Перегляд Повної Версії : V54 boot edc15c7 стилус
Привіт всім!!!! Вчора, маючи edc15c7 в стилус я вирішив спробувати прочитати її до школи з допомогою galletto v54. То я відкрита, я підключив харчування pin 12v 4 і 58 негативний pin 1 Kline (півник називається iniection)pin 48 провід завантаження сірий l я застряг на 24 pin flash. Я вибрав Bosch Micro 1 400 boot flash mode c167. Завантаження не йшов, я намагався всіма способами. Зрештою майже випадково я спробував відключити зарядний пристрій і riattaccandolo на місці, використовуйте перемикач, і він працював, читав, і написано без проблем і без отпаять нічого.
Якщо не з'єднайте пін-код 24) читайте, чому залишається активною у черзі, якщо немає, я також читав, що можна отпаять в e2p на спині, але так швидше
Якщо не з'єднайте пін-код 24) читайте, чому залишається активною у черзі, якщо немає, я також читав, що можна отпаять в e2p на спині, але так швидше
Насправді деякі інструменти не в змозі заблокувати іммо в boot і потрібно отпаять в e2prom..
якщо ви обладнання і у вас є необхідні знання dissaldala і повторити читання...
Я відкрив пост, так що, якщо він має статися з ким-то не було в силах з-галло, можете спробувати перевірити перемикач, який в моєму випадку було те, що, не будучи прикріплені до позитивних виходячи з блок живлення не робив, починаючи з завантаження! Звичайно r5 так це блок управління, для практики час я займався рахунку купити паяльна станція і зробити деякі випробування! Мені було цікаво, якщо ебу стилуса scodificata може зробити, починаючи 147 просто щоб побачити, якщо вона йде..
Привіт всім!!!! Вчора, маючи edc15c7 в стилус я вирішив спробувати прочитати її до школи з допомогою galletto v54. То я відкрита, я підключив харчування pin 12v 4 і 58 негативний pin 1 Kline (півник називається iniection)pin 48 провід завантаження сірий l я застряг на 24 pin flash. Я вибрав Bosch Micro 1 400 boot flash mode c167. Завантаження не йшов, я намагався всіма способами. Зрештою майже випадково я спробував відключити зарядний пристрій і riattaccandolo на місці, використовуйте перемикач, і він працював, читав, і написано без проблем і без отпаять нічого.
i confirm that it works good