КПК

Перегляд Повної Версії : Півник V54 проблема забезпечення

Taryisio
Привіт,
як правило в презентації, початківців працювати з картами, і якщо на початку все гладко, у мене зараз проблема з півник:
установки програмного забезпечення і драйверів на пк з ос windows xp усе йшло добре, настільки, що не підключений для спробуйте, наприклад, автомобіль, я читав карту і оригінальний файл. Не я вніс зміни в файл, тим більше, не я переписав його в ебу, я тільки відкрити його з winols, щоб побачити різні розділи.

Після цього я встановив на пк програму multiecuscan (+crack) працює без проблем. Тут і далі більше не вдалося відкрити програму galletto, я переустановив програму, перевірив драйвер, і в кінці форматування комп'ютера, але без результатів.
Тепер, вставте компакт-диск з драйвером півник, запустивши програму установки (Galletto edited V1.0) у мене з'являється напис: "External exception C000006" і, отже, я не можу почати установку.
Хтось може допомогти мені вирішити цю проблему?
Дякую

eismann
можливо, конфлікт з портами usb!?

tranky
Крім того, той факт, що клонів не треба говорити, бачили, що я OT, напевно у вас операційна система не сумісна.
Тобі Сказали, що ТІЛЬКИ WindowsXP і Windows7 можуть працювати за допомогою цих інструментів?

Taryisio
Дякую за відповіді,
операційна система Windows xp professional s.p. 3
usb-порти, здається, нормально працювати з флешки і зовнішній жорсткий диск, підключивши півник загоряються два індикатора (червоний і зелений), і його комп'ютер виявляє, але не встигнувши встановити програмне забезпечення, я навіть не поставити драйвер.

Taryisio
забув.... на комп'ютері немає ніяких вірусів.

leo_sg
Спробуйте встановити її в інший комп'ютер

tranky
По мені не вистачає NetFramework, але я не смію сказати нічого іншого, як, і повторювати, parale клонів не допускається.

Taryisio
Дякую всім за відповіді!
Я, нарешті, вирішити проблеми з півник: помилка external exception c0000006 проблема пов'язана обладнання, я думаю, стосується і читання, компакт-диск, насправді, завантаживши файл зображення і masterizzandolo я вирішив.

У цей момент, чому не спробувати прямо зараз цей півник... (!) морська свинка була MB B-клас 200 CDI, на якому я відключений egr за допомогою програмного забезпечення, Коли. Все пройшло краще, єдиним сюрпризом було те, що під час запису через obd вентилятор охолодження двигуна спрацьовує, щоб потім вимкнутися в кінці запису; це не має, на щастя, викликало падіння напруги, враховуючи, що я підключений зарядний пристрій в автомобіль.

Taryisio
Точна адреса сайту: блог.obdtool.co.uk

carlo abarth
гарний печінки написати classb з вкл вентиляторів!!!

Taryisio
Не знаю, з якої причини вона включена, вентилятор, двигун був вимкнений пару годин... вже не залишалося, що продовжувати писати.

пристрасть двигунів

Taryisio
Дякую за інформацію, я міг би дати деякі роз'яснення? Може бути, які автомобілі мають цю функцію, і як себе вести?
Спасибі!