КПК

Прагляд Поўнай Версіі : V54 boot edc15c7 стілус

DavideO
Прывітанне ўсім!!!! Учора, маючы edc15c7 у стілус я вырашыў паспрабаваць прачытаць яе да школы з дапамогай galletto v54. То я адкрыта, я падключыў харчаванне 12v pin 4 і 58 адмоўны pin 1 Kline (пеўнік называецца iniection)pin 48 провад загрузкі шэры l я затрымаўся на 24 pin flash. Я абраў Bosch 1 Micro 400 flash boot mode c167. Загрузкі не ішоў, я спрабаваў усімі спосабамі. У рэшце рэшт амаль выпадкова я паспрабаваў адключыць зарадная прылада і riattaccandolo на месцы, выкарыстоўвайце перамыкач, і ен працаваў, чытаў, і напісана без праблем і без отпаяйте нічога.

DavideO

aleg
Але edc 15 boot

DavideO
Калі не злучыце пін-код 24) чытайце, чаму застаецца актыўнай у чарзе, калі няма, я таксама чытаў, што можна отпаяйте ў e2p на спіне, але хутчэй так

cinqueturbo
Калі не злучыце пін-код 24) чытайце, чаму застаецца актыўнай у чарзе, калі няма, я таксама чытаў, што можна отпаяйте ў e2p на спіне, але хутчэй так

На самай справе некаторыя прылады не ў стане заблакаваць иммо ў boot і трэба отпаяйте у e2prom..
калі вы абсталяванне і ў вас есць неабходныя веды dissaldala і паўтарыць чытанне...

DavideO
Я адкрыў пост, так што, калі ен павінен здарыцца з кім-то не было у сілах з-гала, можаце паспрабаваць праверыць перамыкач, які ў маім выпадку было тое, што, не будучы прымацаваныя да станоўчым зыходзячы з блок харчавання не рабіў, пачынаючы з загрузкі! Вядома r5 так гэта блок кіравання, для практыкі час я займаўся рахункі купіць паяльной станцыя і зрабіць некаторыя выпрабаванні! Мне было цікава, калі эбу стілуса scodificata можа зрабіць, пачынаючы 147 проста каб убачыць, калі яна ідзе..

rego88

dadal
Прывітанне ўсім!!!! Учора, маючы edc15c7 у стілус я вырашыў паспрабаваць прачытаць яе да школы з дапамогай galletto v54. То я адкрыта, я падключыў харчаванне 12v pin 4 і 58 адмоўны pin 1 Kline (пеўнік называецца iniection)pin 48 провад загрузкі шэры l я затрымаўся на 24 pin flash. Я абраў Bosch 1 Micro 400 flash boot mode c167. Загрузкі не ішоў, я спрабаваў усімі спосабамі. У рэшце рэшт амаль выпадкова я паспрабаваў адключыць зарадная прылада і riattaccandolo на месцы, выкарыстоўвайце перамыкач, і ен працаваў, чытаў, і напісана без праблем і без отпаяйте нічога.

i confirm that it works good