Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне серыйнага bravo 1.6 mjt 105л.з 2011
Усім прывітанне , сення я спрабаваў чытаць bravo 1600 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі 2011 года, але дазваляе мне зрабіць толькі для чытання id, і я ад памылкі ў чытанні карты , вы можаце запісаць у паслядоўны, маючы файл з такім жа hw і SW, ці вы рызыкуеце заблакаваць ЭБУ , каб хто-то гэта ўжо здарылася. Загадзя дзякуй.
Чытаць у школе такім чынам, вы зробіце рэзервовую копію, і перайсці спакойна
На жаль, я не Карэн , мне прыйдзе праз пару тыдняў.
Я раю прачытаць яе ў bdm,я з маёй delta у паслядоўны, у мяне былі праблемы ў чытанні
ёсць шэраг edc16c39 групы fiat сабраны, у асноўным, на дэльта-і добра, што не чытаюць у паслядоўны, адкрый яго і ты спакойна ў dbm.
Раю таксама зрабіць гэта ў BDM, вы ўпэўненыя, каб мець рэзервовую копію, па меншай меры, потым вы можаце рабіць тэсты, тыпу напісаць гэты файл, што ты ў паслядоўны і глядзіце, калі гэта добра!
Выбачайце, але інтэрфейс, які вы выкарыстоўваеце? чаму Kess V2 не павінна быць праблем, тым больш galletto v54......але ў любым выпадку я згодны з маімі калегамі, адкрыць пралом у bdm.....
Выбачайце, але інтэрфейс, які вы выкарыстоўваеце? чаму Kess V2 не павінна быць праблем, тым больш galletto v54......але ў любым выпадку я згодны з маімі калегамі, адкрыць пралом у bdm.....
Гэта не праблема інструмента, але праводкі.. бачыў, што некаторыя яны не проста K-лініі правадной..
так што або зрабіце спасылку на pin-код або адкрыць і зрабіць яе ў BDM
Даруй, у якой пін-код для падлучэння ты маеш на ўвазе?
Даруй, у якой пін-код для падлучэння ты маеш на ўвазе?
Папярэджвае праграмнае забеспячэнне інструмента, зараз не памятаю, і не я, вядома, 1,6 Mjet пад рукой..
прывітанне cinqueturbo, ёсць некаторыя ecu, што нават калі прывяжыце да-лініі не чытае з паслядоўнага порта, ужо спрабаваў на delta, тып ecu, я не разумею, калі праблема ў hw або sw, але ў любым выпадку гэта не закон.
Гэта не праблема інструмента, але праводкі.. бачыў, што некаторыя яны не проста K-лініі правадной..
так што або зрабіце спасылку на pin-код або адкрыць і зрабіць яе ў BDM
Ну, але міф, напрыклад Kess чытае па CAN, гэта добра, гэта добра вы не можаце прачытаць нават у CAN?
Ну, але міф, напрыклад Kess чытае па CAN, гэта добра, гэта добра вы не можаце прачытаць нават у CAN?
нават у can
прывітанне cinqueturbo, ёсць некаторыя ecu, што нават калі прывяжыце да-лініі не чытае з паслядоўнага порта, ужо спрабаваў на delta, тып ecu, я не разумею, калі праблема ў hw або sw, але ў любым выпадку гэта не закон.
Вельмі добра... я ўжо быў перакананы, што іх толькі з BDM няўдалай спробай з K-лініі правадной зараз і канчаткова.. ;)