Прагляд Поўнай Версіі : fiat multipla 1.9 jtd
Прывітанне ўсім!!!! Michele, а я пачатковец. Я нядаўна купіў kess v2 і хацеў бы пачаць выкарыстоўваць яго..
Я прашу вас калі вы можаце мне дапамагчы змяніць экю mltipla 1.9 jtd.
Я выкарыстоўваю ecm titaniun 1.61 і, загрузіўшы адпаведны драйвер для гэтага ecu edc15c7 110cv загрузіць шмат артыкулаў, як "ўпырску parzializzato (map1) і многія іншыя, што я не ведаю расшыфроўкі. Прашу вас дапамагчы разабрацца, што азначаюць гэтыя запісы і зразумець, што азначаюць дадзеныя напісаныя.
Вялікі дзякуй!
ps прыкладаю файл залатых і адзін мод
прывітанне!тады гэта трохі цяжка растлумачыць, што значыць супаставіць блок кіравання,(па крайняй меры для мяне)у гэтым цудоўным форуме есць усе што вам трэба-проста ведаць, як шукаць.
gugoolando, то знаходзіцеся некалькі гідаў, якія не будуць шмат, але, па крайняй меры, вы зробіце невялікая, павярхоўнае веданне
часткі ад самых простых рэчаў тыпу зачыніць egr (пункт "фаза ўпырску")час,момант і turbo..........
калі хочаш, я прышлю табе карту, што добра, на множны
калі хочаш, я прышлю табе карту, што добра, на множны
Акрамя таго, што праз год-паўтара, магчыма, будзе вырашана, я памятаю, што форум не з'яўляецца куплі-продажу карт, але і месцам, дзе абменьваюцца ідэямі і дапамагае зразумець.
Без сумневу, не бачыў дату, але я хацеў даць вам дапамогу бясплатна, вы няправільна зразумелі ,не так, як некаторыя, што для таго, каб даць савет, здаецца, што здымаеш грошы.
Без сумневу, не бачыў дату, але я хацеў даць вам дапамогу бясплатна, вы няправільна зразумелі ,не так, як некаторыя, што для таго, каб даць савет, здаецца, што здымаеш грошы.
Тады вы можаце размясціць карту з першай папраўцы залежнасці ад таго, дзе карыстальнік можа затым пачаў вывучаць, на і цалкам
а не маглі б вы даць інфармацыю на 1.9 multijet?калі павелічэнне 20 х 100, абмежавальнікі крутоўнага моманту ,80 ачкоў на турба і 5 х 100, час ўпырску, ад 600 бар і, даючы 5-x 100, нават на авансы і 3-х 100 на ціск ў рампы, не падзенучы абмежавальнікі дыму па табе паліць?да гэтага часу не загружаная на аўто.
Дзякуй, з павагай
а не маглі б вы даць інфармацыю на 1.9 multijet?калі павелічэнне 20 х 100, абмежавальнікі крутоўнага моманту ,80 ачкоў на турба і 5 х 100, час ўпырску, ад 600 бар і, даючы 5-x 100, нават на авансы і 3-х 100 на ціск ў рампы, не падзенучы абмежавальнікі дыму па табе паліць?да гэтага часу не загружаная на аўто.
Дзякуй, з павагай
Не разумею ....хіба ты не казаў, што ў цябе ёсць карта, што гэта нармальна?? І, дарэчы, вы ўпэўненыя, што карта зробленая так, каб працэнт тут, працэнт там не самы высокі. І ў любым выпадку, калі элемент часу inj падмануць ecu, і амаль упэўнены, што паліць. Па карце, soft, па мне, проста зменіце крытэрыі запыту педаль, абмежавальнікі крутоўнага моманту і трохі турба, як я ўжо сказаў вышэй, не дакранаючыся авансаў. Rail з'яўляецца адзіным, які можа змясціцца ў %фіксаваная (не па ўсёй карце выразна)
карта множнага быў edc15c7, такім чынам, jtd,а не той водгук, які я спытаў, ці быў opel astra h edc16c9 з рухавіком multijet,мне казалі, што з картай не дасведчаная машына лепш рэагуе на змены ,для таго, каб гэта было цікава, час ўпырску, і авансаў, каб не паліць занадта шмат.,калі ты не супраць, я пастаўлю на карту .
карта множнага быў edc15c7, такім чынам, jtd,а не той водгук, які я спытаў, ці быў opel astra h edc16c9 з рухавіком multijet,мне казалі, што з картай не дасведчаная машына лепш рэагуе на змены ,для таго, каб гэта было цікава, час ўпырску, і авансаў, каб не паліць занадта шмат.,калі ты не супраць, я пастаўлю на карту .
Назва гэтага абмеркавання-гэта для Fiat Multipla. Затым на іншы аўтамабіль адкрыць яшчэ адзін пост