Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Дапамога тэрмінова Fiat Scudo

ecutano
Прывітанне Рага , мне патрэбна неадкладная дапамога , падчас звычайнага абнаўлення праграмнага забеспячэння блока кіравання Fiat Scudo Bosch EDC 15c2 , гэта мы, пасадзілі і пасля гэтага больш не кантактуе , інструмент Fiat, перш чым планаваць сцерці ўвесь Флэш, а затым запішыце яго, але пасля выдалення праграмы ен пасадзіў , мне трэба чытанне Flash 29Fxxx , зроблены з dvd на лаўцы .
Дзякуй
З святам Вялікадня Ўсіх

Bosch EDC 15c2
0 281 010 815
1039F00014
96 447 044 80

mafani
не так проста знайсці, чытаючы гэта flash зроблена, круп'е,ваша ты чытаць?ты бачыў, на самай справе, што вы адмянілі ўсе,у адваротным выпадку вы можаце аднавіць файл

cinqueturbo
Прывітанне Рага , мне патрэбна неадкладная дапамога , падчас звычайнага абнаўлення праграмнага забеспячэння блока кіравання Fiat Scudo Bosch EDC 15c2 , гэта мы, пасадзілі і пасля гэтага больш не кантактуе , інструмент Fiat, перш чым планаваць сцерці ўвесь Флэш, а затым запішыце яго, але пасля выдалення праграмы ен пасадзіў , мне трэба чытанне Flash 29Fxxx , зроблены з dvd на лаўцы .
Дзякуй
З святам Вялікадня Ўсіх

Bosch EDC 15c2
0 281 010 815
1039F00014
96 447 044 80

Інструмент, які вы выкарыстоўваеце?
Вы спрабавалі напісаць яе адразу без ID?

ugoboss
калі вы робіце абнаўленне з fiat examiner, з тым, не аднавіць яшчэ, зразумеў, нават на мяне, калі я працаваў у fiat, і па віне інструмента, мне sputtano таксама e2prom, таму што ідзе пісаць ім, каб змяніць нумары sw.

todos
Прывітанне, чытанне гэтай ecu, калі брэх read OBD можна таксама пісаць у школе без праблем, проста зняць 29f400 і запраграмаваць яго з праграмістам гэтага тыпу flash.....

ecutano
Прывітанне, чытанне гэтай ecu, калі брэх read OBD можна таксама пісаць у школе без праблем, проста зняць 29f400 і запраграмаваць яго з праграмістам гэтага тыпу flash.....
Дзякуй Ўсе за адказ , эбу не я чытаў, таму што, калі ен заблякаваны рабілі абнаўленне праграмнага Забеспячэння для праблема, у сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог з інструментам арыгінальныя Fiat Witech , я прыступіў да даследавання чытання ў БД.

todos

Андрэй
Я ніколі не здаралася, што ен блакуе перапраграмавання блока кіравання з witech. Fiat кажа, што проста rilanciarla зноў, але вы бачыце, што гэта не так.Вы праверылі, што перад riproggramarla быў паміж' раму зацікаўлены адзін ад аднаго абнаўлення?

tecnoracing
калі табе можа дапамагчы я шчыт 109cv edc15c2
0281010815
1037353963

ecutano
Дзякуй усім за вашу дапамогу , аднак у адпаведнасці з рэкамендацыямі todos я запампаваў файл крычы, і я перапраграмаваць на школе Flash 29F400bt , ўспышка была амаль уся FFFF-за перапраграмавання зроблена з Witech, што спачатку ачышчае ўвесь Flash, нават іншы раз я здарылася , з Witech , што ў вас праблемы з праграмаваннем, але былі вырашаны ritentando да паўтарыць, пачынаючы , заўтра, вярнуўшыся ў майстэрню, я паспрабую эбу .

ecutano

Дзякуй усе , усе вырашана !

mafani
мы рады ,што вы запланавалі flash з файл у bancadati?

todos
Дзякуй усе , усе вырашана !
ecutano,форум і зрабілі, каб даць нам руку сябар з сябра..да наступнага..

ecutano
мы рады ,што вы запланавалі flash з файл у bancadati?
Я выкарыстаў файл Flash, які знаходзіцца ў базе дадзеных , нават калі нумар Праграмы і папярэдні мой аўтамабіль у парадку.