g не чытаюць, калі ecu ўжо сопоставлен?

не думаю, ен мне, здарылася, што ў bdm чытанне edc16c39 групы fiat сеткавы дыск (ад мяне, таму я ўпэўнены) у рэшце рэшт я сказаў cks не падтрымліваецца, для астатніх у мяне прачытаныя некалькі, якія затым былі ўжо змененыя, але без якіх-небудзь праблем.

Errecinque
не думаю, ен мне, здарылася, што ў bdm чытанне edc16c39 групы fiat сеткавы дыск (ад мяне, таму я ўпэўнены) у рэшце рэшт я сказаў cks не падтрымліваецца, для астатніх у мяне прачытаныя некалькі, якія затым былі ўжо змененыя, але без якіх-небудзь праблем.

Добра, я шчаслівы, што бачыў, і я ўзяў іх абодвух....першае, што я паспрабую, як раз на месцы ПК. Дзякуй

pippo65
Добра, я шчаслівы, што бачыў, і я ўзяў іх абодвух....першае, што я паспрабую, як раз на месцы ПК. Дзякуй

Прывітанне r5,маглі б вы сказаць мне, дзе ты іх узяў?
Дзякуй.

Errecinque
Прывітанне r5,маглі б вы сказаць мне, дзе ты іх узяў?
Дзякуй.
Не думаю, што я магу сказаць гэта адкрыта і я не ведаю, як цябе. Дарэчы, не ў сеткі, але на парозе.

pippo65
Не думаю, што я магу сказаць гэта адкрыта і я не ведаю, як цябе. Дарэчы, не ў сеткі, але на парозе.

albertoS4
прывітанне ўсім, я хачу таксама зрабіць аперацыю выдаленне fap і egr

albertoS4
На 500 нават у маім выпадку, які інструмент параіце набыць для чытання флэш?

tranky
На 500 нават у маім выпадку, які інструмент параіце набыць для чытання флэш?

Што ECU ?

albertoS4
Прывітанне tranky,
я павінен прачытаць, што мадэль у мяне. Улічваючы, што гэта першая серыя з MJ

albertoS4
не існуе што-тое, што добра для ўсіх мадэляў MJ?

tranky
Вы магію або ваўчар, дылер.
Вышэй было сказана, kess.. Мяркую, правільнае ўказанне

albertoS4
;)
цікава... мне здалося, што я разумею і так перачытваю...
а я гляджу, што ў мяне эбу

запал рухавікоў
Добры дзень, калі гэта для аднаго аўтамабіля вы марнуеце шмат+, што не звярнуцца да прафесіяналу, то ў першую чаргу трэба дыягностыку для абнулення замены алею. рэзка і замена dpf, а затым прачытаць змесціва flash, часта v54 не файл у sw бачыў, што чытанне з'яўляецца віртуальным, і вы павінны адкрыць, але ecu не проста для тых, хто ў першы раз, то да школы для 6f3 трэба яшчэ, каб прачытаць яго, а не для сям'і 8fxx сітуацыя больш складаная і тонкая, часта ў працэсе працы ксп ж ламаецца і не кантактуе + адразу пераабсталяваны ў аўто. Яшчэ для K...s для тых, хто мае файл врі ў sw па id атрымліваем файл банка дадзеных і з дапамогай чытання ен чытае змесціва файла ў ecu. Пасля гэтага, хто апрацоўвае файл належным чынам???? Існуе купіць апрацоўкі, нават тут, у форуме для онлайн-паслуг. Зрабіце 2 рахункі і..... добрая праца.....

Errecinque
не існуе што-тое, што добра для ўсіх мадэляў MJ?

Калі хочаш савет, забудзь....не пачаць з defap гэтай машыны, што з'яўляецца складаным. калі ў вас няма снасці, вам варта пайсці ад прафесіянала для гэтай працы. затым, калі вы хочаце пачаць рабіць што-то, вы купляеце мінімум абсталявання, каб прачытаць файл, знайсці sw тып ecm titanium і пачынае чытаць і вывучаць якой-карту, маленькія incremenenti крок за крокам, і ты адчуваеш на машыну розніцы пасля x раз, і ты разумееш, што ты дакранаешся

albertoS4
калі гэта для аднаго аўтамабіля вы марнуеце шмат+, што не звярнуцца да прафесіяналу
цалкам згодны з тым, што напісана ад цябе, асабліва, калі гаворка ідзе аб унясенні змяненняў у абсталяванні. Толькі SW больш давераная асоба, чым рабіць некалькі спробаў.

albertoS4
У любым выпадку, як толькі я магу я бачу veriosne кіравання, які я зрабіў на хуткую руку так па крайняй меры focalizzo па-другое, есць ідэі на што.

albertoS4
Некаторы час таму гэта cinquino, здавалася, пытанні, FAP, у рэчаіснасці, быў толькі адзін рукаў интеркулера, што было разбурана (то паміж турба і інтэркулер). Дыягностыка мне даваў FAP забітыя, але, было звязана з тым, што не хапае ціску turbo.

albertoS4
Я вырашыў, замяніўшы ўтулкі і скід памылкі DTC эбу. пасля fap пайшоў на месца, проста робячы некалькі км

albertoS4
А я дам вам ведаць мадэль эбу

pippo65
Добры дзень, калі гэта для аднаго аўтамабіля вы марнуеце шмат+, што не звярнуцца да прафесіяналу, то ў першую чаргу трэба дыягностыку для абнулення замены алею. рэзка і замена dpf, а затым прачытаць змесціва flash, часта v54 не файл у sw бачыў, што чытанне з'яўляецца віртуальным, і вы павінны адкрыць, але ecu не проста для тых, хто ў першы раз, то да школы для 6f3 трэба яшчэ, каб прачытаць яго, а не для сям'і 8fxx сітуацыя больш складаная і тонкая, часта ў працэсе працы ксп ж ламаецца і не кантактуе + адразу пераабсталяваны ў аўто. Яшчэ для K...s для тых, хто мае файл врі ў sw па id атрымліваем файл банка дадзеных і з дапамогай чытання ен чытае змесціва файла ў ecu. Пасля гэтага, хто апрацоўвае файл належным чынам???? Існуе купіць апрацоўкі, нават тут, у форуме для онлайн-паслуг. Зрабіце 2 рахункі і..... добрая праца.....

потым да школы для 6f3 трэба яшчэ, каб прачытаць яго

Але, як і трэба яшчэ, каб прачытаць??? калі я вазьму пеўня ў камплекце, усе ў bdm, я не магу чытаць тып MJD 6f3 маей GP multijet 90 л. с.???

запал рухавікоў
потым да школы для 6f3 трэба яшчэ, каб прачытаць яго

pippo65
Прывітанне 6f3 gp ў лініі can, безумоўна, інструмент ты апісаў ужо есць файл ўнутры sw, у рэдкіх выпадках робіць ecu id з бд вы атрымліваеце дадзеныя для таго, каб шукаць файл, што вам трэба, каб працаваць у bdm вам трэба ліквідаваць супраціў, выкарыстоўваць schedini спружыны добрага якасці ouure зварыць pin strip на бясплатны BDM і добры блок харчавання стабілізаваных ад школы.........

Ок, дзякуй.

pippo65
Прывітанне, хлопцы,сення я прыйшоў пеўнік,вы можаце сказаць мне, што тып блока харчавання выкарыстоўваць? сапраўды думаў, што я быў у камплекце!!!
калі я правільна зразумеў, калі вы выкарыстоўваеце яго ў bdm вы павінны карміць як ecu galletto праўда?

tranky
Прывітанне, хлопцы,сення я прыйшоў пеўнік,вы можаце сказаць мне, што тып блока харчавання выкарыстоўваць? сапраўды думаў, што я быў у камплекце!!!
калі я правільна зразумеў, калі вы выкарыстоўваеце яго ў bdm вы павінны карміць як ecu galletto праўда?

Было б больш дарэчы адкрыць спецыяльную тэму, але так і ўнутры ў вас усе, нават кабель з выключальнікам для ECU (рэкамендуецца або не выкарыстанне).

pippo65
Было б больш дарэчы адкрыць спецыяльную тэму, але так і ўнутры ў вас усе, нават кабель з выключальнікам для ECU (рэкамендуецца або не выкарыстанне).

todos
Ок, пажаданні новы інструмент...поспехі..

pippo65
Ок, пажаданні новы інструмент...поспехі..

і я чакаю, што буду тут часта rompervi ў .....
Прывітанне.