КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Пеўнік V54 праблема забеспячэння

Taryisio
Прывітанне,
як правіла ў прэзентацыі, якія пачынаюць працаваць з картамі, і калі ў пачатку ўсе гладка, у мяне цяпер праблема з пеўнік:
ўстаноўкі праграмнага забеспячэння і драйвераў на пк з windows xp усе ішло добра, настолькі, што не падлучаны для паспрабуйце, напрыклад, аўтамабіль, я чытаў карту і арыгінальны файл. Не я ўнес змены ў файл, тым больш, не я перапісаў яго ў эбу, я толькі адкрыць яго з winols, каб убачыць розныя раздзелы.

Пасля гэтага я ўсталяваў на пк праграму multiecuscan (+crack) працуе без праблем. Тут і далей больш не ўдалося адкрыць праграму galletto, я пераўсталяваць праграму, праверыў драйвер, і ў канцы фарматавання кампутара, але без вынікаў.
Цяпер, уставіўшы кампакт-дыск з драйверам пеўнік, запусціўшы праграму ўстаноўкі (Galletto edited V1.0) у мяне з'яўляецца надпіс: "External exception C000006" і, такім чынам, я не магу пачаць ўстаноўку.
Хто-то можа дапамагчы мне вырашыць гэтую праблему?
Дзякуй

eismann
магчыма, канфлікт з партамі usb!?

tranky
Акрамя таго, той факт, што клонаў не трэба казаць, бачылі, што я OT, напэўна ў вас аперацыйная сістэма не сумяшчальная.
Сказалі табе, што ТОЛЬКІ WindowsXP і Windows7 могуць працаваць з дапамогай гэтых інструментаў?

Taryisio
Дзякуй за адказы,
аперацыйная сістэма Windows xp professional s.p. 3
usb-парты, здаецца, нармальна працаваць з флэшкі і знешні жорсткі дыск, падлучыўшы пеўнік загараюцца два індыкатара (чырвоны і зялены), і кампутар яго выяўляе, але не паспеўшы ўсталяваць праграмнае забеспячэнне, я нават не драйвер паставіць.

Taryisio
забыўся.... на кампутары няма ніякіх вірусаў.

leo_sg
Паспрабуйце ўсталяваць яе ў іншы кампутар

tranky
Па мне не хапае NetFramework, але я не маю права сказаць нічога іншага, як, і паўтараць, parale клонаў не дапускаецца.

Taryisio
Дзякую ўсім за адказы!
Я, нарэшце, вырашыць праблемы з пеўнік: памылка external exception c0000006 праблема звязаная усе абсталяванне, я думаю, тычыцца і чытання, кампакт-дыск, на самай справе, загрузіўшы файл малюнка і masterizzandolo я вырашыў.

У гэты момант, чаму не паспрабаваць прама цяпер гэты пеўнік... (зараз!) марская свінка была MB B-клас 200 CDI, на якім я сістэмы рэцыркуляцыі ог адключаны з дапамогай праграмнага забеспячэння, Калі. Усе прайшло лепш, адзіным сюрпрызам было тое, што падчас запісу праз obd вентылятар астуджэння рухавіка спрацоўвае, каб затым выключыцца ў канцы запісу; гэта не мае, на шчасце, выклікала падзення напружання, улічваючы, што я падлучаны зарадная прылада ў аўтамабіль.

Taryisio
Дакладны адрас сайта: блог.obdtool.co.uk

carlo abarth
прыгожы печані напісаць classb з вкл вентылятараў!!!

Taryisio
Не ведаю, па якой прычыне яна ўключана, вентылятар, рухавік быў выключаны пару гадзін... ужо не заставалася, што працягваць пісаць.

запал рухавікоў

Taryisio
Дзякуй за інфармацыю, я мог бы даць некаторыя тлумачэнні? Можа быць, якія аўтамабілі маюць гэтую функцыю, і як сябе паводзіць?
Дзякуй!