Прагляд Поўнай Версіі : фарсункі golf 5
у мяне есць гольф 5 2.0 tdi bkd і сення я замяніў пракладкі фарсунак, таму што там былі сляды алею ў фільтры дызельнага паліва і таму, што часам раніцай, таму ен не мог ісці. рухавік да раніцы была бомба, ен пацягнуў ўніз, ад страху. замененыя пракладкі, рамонт, усе, на і адразу ж вядома мінімум цішэй. пакуль усе добра. я выходжу з машыны, даю яму час, каб нагрэцца і затым прав на шашы. з высокія перадачы, здаецца, fire1.2, калі выходзіць у пары дрыжыць. на высокіх абарачэннях амаль усе ок, дастаткова мяккай, але не дрыжыць, па меншай меры. тое rismonto вечка штурхачоў і каромыслаў, спачатку я запісаў фарсункі да ўпора - 180° цяпер іх стаўлю 225. нічога не рабіць, усе роўна. цяпер я думаў, так як балты, якія трымаюць на месцы фарсунак я не вельмі вузкія, хутчэй, я проста баюся, што яны павольна/spanati, можа быць, што інжэктар адтулін і сціску выходзіў у контур дызель? я не ведаю, што рабіць. вы дапаможаце мне?
тыя фарсункі, помпа іх мантаж, вельмі дакладны, як пазіцыянаванне і рэгуляванне, для мяне не рэгулююцца або добра.
Рэгуляванне лічыцца правільнай, я думаю, я зрабіў яшчэ падобныя, я чуў pompista, і я сказаў, што яны ідуць, як іншыя. Для мантажу, зацяжкі нітаў, здаецца, усе obbiligato
І калі б я чыста апырсквальнікі з шчоткай??? Вы ў меру адтулін? У pompista сказаў, што можа быць statp тое, але гэта не першы раз, калі я раблю гэта, я таксама зрабіў у апошні час з фарсунак Mercedes п'езаэлектрычныя
Вядома, што можа быць тое!!Мне перакрылі фарсунак siemens толькі smontandoli! Я думаю, што на гэты раз ты не быў "пашанцавала", але spazzolarli гэта rischiosissimo!
І калі б я чыста апырсквальнікі з шчоткай??? Вы ў меру адтулін? У pompista сказаў, што можа быць statp тое, але гэта не першы раз, калі я раблю гэта, я таксама зрабіў у апошні час з фарсунак Mercedes п'езаэлектрычныя
Не робіцца, абсалютна!!!..
я для ачысткі шумавіння ціснуў выкарыстання каўстычнай соды, то ў зернях сушаныя, так бы мовіць, выходзяць новыя, як ад прамысловасці...
Калі ў вас матавы апырсквальнікі... канцы..вядома, у вас забітыя ўсе адтуліны, такія ж..яны так малыя, што шчотка можа tapparli...
Так, я ведаю, што мне мяняць распыляльнікі.. Што вы кажаце-гэта калі ўзяць firad + 30%? У карту я ведаю, што ідзе паніжаная, працягласць 30% да максімальных абаротаў, але я павінен паменшыць нават на нізкіх абарачэннях? Безумоўна, потым мне яшчэ наладзіць карту загадзя diminuendola некаторай ступені. Ці кажаце, лепш пакінуць яго ў спакоі? Турбіна максімальны montero будзе гібрыдны боку кампрэсара pd 170