КПК

Перегляд Повної Версії : відмова aibag, ебу туди?

tabs78
привіт, мені потрібна порада, тому що я не хочу викидати гроші даремно.
У мене фіат браво 2009 року.
Місяців тому я був встановлений післяпродажного радіо, без проблем. Пару місяців назад додана невелика booster, приймаючи струм в одному з проводів радіо. два дні тому бачив, що не давав поліпшення, він був знятий і кабель філе з мамонта.
Факти 100км, є виходи сигнальні лампи несправності подушки безпеки, вимикання машини і при повторному включенні додається миготіння км.

під майстерні, авторизованої мені сказали, що не можуть увійти в блок управління подушками безпеки, з діагностики.
Я приніс найкращі електрики в місті і показав мені, що навіть він не може увійти. інша діагностика не помилка, але при випробуванні подушки безпеки перевірити підключення і через деякий час говорить підключіть кабель або натиснути краще кабель.
Перевірив всі запобіжники. Спробував від'єднати акумулятор. але нічого. Ви навіть не можете виставити миготіння км(я думаю, тому, що вважає, що відсутність блоку управління системи нпб)
каже, що я повинен залишити день, що демонтаж і кріпиться безпосередньо до блоку управління подушкою безпеки.

саме ця остання фраза змусила мене прийти сумніви. я не думаю, що є атаки безпосередньо на блок управління подушки безпеки.

Сьогодні вранці я спробував перевірити, що прочитане в інтернеті, і то, коли навколо рамки індикатори подушка безпеки відразу ж нерухомі, і здається, що це означає, що не бачить саме ебу.

втрутитися на завод, не знаючи, в чому проблема, мені здається, малоймовірно, і в будь-якому випадку, якщо не в діалог з ебу я думаю, це їх проблеми.

поради?

додам, що ми намагалися, ввівши радіо серії

leo_sg
без радіо прямо ви пробували?

tabs78
Ви, на жаль.
Я думаю, що радіо буде мати закуповуються коротка, але, може бути, випадково, побачив, що я зробив 100km.

Мене турбує те, що ви не доступ до ебу

leo_sg
я controllerei якщо приходить харчування і маса на блок управління air bag, якщо все ок, відкрити ебу і перевірте, якщо ви бачите щось ненормальне

tabs78
Дякую, я сподіваюся, що електрики його обличчя, я не знаю, що робити

leo_sg
Дякую, я сподіваюся, що електрики його обличчя, я не знаю, що робити

не ви один схема підключення? банк даних?

tabs78
Ні я tapino всі, на жаль

todos
Здрастуйте, спробуйте riprogrammarla ебу іноді, коли напруга акумулятора, завантажити файл ебу нпб псується...

tabs78
Я не знаю, як це зробити, я сподіваюся, що електрики спробуйте. В ознайомлювальних цілях: як можна перепрограмувати, якщо ви не можете спілкуватися?має гніздо, відведена для яких спробуйте підключитися?від тієї, запобіжники не вдалося, ні електрики, ні майстерні Fiat

todos
Привіт, для того щоб запрограмувати, ви повинні зняти ебу і зробити це перепрограмувати кимось компетентним...

leo_sg
треба прочитати компонент з програмістом

tabs78
я залишив машину на електрика. Тепер навколо мережі, я бачу, що деякі ебу для моєї машини(близько 150€), наскільки я зрозумів, якщо б я знайшов один блок, що мої справи, то я повинен, однак, зробити його перепрограмувати і встановити. Більш або менш ці дві операції, скільки можуть коштувати?я на півночі, так що я вже знаю за більш високими цінами. Я хотів би мати чітке уявлення, коли я виклик електрика, тому я знаю, якщо дати йому "ок", щоб шукати його, він це ебу чи ні.

Останнє: але це правда, що блоки управління можуть підтримувати не більше трьох нещасних випадків, а потім не можуть відновити?

tabs78
У електрика він мені зателефонував, каже, що, за його словами ебу, але не впевнений. Mannaggia

tabs78
Оновлення. Введення в експлуатацію блоку управління використовується. Нарешті, вдається увійти в діагноз, але електрики кажуть, що вже крах, каже, що не знає, як скинути, і подзвонив в Фіат і не роблять. В моєму районі Лігурії я не

tranky
Оновлення. Введення в експлуатацію блоку управління використовується. Нарешті, вдається увійти в діагноз, але електрики кажуть, що вже крах, каже, що не знає, як скинути, і подзвонив в Фіат і не роблять. В моєму районі Лігурії я не

Чи Можете ви бути більш точним?
що ви маєте на увазі аварії ?
У діагностиці помилки?

tabs78
Сьогодні я намагаюся змусити себе зробити фото помилок.
Він по телефону сказав мені, що, нарешті, ви можете вступити в діагностиці, але і в ебу вже було і йде скидання.

tabs78
Чи є спосіб, щоб з'ясувати, якщо ви можете скинути?

leo_sg
Чи є спосіб, щоб з'ясувати, якщо ви можете скинути?

ви впевнені, що можна скинути

tranky
Ви vergina, і ви можете оновити до останньої версії sw, якщо він доступний.
Дайте нам знати, новини

Alessio93
ви могли б benissimamente навіть відновити ваш беручи e2p нова , пише файл clear в пам'яті все, повертався до нормального життя

tabs78
Дякую за відповіді.
Тоді, згадавши, що я непрофесіонал, я прошу роз'яснень:
1 той факт, що на старій не потрапила в діагноз і на цьому він надає, враховуючи, що майже напевно виключити, що проблема була іншого характеру? (Я запитую, тому що, знаючи, що ви не маги і провидці, як би зробити правильний вибір і продовжувати шлях, який я взяв, тобто не ставити новий блок управління. Однак, якщо не виправити, то я піду витрачати набагато більше).

2) ви кажете, що моя мова може відновити, але те, що може бути його успіх, за те, що impallata, коли я йшов і зробити недоступними ебу до діагностики?

3) тепер припустимо, що ви маєте обидва відновлені якої планети?пам'ятаю, що crashata моделі, які дають тепер Fiat для моєї.

4) ви можете відремонтувати вантажити тільки ебу?у випадку, якщо хто-то тут робить?

Дякую

tabs78
B10f2
Аварії, які зберігаються

tabs78
Я знайшов дуже підготовлений, що телефоном я створила додаткові сумніви.
Каже, що блок управління, який я знайшов, могли б мати більше безпеки або менше мого, і тому я завжди буду проблеми.
Можна?моделі, які дають зараз, щоб мій кадр, це те,

tabs78
вирішена, очистити ебу я знайшов, і монтаж, вдалося.

вас investireste 50 євро на старій, щоб перепрограмувати?

tranky
За 50 євро ми comprereil півень, і я б bdm особисто.