Прагляд Поўнай Версіі : info чытання giulietta 1.4 multiair 2 150cv
Хлопцы, я прашу вас, у мяне ёсць giulietta 1.4 150cv еўра-6 з magneti marelli код 8gmk і код fpt 52014000, ужо год як я спрабую супаставіць, але ніхто не пратаколы, каб чытаць і пісаць эбу.
Я праверыў у базе дадзеных kess або dimsport, і не знаходзіцца нічога па нагоды гэтага матора...можа хто-небудзь дапамагчы?
Дзякуй
Хлопцы, я прашу вас, у мяне ёсць giulietta 1.4 150cv еўра-6 з magneti marelli код 8gmk і код fpt 52014000, ужо год як я спрабую супаставіць, але ніхто не пратаколы, каб чытаць і пісаць эбу.
Я праверыў у базе дадзеных kess або dimsport, і не знаходзіцца нічога па нагоды гэтага матора...можа хто-небудзь дапамагчы?
Дзякуй
Гэтыя, як сястра 8 варта чытаць і пісаць па-JTag або паслядоўны з любым інструментам, што закон вышэй...
- Мне здаецца дзіўным, што Кесс і Dimasport не на вышыні
Дзякуй за адказ, цікава, калі я знайду хто-то ў стане супаставіць! Я стрэліў шмат падрыхтоўчых гербамі, і ўсе яны падскочылі
Дзякуй за адказ, цікава, калі я знайду хто-то ў стане супаставіць! Я стрэліў шмат падрыхтоўчых гербамі, і ўсе яны падскочылі
Залежыць таксама павінны сябар.. вядома, можа таксама карабель ECU па ўсім свеце
але адносіны ты х ты натхняе ўсё больш і больш..
не ведаю, хто гэтыя падрыхтоўчыя вядомых, але, безумоўна, яны былі толькі на паперы.
Ок...я паслаў **** менеджэры...я жыву паміж міланам і варэзе, але я быў бы гатовы адправіць ecu..***** unque я стрэліў 4 падрыхтоўчыя я не хачу, каб імёны, і ўсе яны падлучаныя праз obd dimsport newgenius і не прызнаючы ecu мне сказалі, што нельга было перапрызначыць, каб цяпер...
я дабраўся, каб бачыць, што многія псеўда падрыхтоўчых робяць так, калі яны пераказваюць добра, калі няма, аддаюць перавагу прайсці і пазбегнуць ўрэзацца ў той мінімум, у больш...
Я звязаўся з кіраўніком на форуме, і мне яны таксама пацвердзілі, што цяпер не існуе ніякіх пратаколаў, і, такім чынам, не можа супаставіць :-(
Я звязаўся з кіраўніком на форуме, і мне яны таксама пацвердзілі, што цяпер не існуе ніякіх пратаколаў, і, такім чынам, не можа супаставіць :-(
Ты здзекуешся?
Мы гаворым аб 8 Multi?
Што я прапусціў, Хлопцы,?????
Здаецца, што пратаколы ёсць толькі для 8gmf затым multiair 170/180cv, а не для 8gmk новы multiair джульета 150cv...
Джульета multiair 150cv цалкам ідэнтычная multiair 170cv ж турбіна, фарсункі, датчыкі і г. д.... розніца менавіта эбу!
Здаецца, што пратаколы ёсць толькі для 8gmf затым multiair 170/180cv, а не для 8gmk новы multiair джульета 150cv...
Вось тое, што проста збег "K" :p цьфу :(
Як вы думаеце, маючы пад па вельмі даступнай цане, новы эбу яшчэ не закадаваная заўсёды euro6 жа камплектацыі, года і аксэсуары, мая джульета, але 170cv, а не 150cv, будучы механічна ідэнтычныя, калі падключыць можа працаваць? Ці можа пайсці на канфлікт з боды?
з боды няма дакладна, калі як гв было роўна кадаваньне фарсунак і ключоў "можа" пайсці ў рух, але шанец вышэй адсоткаў, калі вы робіце гэта на 20 л. с. больш, чым ты не хочаш, змяніць, сваю, што вы ўпэўненыя ў выніку, грудзі трэба убачыць, калі гэта сумяшчальна з вашым і ўнутры і рэзервовае капіраванне можна зрабіць блок кіравання, запаснога, каб зрабіць тэсты.
ок, дзякуй за адказы, аднак я толькі што прыйшла **** ад alientech, якія даступныя пратаколы 8gmk! Пасля таго, як звязаўся з паловы свету тое, што вы развялі! :-)
ок, дзякуй за адказы, аднак я толькі што прыйшла **** ад alientech, якія даступныя пратаколы 8gmk! Пасля таго, як звязаўся з паловы свету тое, што вы развялі! :-)
Але Адмін форуму не адказалі на ваш запыт? Іх выкарыстоўваюць абсталяванне афіцыйныя alientech ....чаму б не адправіць ecu?
Вы мне адказ. Два дні таму, сказаўшы, што не былі даступныя пратаколы...але толькі ўчора мне прыйшла **** ад alientech, што з апошнім абнаўленнем вы можаце працаваць на 8gmk...пасля святаў напішу зноў
Вы мне адказ. Два дні таму, сказаўшы, што не былі даступныя пратаколы...але толькі ўчора мне прыйшла **** ад alientech, што з апошнім абнаўленнем вы можаце працаваць на 8gmk...пасля святаў напішу зноў
І пеўнік На вячэру вакол...
І пеўнік На вячэру вакол...
Пры чым тут пеўнік на врі? Ён казаў пра alientech....
Пры чым тут пеўнік на врі? Ён казаў пра alientech....
Lapsus імгненнае прабачэнне... ;)