Прагляд Поўнай Версіі : DEFAP 500 1.3 MULTIJET 75cv
Прывітанне ўсім,я збіраюся выдаліць з блока кіравання fap і egr ад вышэйпаказанага аўтамабіля.
Затым, будучы на самых ранніх відаў зброі, прашу дапамогі ў больш вопытных на матэрыялы.
Дзякуй!!!
Прывітанне, я думаю, што вы павінны спачатку зрабіць рэзервовую копію блока з добрым праграмістам, калі ў вас есць праграма tools павінны пайсці да патрэбнага адрасу, каб размясціць фап у off..
А ўсе, і я пацвярджаю, што ідэальным было б добра bk ў bdm хоць кажуць, што гэтыя ecu marelli 8xx яны трохі ostiche адкрыць. Тое, што я чуў, што добры k**s з'яўляецца самым надзейным інструментам для паслядоўнага чытання з 8xx
А ўсе, і я пацвярджаю, што ідэальным было б добра bk ў bdm хоць кажуць, што гэтыя ecu marelli 8xx яны трохі ostiche адкрыць. Тое, што я чуў, што добры k**s з'яўляецца самым надзейным інструментам для паслядоўнага чытання з 8xx
Тым часам, дзякуй табе і ўсе адказы, то дайце мне зразумець,..... ьк у bdm-k**s, што devrei зрабіць дакладна?
Прабачце, але што гэта за праграміст у вас есць?
Прабачце, але што гэта за праграміст у вас есць?
Як я ўжо пісаў вышэй,не я яшчэ нічога,было цікава менавіта, што трэба, каб зрабіць усе гэта.
прывітанне выконвайце радзе errecinque, каб інструмент ўзяць, нават калі з гэтым не зробіце рэзервовае капіраванне, але " вы пішаце спакойна два тыпу ecu, што можа сабраць ваш аўтамабіль,і таму, што, як вы напісалі, здаецца, 6f3,то што тычыцца defap вы звяртаецеся ў службу online-форум
Тым часам, дзякуй табе і ўсе адказы, то дайце мне зразумець,..... ьк у bdm-k**s, што devrei зрабіць дакладна?
Пошук трохі інфа на форуме, і вы ўбачыце, што ўсе будзе ясней.....есць інструменты, якія робяць толькі паказанні паслядоўныя, бд, інструменты, якія працуюць толькі на школе (bdm,jtag,boot, etc), а таксама сродкі, якія працуюць у абодвух напрамках.
калі хочаце савет, ускладзеных на каго-то з вопытам, калі вы ніколі не рабілі defap гэта цяжка для цябе, гэтыя то, калі вы хочаце зрабіць рэзервовую копію, трэба кожную адкрыць (вельмі тонкая рэч, каб зрабіць), і прачытаць яе ў jtag, bdm, не мае нічога агульнага з гэтай тыпу ecu, што тычыцца паслядоўнага пагодзяцца на k*ss
Тым часам пачынаецца купіць інструмент (kess і jtag)
Тым часам пачынаецца купіць інструмент (kess і jtag)
Не даты інфармацыя недакладная, што яго бянтэжыць, калі ен у пачатку......Kess ок, але jtag-гэта метад чытання не інструмент. тое Ktag і, калі хочаце, каб абсталяванне шматмэтавага павінен купіць абодва.
Ад таго, што я зразумеў, праблема больш вялікім з'яўляецца beckup, якая будзе служыць у выпадку, калі што-то пайшло не так......я кажу, добра?
Што тычыцца kess з тым, магу з раз'ем obd чытаць/пісаць мой ecu???
Калі вы, выкарыстоўваючы паслугі онлайн, я змог завяршыць працу?
На наўтбуку ў мяне ecm titanium 1.61 можа быць карысна?
тады я адказваю стане:
-рэзервовага капіявання вам карысна, калі запіс не атрымаецца
-k**s obd цябе чытае і піша, як я ўжо сказаў, да двух тыпаў ecu (калі, вядома, ўнутры есць арыгінальны файл)чаму не чытае ecu, але таму для чытання, віртуальная
-інтэрнэт-сэрвіс, вы робіць рэдагаванне файла, што вы будзеце пісаць у ecu
-ecm tita sw, рэдагаваць карты,можа быць карысным у modificarti файл, толькі калі вы ведаеце, у раенах на навобмацак,
тады я адказваю стане:
-рэзервовага капіявання вам карысна, калі запіс не атрымаецца
-k**s obd цябе чытае і піша, як я ўжо сказаў, да двух тыпаў ecu (калі, вядома, ўнутры есць арыгінальны файл)чаму не чытае ecu, але таму для чытання, віртуальная
-інтэрнэт-сэрвіс, вы робіць рэдагаванне файла, што вы будзеце пісаць у ecu
-ecm tita sw, рэдагаваць карты,можа быць карысным у modificarti файл, толькі калі вы ведаеце, у раенах на навобмацак,
Але ў тэорыі, зыходны файл павінен ен, у базе дадзеных праграмнага забеспячэння k**s.... ці кажу stupidata?
Прывітанне, зыходны файл не знаходзіцеся ні на kess ні на іншыя hw, у любым выпадку знаходзяцца ў банку дадзеных.
Калі вас цікавіць прадам galletto v54 новая, ( есць мой пост у раздзеле прадам ) чытайце і пішыце спакойна.,
Прывітанне, зыходны файл не знаходзіцеся ні на kess ні на іншыя hw, у любым выпадку знаходзяцца ў банку дадзеных.
Калі вас цікавіць прадам galletto v54 новая, ( есць мой пост у раздзеле прадам ) чытайце і пішыце спакойна.,
Мне здаецца....як певень, што kess яны ў sw банк дадзеных, файлаў, што ў гэты час рабіць id ecu, калі маецца вам вяртае чытання, віртуальная.
Не даты інфармацыя недакладная, што яго бянтэжыць, калі ен у пачатку......Kess ок, але jtag-гэта метад чытання не інструмент. тое Ktag і, калі хочаце, каб абсталяванне шматмэтавага павінен купіць абодва.
Вы прабачце мяне, я ў замяшанні, я быў няправы, пісаць..
Прывітанне ўсім,я збіраюся выдаліць з блока кіравання fap і egr ад вышэйпаказанага аўтамабіля.
Затым, будучы на самых ранніх відаў зброі, прашу дапамогі ў больш вопытных на матэрыялы.
Дзякуй!!!
вы павінны практыкаваць з эбу ад крадзяжу з узломам і не ад вашай машыны, калі вы знаходзіцеся ў ранняй зброю...
вы павінны практыкаваць з эбу ад крадзяжу з узломам і не ад вашай машыны, калі вы знаходзіцеся ў ранняй зброю...
аднак, у вашай машыне, вы можаце рабіць якія-небудзь доказы, што вы хочаце, і вы заўважыце, лепш за ўсе адрозненні і, калі вы павінны зрабіць некаторыя пашкоджанні ў рэшце рэшт і вашыя..
я так думаю
На самай справе гэта тое, што я хачу зрабіць,але я ў пункце, што ўзяць??? Певень або kess?
Эбу ад крадзяжу з узломам, колькі мне будзе каштаваць?
аднак, у вашай машыне, вы можаце рабіць якія-небудзь доказы, што вы хочаце, і вы заўважыце, лепш за ўсе адрозненні і, калі вы павінны зрабіць некаторыя пашкоджанні ў рэшце рэшт і вашыя..
я так думаю
упэўнены, што перад smanettre лепш атрымаць экю пагрузчык, калі няма .....adios!!!
упэўнены, што перад smanettre лепш атрымаць экю пагрузчык, калі няма .....adios!!!
калі ўзяць толькі эбу сек, не можа ўбачыць свае працы, якія ен зрабіў, у канцы яго ecu не цяжка знайсці, я так думаю
калі ўзяць толькі эбу сек, не можа ўбачыць свае працы, якія ен зрабіў, у канцы яго ecu не цяжка знайсці, я так думаю
Так, каб заставацца ў тэме,але калі я знайду блок кіравання, роўныя,каб яго можна было выкарыстоўваць на 500 з ей рабіць-то?
Так, каб заставацца ў тэме,але калі я знайду блок кіравання, роўныя,каб яго можна было выкарыстоўваць на 500 з ей рабіць-то?
То вы, калі купіце роўна можа быць гаворкі, што працуе, аднак вы павінны scodificarla
То вы, калі купіце роўна можа быць гаворкі, што працуе, аднак вы павінны scodificarla
І scodificarla дастаткова проста?
Першыя некалькі разоў нічога, і легка, аднак вы павінны зрабіць яго часткова ці цалкам?
Часткова вы павінны адрэдагаваць файл, а не за ўсе пакласці яшчэ эмулятар...
калі мы даем парады, спрабуем раздаць праведнікі, scodifica частковае таму на e2prom, агульнае на flash, не трэба ніякіх эмулятар на гэтыя экю.
калі мы даем парады, спрабуем раздаць праведнікі, scodifica частковае таму на e2prom, агульнае на flash, не трэба ніякіх эмулятар на гэтыя экю.
Прашу прабачэння
я sonon падышоў ззаду да вашай прамовы, ты казала эмулятар.
Ок,калі буду ў экю, калі яны riparlerà.
Між тым, дайце мне савет аб тым, што attrrezzo ўзяць,не марнаваць трэскам, але функцыянальныя,яны разрываюцца паміж kess і пеўня,а таксама, дзе яго купіць.
Ок,калі буду ў экю, калі яны riparlerà.
Я б сказаў, на кані, як і усеабдымнай інструментам, праца ў бд, а таксама bdm......
Ды я таксама певень, і я б сказаў, што гэта не дрэнна
Ды я таксама певень, і я б сказаў, што гэта не дрэнна
але вы таксама маеце kess?
але вы таксама маеце kess?
як вы сказалі, УСЕ з певень у вас ўсеабдымны інструмент, які дазваляе зрабіць што-небудзь у бд, што bdm і jtag (усе функцыі, і ўсе гэта, калі мы гаворым клонаў) з k*ss, у вас есць выдатны інструмент для obd і bootloder, але калі вы хочаце працаваць у bdm вы павінны прыняць таксама k-t*g.
як вы сказалі, УСЕ з певень у вас ўсеабдымны інструмент, які дазваляе зрабіць што-небудзь у бд, што bdm і jtag (усе функцыі, і ўсе гэта, калі мы гаворым клонаў) з k*ss, у вас есць выдатны інструмент для obd і bootloder, але калі вы хочаце працаваць у bdm вы павінны прыняць таксама k-t*g.
Прывітанне Уга....але гэта рэальная гісторыя, што я чытаў вакол, што k**k**g не чытаюць, калі ecu ўжо сопоставлен?
Ок,я пачынаю шукаць певень v54.
Прывітанне Уга....але гэта рэальная гісторыя, што я чытаў вакол, што k**k**g не чытаюць, калі ecu ўжо сопоставлен?
не думаю, ен мне, здарылася, што ў bdm чытанне edc16c39 групы fiat сеткавы дыск (ад мяне, таму я ўпэўнены) у рэшце рэшт я сказаў cks не падтрымліваецца, для астатніх у мяне прачытаныя некалькі, якія затым былі ўжо змененыя, але без якіх-небудзь праблем.
не думаю, ен мне, здарылася, што ў bdm чытанне edc16c39 групы fiat сеткавы дыск (ад мяне, таму я ўпэўнены) у рэшце рэшт я сказаў cks не падтрымліваецца, для астатніх у мяне прачытаныя некалькі, якія затым былі ўжо змененыя, але без якіх-небудзь праблем.
Добра, я шчаслівы, што бачыў, і я ўзяў іх абодвух....першае, што я паспрабую, як раз на месцы ПК. Дзякуй
Добра, я шчаслівы, што бачыў, і я ўзяў іх абодвух....першае, што я паспрабую, як раз на месцы ПК. Дзякуй
Прывітанне r5,маглі б вы сказаць мне, дзе ты іх узяў?
Дзякуй.
Прывітанне r5,маглі б вы сказаць мне, дзе ты іх узяў?
Дзякуй.
Не думаю, што я магу сказаць гэта адкрыта і я не ведаю, як цябе. Дарэчы, не ў сеткі, але на парозе.
Не думаю, што я магу сказаць гэта адкрыта і я не ведаю, як цябе. Дарэчы, не ў сеткі, але на парозе.
прывітанне ўсім, я хачу таксама зрабіць аперацыю выдаленне fap і egr
На 500 нават у маім выпадку, які інструмент параіце набыць для чытання флэш?
На 500 нават у маім выпадку, які інструмент параіце набыць для чытання флэш?
Што ECU ?
Прывітанне tranky,
я павінен прачытаць, што мадэль у мяне. Улічваючы, што гэта першая серыя з MJ
не існуе што-тое, што добра для ўсіх мадэляў MJ?
Вы магію або ваўчар, дылер.
Вышэй было сказана, kess.. Мяркую, правільнае ўказанне
;)
цікава... мне здалося, што я разумею і так перачытваю...
а я гляджу, што ў мяне эбу
Добры дзень, калі гэта для аднаго аўтамабіля вы марнуеце шмат+, што не звярнуцца да прафесіяналу, то ў першую чаргу трэба дыягностыку для абнулення замены алею. рэзка і замена dpf, а затым прачытаць змесціва flash, часта v54 не файл у sw бачыў, што чытанне з'яўляецца віртуальным, і вы павінны адкрыць, але ecu не проста для тых, хто ў першы раз, то да школы для 6f3 трэба яшчэ, каб прачытаць яго, а не для сям'і 8fxx сітуацыя больш складаная і тонкая, часта ў працэсе працы ксп ж ламаецца і не кантактуе + адразу пераабсталяваны ў аўто. Яшчэ для K...s для тых, хто мае файл врі ў sw па id атрымліваем файл банка дадзеных і з дапамогай чытання ен чытае змесціва файла ў ecu. Пасля гэтага, хто апрацоўвае файл належным чынам???? Існуе купіць апрацоўкі, нават тут, у форуме для онлайн-паслуг. Зрабіце 2 рахункі і..... добрая праца.....
не існуе што-тое, што добра для ўсіх мадэляў MJ?
Калі хочаш савет, забудзь....не пачаць з defap гэтай машыны, што з'яўляецца складаным. калі ў вас няма снасці, вам варта пайсці ад прафесіянала для гэтай працы. затым, калі вы хочаце пачаць рабіць што-то, вы купляеце мінімум абсталявання, каб прачытаць файл, знайсці sw тып ecm titanium і пачынае чытаць і вывучаць якой-карту, маленькія incremenenti крок за крокам, і ты адчуваеш на машыну розніцы пасля x раз, і ты разумееш, што ты дакранаешся
калі гэта для аднаго аўтамабіля вы марнуеце шмат+, што не звярнуцца да прафесіяналу
цалкам згодны з тым, што напісана ад цябе, асабліва, калі гаворка ідзе аб унясенні змяненняў у абсталяванні. Толькі SW больш давераная асоба, чым рабіць некалькі спробаў.
У любым выпадку, як толькі я магу я бачу veriosne кіравання, які я зрабіў на хуткую руку так па крайняй меры focalizzo па-другое, есць ідэі на што.
Некаторы час таму гэта cinquino, здавалася, пытанні, FAP, у рэчаіснасці, быў толькі адзін рукаў интеркулера, што было разбурана (то паміж турба і інтэркулер). Дыягностыка мне даваў FAP забітыя, але, было звязана з тым, што не хапае ціску turbo.
Я вырашыў, замяніўшы ўтулкі і скід памылкі DTC эбу. пасля fap пайшоў на месца, проста робячы некалькі км
А я дам вам ведаць мадэль эбу
Добры дзень, калі гэта для аднаго аўтамабіля вы марнуеце шмат+, што не звярнуцца да прафесіяналу, то ў першую чаргу трэба дыягностыку для абнулення замены алею. рэзка і замена dpf, а затым прачытаць змесціва flash, часта v54 не файл у sw бачыў, што чытанне з'яўляецца віртуальным, і вы павінны адкрыць, але ecu не проста для тых, хто ў першы раз, то да школы для 6f3 трэба яшчэ, каб прачытаць яго, а не для сям'і 8fxx сітуацыя больш складаная і тонкая, часта ў працэсе працы ксп ж ламаецца і не кантактуе + адразу пераабсталяваны ў аўто. Яшчэ для K...s для тых, хто мае файл врі ў sw па id атрымліваем файл банка дадзеных і з дапамогай чытання ен чытае змесціва файла ў ecu. Пасля гэтага, хто апрацоўвае файл належным чынам???? Існуе купіць апрацоўкі, нават тут, у форуме для онлайн-паслуг. Зрабіце 2 рахункі і..... добрая праца.....
потым да школы для 6f3 трэба яшчэ, каб прачытаць яго
Але, як і трэба яшчэ, каб прачытаць??? калі я вазьму пеўня ў камплекце, усе ў bdm, я не магу чытаць тып MJD 6f3 маей GP multijet 90 л. с.???
потым да школы для 6f3 трэба яшчэ, каб прачытаць яго
Прывітанне 6f3 gp ў лініі can, безумоўна, інструмент ты апісаў ужо есць файл ўнутры sw, у рэдкіх выпадках робіць ecu id з бд вы атрымліваеце дадзеныя для таго, каб шукаць файл, што вам трэба, каб працаваць у bdm вам трэба ліквідаваць супраціў, выкарыстоўваць schedini спружыны добрага якасці ouure зварыць pin strip на бясплатны BDM і добры блок харчавання стабілізаваных ад школы.........
Ок, дзякуй.
Прывітанне, хлопцы,сення я прыйшоў пеўнік,вы можаце сказаць мне, што тып блока харчавання выкарыстоўваць? сапраўды думаў, што я быў у камплекце!!!
калі я правільна зразумеў, калі вы выкарыстоўваеце яго ў bdm вы павінны карміць як ecu galletto праўда?
Прывітанне, хлопцы,сення я прыйшоў пеўнік,вы можаце сказаць мне, што тып блока харчавання выкарыстоўваць? сапраўды думаў, што я быў у камплекце!!!
калі я правільна зразумеў, калі вы выкарыстоўваеце яго ў bdm вы павінны карміць як ecu galletto праўда?
Было б больш дарэчы адкрыць спецыяльную тэму, але так і ўнутры ў вас усе, нават кабель з выключальнікам для ECU (рэкамендуецца або не выкарыстанне).
Было б больш дарэчы адкрыць спецыяльную тэму, але так і ўнутры ў вас усе, нават кабель з выключальнікам для ECU (рэкамендуецца або не выкарыстанне).
Ок, пажаданні новы інструмент...поспехі..
Ок, пажаданні новы інструмент...поспехі..
і я чакаю, што буду тут часта rompervi ў .....
Прывітанне.