КПК

Перегляд Повної Версії : Flash pro v

Gianpy80
Привіт, хлопці, я тільки що купив від dimtronic їх останній продукт (який, на відміну від інших не повинен бути rimarchiato але саме їх виробництва) є flash pro v. я взяв повний комплект triprox (для edc 17) і passtool для bmw.. Що скажете? Я кинув майже 5000 євро? Комплект включає в себе, очевидно, рік оновлень (найближчі не є обов'язковими і коштують 300 євро в рік) 15 files (що я для мене мало, тому що більшість їх роблю сам) і технічна підтримка full. Звичайно, ми говоримо про шкірі майстер..

пристрасть двигунів
але ви вже пробували відкрити свій інструмент?

Gianpy80
Я не можу його відкрити, є ущільнення по гарантії.. до речі, я прибув тільки сьогодні і я ще не встановив і не спробував. До цього у мене був flash pro IV (мені його дали в безоплатне користування на використання клієнта, до якого йому було продано, але він так і не навчився ним користуватись), щоб це було не що інше, як kess v2 оригінал, але rimarchiato dimtronic. Про це мені гарантували, що я можу зробити 90 відсотків edc 17 з antituning безпосередньо в послідовний, і інші з допомогою triprox в boot, але з максимальною нитка boot.. Подивимося.. до речі слід також зробити simos, встановлені на audi 1.6 tdi безпосередньо в послідовний

пристрасть двигунів
тоді для старої версії є, хто звернувся до асоціації споживачів і юридична, тому що від того, що ви читав в мережі, був не оригінал, а клон, може ти іншу версію, але я кажу вам повідомити, на + найближчим часом, якщо місця фото, ви зрозумієте, що вам продали точно..........

ugoboss
мені теж цікаво побачити дві фотографії інструменту, і хотілося б побачити фото екрану sw, завдяки.

mafani
я б його теж побачити цей інструмент

aleg
У мене є flash pro 4, і я можу сказати, що це клон, навіть якщо вони говорять, що немає тепер мені запропонували flashpro5 але не l Я взяв на увазі, я зрозумів відразу *****і допомога мені зробили пару файлів f ap off, в якій у мене не було проблем ,щоб продуктивність залишають бажати кращого

blackwolf76
По-моєму, ви взяли велике відро... мені шкода тебе.

Мій друг купив його недавно, і ці псевдо-продавців, вони тобі підсунули клон, magpro, з якою я знаю, що повинні бути навіть в юридичній колізії.

Ви заздалегідь, що не закон, edc15, edc16c2 з mercedes і simos 2.1 не робить...

Крім того, на мій друг, йому продали master, що то насправді читає зашифровані файли, яких ви не можете втрутитися і дотримуватися їх, щоб змінити файл, а потім застряг slave...

По-моєму, є кращі способи витратити кілька тисяч євро...

ugoboss
Привіт, хлопці, я тільки що купив від dimtronic їх останній продукт (який, на відміну від інших не повинен бути rimarchiato але саме їх виробництва) є flash pro v. я взяв повний комплект triprox (для edc 17) і passtool для bmw.. Що скажете? Я кинув майже 5000 євро? Комплект включає в себе, очевидно, рік оновлень (найближчі не є обов'язковими і коштують 300 євро в рік) 15 files (що я для мене мало, тому що більшість їх роблю сам) і технічна підтримка full. Звичайно, ми говоримо про шкірі майстер..

але чому ці питання не зробите, перш ніж витрачати всі ці гроші, 5000 євро дійсно багато, і це дійсно шкода викидати гроші.

Gianpy80
Хлопці, я в flash pro IV клас я і запевняю вас, що це не клон.. Навіть працює, тільки онлайн і постійно оновлює..' Kess v2 нормально, але це оригінальний, а головне-це Майстер, тому що 90% машин я зіставлених і defappate від мене.. від них я зробив тільки карту випробування на 1.3 multijet і контрольованої було зроблено досить добре.. потім мені довелося зняти кілька dtc і у мене не було проблем. Для цього я вирішив взяти flash pro V.. Сьогодні його встановити і активною, то в тиждень у мене зробити bmw x7 і volvo v50 обидва з edc17. Потім кажу вам, як пройшов... я докладаю фото того, що я прибув, і скріншот програмного забезпечення..

Gianpy80
тоді, коли ви привели мене блоха у вусі, і я зробив деякі дзвінки, як dimtronic, що в magic motorsport.. На практиці їх (обидві фірми) безпосередньо не виробляють інтерфейси, але вони тільки постачальники. На практиці, набувають електричний матеріал від тієї ж фірми (з яких, очевидно, не хотів сказати мені ім'я). Крім електротехнічне також купують протоколи. Потім складання роблять на свої місця, ось чому він естетично виглядають однаково. У dimtronic сказав мені, що порівняно з magpro 2 flash pro V має якийсь протокол, більше типу, то для pcr 2.1. Крім того (і я це бачив навіть з сайту), на V pro я також додатковий інструмент, який називається passtool і служить для доступу до F20 BMW.. цього я не знайшов трек на сайті Magic Motorsport

Gianpy80
ах, я забув.. мені сказали також, що перші flash pro взяли саме від alientech але останній йому давав лише інтерфейси раба, а потім, від IV почали їх безпосередньо від виробника, ось чому версія, яку я IV master. І справді, на відміну від клонів, IV, яка у мене включена тільки в легкових автомобілях, на головний екран, де на клон включені також мотоциклів, вантажівок etc я cel'я в сірий, тому що саме dimtronic не купив, протоколи для цих транспортних засобів.

aleg
Робите що-небудь на екрані kess, якщо я правильно пам'ятаю, у правому верхньому куті є іконки, а на flash Pro немає спробуйте натиснути також, якщо все в сірий. Спробуйте натиснути на протоколи мотоцикл

Gianpy80
я намагався, але нічого не відбувається, зовсім ні.. до речі я з kess v2 клон cel'мені і не йде до теперішнього часу, навіть радять від'єднати комп'ютер від інтернету, замість flash pro IV працює тільки якщо ваш комп'ютер підключений до інтернету, як тільки ви відкриваєте робить перевірку оновлень, і якщо тут є хтось, хто його буде завантажити і встановити тільки.

aleg
Ви пробували з інтерфейсом, приклеєний до пк?

carlo abarth
консервній банці, pssword ce l pure l x 17 для розшифровки пароля з ecu захищені ..для мене і x17 копію або, ще краще, той же продукт, тільки спонсори різні...ви повинні розуміти, хто такі виробники, uffciciali delll засіб!!

Gianpy80
ви дійсно я думаю, що я розумію, що це той самий продукт з різними торговими. Сьогодні я встановив його, і я намагався зробити читання 307 1.6 hdi, що я вже defappato час назад, і насправді, файл не відкривається ні одна програма і розмір дивний. Я їм подзвонила, попросивши пояснення, і вони сказали мені, що хочуть нам сили sw оригінальні, щоб відкрити їх. Тепер ця річ, я розумію, не мало, тому що, очевидно, я не витрачаю тисяч євро за sw оригінальний dpo витратили майже 5k для їх шкіри. Я відправлю файл, якщо хтось з вас є sw, оригінальний тип ******* або ecm може спробувати відкрити його і скажіть мені, якщо можете? у мене є 15 днів, щоб відправити все назад, а я серйозно думав...

blackwolf76
Не дати йому прямий... Кажуть, просто фігня. Історія і soft вихідні анекдот, який розповів мені, коли я добрався, щоб заступитися за свого друга... реальність така, що ви дали один раб, який читає зашифровані файли, які ви повинні послати їм те, що ви повинні продавати по 30 євро кожен. Я на вашому місці не став би витрачати навіть один день, і йому rimanderei. Так що ви там перевірте, якщо у вас є протоколу, edc15 і edc16 Mercedes.

Ps: якщо ви virtual read на Фіат наприклад, ви побачите, що вам дає файл не зашифрований.

Gianpy80
бо я представляв, тому що я намагався відкрити файл в 2d-режимі і ви нічого не розумієте тому я припускаю, що зашифровані.. я вже сказав, що до ранку повинні risolvermi проблема або пропустити всі. Я говорив ясно, хотів, інтерфейс господаря, тому що на файли, я повинен працювати я.
Інтерфейс, якщо вона не встановлена на автомобіль, не подаючи й не відкриває мені sw.. завтра як раз ricollego я дивлюся, якщо він цих двох протоколів..

carlo abarth
для мене цей інтерфейс, і тільки один, з, що ви витратили, ви не diko, що хороші клони працювали не на 100%, але.. якщо вам rivolgevi схему їх конкуренції, ви більш спокійний!!

carlo abarth
бачить в інфо як marelli розшифровано до hahahahah!!!

Gianpy80
ах ну рахунок, є те, що збігається з magpro 2 x17 і може навіть залишитися, якщо ви придбали проект від того ж виробника (навіть ціна схожа) але якщо мені продали в 4700 євро інтерфейс, slave spacciandola для майстер шахраїв красива і хороша.

Gianpy80
Клонів у мене занадто багато, я хотів взяти щось офіційне і більш надійним для edc17 antituning враховуючи, що я капітан все частіше і частіше...

ugoboss
якщо перші образи твої, поглянь, що sw і ви побачите, що під внизу праворуч там написано ведений, намагається повернути все і отримати гроші за, навіть якщо я бачу, триває.

Gianpy80
отже, ви підкажіть... сьогодні вранці, враховуючи мої скарги мені дзвонили навіть комерційний директор компанії. Він визнав, що на відміну від flash pro 4, 5 програмне забезпечення веденого пристрою (тільки sw) і за те, що я не можу відкрити файл. Я сказав, що на відміну від triprox, інтерфейс є ексклюзивним dimtronic, насправді, якщо ви помітили, і інтерфейс, якщо, що sw-це повністю відрізняється від magpro2 x17.. triprox і passtool замість цього йому забезпечує той же виробник t-boot magic автоспорт, але ці останні служать тільки для завантаження. У scelyta забезпечити інтерфейси slave це було зроблено з його вигляду, щоб уникнути клонів навколо, і насправді, якщо замислитися, може бути. Для мене та інших людей, які зробили майстер контракт, протягом 48 мене покладуть в інтернеті, в області клієнт-інструмент, щоб декодувати і перекодувати файли у ліжку з flash pro 5, таким чином, я не повинен мати більше ніяких проблем. У будь-якому випадку я сказав, що контракт pprevede формула повернення грошей, що коштує 30 днів, так що я ще трохи часу, щоб вирішити, якщо тримати обладнання або повернути його. Хлопці, на даний момент мені здається, досить серйозні (в частині дражнити sw оригінальні, але я думаю, що продавець не має потім дуже компетентний методи, насправді, як тільки я показав йому напис, яку я зробив, зверніть увагу, ugoboss примусило мене відразу ж зателефонувати від комерційного директора).. подивимося.. stay tuned and don't worry стільки я заплатив, так що перенесено з 7 чеків, максимум я втрачу перший, іншим, якщо мене не ставлять в умова роботи їх блоку, враховуючи, що є велике порушення контракту..

ugoboss
ну радий ти, ти змусив мене посміхатися з історією чеків в розстрочку, ти ж знаєш, що якщо я "post датовані" заборонені законом, і якщо їх відразу поставити все на вбудовувані свій банк змушена та оплатити все, навіть якщо вони ", датовані майбутнім числом" ? і потім отримуєш навіть скаргу.

Gianpy80
Хто сказав, що пости датовані? ;p радий буду, коли буде працювати весь час, тільки розчаровані, але чекати кілька днів, перш ніж заблокувати всі, я не бачу, що може змусити нас.. Я купив x17 була б точно такою ж, що і опитування, який я зробив для тепер flash pro v і x17 єдині 2 інтерфейси, які роблять все edc 17 швидко і без того, щоб зварити тисячу ниток boot..

Gianpy80
Потім в кінці вони коштували майже однаково.. Я вибрав flash pro, тому що мені було добре з 4 і тому, що, якщо б було потрібно файли їх коштують менше, враховуючи, що зараз я ще не можу купити *******..

Gianpy80
Відома програма для defap, noegr dtc off

blackwolf76
Якби не той факт, що ви купили master і ти раб не завадило б... І що в будь-якому випадку потрібно завжди інший інтерфейс, щоб зробити ecu, що це не підтримує.

ugoboss
я після вашої мови, що стосується чеків, "я заплатив, так що перенесено з 7 чеків, максимум втрачу перший, іншим, якщо я не в змозі працювати блокування ", читаючи це, я розумію, що ти дав йому 7 чеків до них у руки, і якщо я не ви дані з датою в білому я не розумію, як ви зробили в розстрочку.

Gianpy80
Чесно кажучи, якщо я поговорила з секретарем, але я думаю, ми зробили книжку з датою і вантажити кожен місяць. Однак зараз проблема полягає в тому, чи зможу я відкрити ці файли.. вчора я намагався читати Marelli 6j Opel corsa 1.3 multijet і не було навіть в списку. Називаються вони сказали мені, що там буде в наступному оновленні. Не знаю, що й думати. Що б ти купив за ці гроші?

blackwolf76
Історія в наступному оновлення не є новою... Я знаю, що часто використовують.

Я за такі гроші я б взяв кесс + ktag, або півник, що ти більш повної, враховуючи, що ти також мав Bdm і jtag для роботи в школі на ебу не можливі з бд, надаючи мови протоколів раніше відсутній на вашому.

ugoboss
для того, що евра вибрав я схиляюся до того, що заявив blackwolf76, більше схиляюся до kess і k-tag, що стосується sw раб я така відповідь не прийму, якщо ти в договорі ви просили майстер повинен бути, навіть якщо тобі дають шанс розкласти онлайн на їх сайті ви завжди пов'язана з ними, якщо не так зацікавлений у вас, або вони їх проблеми на сервері, ти не можеш зупинити працювати, не думаючи, що завтра можуть закрити фірму і ти залишишся з кулак, мухи в руках, послухай спробуйте зараз попросити повернути все і розірвати договір, то після цього оціните, що взяти спокійно.

Fabiodegliangeli
Привіт gianpy80 я купив свій же інструмент, і мені сказали, що був майстер і міг відкрити файли спокійно..але потім я посилаю файл з один і не відкривається, тому що виходить в зашифрованому вигляді і вони кажуть, що він відкривається тільки з оригінальний і т. д. але це не так нічого, по суті, є рабом потім я поговорив з менеджером і він мені сказав, що днями мені розблокувати інструмент, але пройшло два тижні ,я дзвоню кожен день і мені говорять одні і ті ж речі
Я для того, щоб працювати в більш простий спосіб, я взяв, півник, що, принаймні, я можу зробити також, edc15, тому що з flashpro ти машини тільки з 2005 року ..потім файли, що вони роблять усе, що великий

Gianpy80
Я навіть flash pro 4, що б kess v2 з jtag, то я хотів інструмент, який особа edc 17 так простіше.. я навіть v53 клон бум.. але, чесно кажучи, на ринку не те, що є занадто багато новизни в частині магії і dimtronic..

Fabiodegliangeli
Але відкривши в собі ?

Fabiodegliangeli
Потім я витратив набагато менше

Gianpy80
Ще ні, але він розраховує, що я взяв також і triprox і passtool, тільки triprox коштує більше тисячі євро за те, що я витратив більше..

Fabiodegliangeli
Я теж взяв tripox і flash pro master 5

Fabiodegliangeli
Більш, що вони дали мені пк

leo_sg
У самому справі, якщо в списку не знайдете навіть 6j, що є тривожним після всіх тих грошей,
ми б також new trasdata хтось з вас пробував?

Gianpy80
Скільки ви витратили пдв в тому числі? Я для flash pro v + triprox + passtool + 15 файл 4700 ивато

Gianpy80
Все одно 6j сьогодні вранці я намагався це зробити, з v53, але я читаю файл в 64 кб, так що, ймовірно, намагався зробити це до віртуальної, але не міг, потім, з допомогою flash pro IV у мене не було проблем..

Gianpy80
Ugoboss проблема в лінії інтернет є загальним для всіх інтерфейсів, офіційні, тому що в їх запуску підключаються до сервера для перевірки оновлень і, отже, лінія не запускається навіть sw.. навіть kess v2 і, отже, на flash pro IV так ..

Gianpy80

Fabiodegliangeli
Я витратив 2800€ з урахуванням Пдв з пк ,flash pro 5 і triprox і 15 файлів безкоштовно

Gianpy80
Ти впевнений, що це 5? Це ціна 4

Fabiodegliangeli
Впевнений на 100% я взяв два місяці назад

Gianpy80
Якщо ви можете вислати мені на pm цитата продавця, коли ви зробили покупку? Так я називаю і я кажу, 2...

aleg
Як я бачу, не узгоджуються навіть з цінами так роблять погана фігура з клієнтами.

leo_sg
Скільки ви витратили пдв в тому числі? Я для flash pro v + triprox + passtool + 15 файл 4700 ивато

ні, я trasdata, і, якщо я правильно пам'ятаю, я прийшов приблизно до 1500€

Fabiodegliangeli
привіт giampy80 зробили тобі знати більше нічого, що стосується розблокування інструмент ?????

пристрасть двигунів
Не звертайте уваги , ви на час, щоб уникнути провалів..........

Fabiodegliangeli
Так, я знаю, на жаль, ми натрапили на

пристрасть двигунів

Fabiodegliangeli
Та й як ?!

Gianpy80
мені на даний момент заморозили оплату, і мені дали необмежену кількість файлів до тих пір, поки не з'явиться онлайн платформа декодування файлів (всі письмово). Однак я зробив кілька екю паршивих (типу pcr 2.1 і edc17c43) без будь-яких проблем (43, підключивши тільки один провід boot без опору, на відміну, наприклад, v53, що потрібні 2 дроти з 2-х резисторів, одна з яких під пластини, що займає багато часу).. simos на розблокувати безпосередньо в sw в boot, а потім ви можете читати/писати в послідовний. Карти роблять достатньо добре, принаймні, на даний момент я цілком задоволений. Та тому, що, враховуючи, що елементи я безкоштовно, я можу зробити їх навіть ті, які я читаю з kess і проверяющ їх досить точними. На туран мені зробили карту, defap, noegr і видалення вихором на одному диханні і без будь-яких проблем.

Fabiodegliangeli
Подивися, мені теж дали безкоштовні файли після того як я зробив обговорення,але знаєш в чому проблема, що ти не можеш перевірити ніякої файл, тому що це інструмент, ведений і їх не відкрити взагалі ..потім після 18 закриті і ви застрягли в суботу ти нічого не можеш зробити і до того ж весь протокол edc15-так не піде, і навіть деякі edc16 ,файли, які роблять теж у мене були проблеми, але ти ніколи не можеш зрозуміти, у карту, що вони зробили потім, чесно кажучи, я витратив 3000 євро, і я працюю з півник клон, і я роблю, що хочу ..потім кожен робить свій вибір

пристрасть двигунів

пристрасть двигунів

Fabiodegliangeli
Спробуйте зняти 4 гвинта і подивитися, що є в коробці, немає інструменту орі має опір зварена на hw hw і компонентів, що це неправильно і погано........
В якому сенсі ??

Gianpy80
Mah, я ті, з протоколу я з flash pro IV без проблем. Потім, враховуючи, що я файл необмежену посилаю все на них не стояти в scevvellarni, щоб зняти вихором та інше. Карти, які роблять мене з iv я можу conttollarle і вони зроблені добре, то на даний момент мене заморозили оплату, тому я роблю все, заплативши тільки аванс. До речі, я зробив кілька edc 17 antituning зварювати тільки один потік, і навіть деякі (cp 46) в послідовний. Pcr 2.1 тільки розблокувати boot то і читання і запис в послідовний. З клонами ці речі тобі мрії..

ugoboss
все, що ви описали ви, ви навіть з клонів, плр 2.1 роблять не менш 3-х років, тому не знаю, де це зручність.

Gianpy80
я не бачив яких-клонів, які роблять cp46 в послідовний. Вчора я зробила навіть subaru impreza в послідовний, без будь-яких проблем. До недавнього часу я теж клони, так що я знаю, про що кажу, запевняю вас, що тепер ви зовсім інший світ. Ніколи не зварений більше одного проводу в boot (з півня, на деякі ебу є відсік 3/4 дроти з резисторів різне) я, Звичайно, розумію, що не у всіх є бажання витрачати кілька тисяч євро, але я роблю десяток в тиждень, тому я хотів би бути досить спокійною, а зараз (я вже зробив близько півсотні) я цілком задоволений. Треба тільки вирішити питання файли в зашифрованому вигляді..
Безсумнівно, однак, що робити все треба, колба pro IV і V, тому що останній, як протоколи більш старих не має майже нічого.

ugoboss
cp 46, читати в botmode, а потім напишіть в послідовний стільки разів, скільки хочете, в будь-якому випадку кожен ****** придбати те, що хоче, проблема в тому, ходити по магазинах інструментів, які дозволяють працювати в автономії, якщо ти радий, ти для мене розмова закритий.

Gianpy80
так, але насправді ми тут, щоб поговорити слюда лаємося, звичайно. У cp46 я знаю, що ви розблокувати тільки boot з різними клонами, але з flash pro v розблокувати в послідовний. З наступного оновлення, pcr 2.1 ви зможете розблокувати в послідовний. По-моєму, це чудова річ, враховуючи, що економить багато часу. Карти я бачив, що змінюють навіть криві драйвер, так що я не думаю використовувати ecm, щоб зіставити. Буквально вчора я перевіряв у impreza дизель, який мені прислали і є в різних інтервалах за драйвер ecm, які змінили. Якщо ви хочете, я можу розмістити орі і mod, а також перевірити вас. Було б здорово, що це актуальні як свого роду зворотного зв'язку для цього інструменту та послуг, які пропонує компанія.. Принаймні він робить повний огляд і правдивою.

ugoboss
не заради сварки, мій був просто питання, щоб зрозуміти, і зрозуміти, який інструмент ви взяли, якщо FLASH PRO IV був клон kes для мене це клон якийсь інший інструмент, і той факт, що вони sw раб і не в змозі він дати тобі майстер говорить на освоєння цього sw, я приблизно уявляю, ce' але я не можу, звичайно, написати тут вище, у будь-якому випадку, я повторюю вам, що я сподіваюся, у тебе немає проблем і що вони можуть рано чи пізно дати тобі майстер.

Gianpy80
те, що я хочу вам сказати, що вони не клони, вони інтерфейсів uffuciali rimarchiate. Flash pro V mag pro 2 rimarchiato, але також magic motor sport (який продає mag pro 2) не виробляють їх інтерфейс, але взяти від того ж виробника dimtronic. Я не знаю, якщо мені вдалося пояснити. Я подзвонив сам в магії, щоб запитати, попросити роз'яснень, і мені сказали те ж саме. Так що не клон, але інтерфейси офіцерів (насправді IV, все добре, і майстер). V єдиним недоліком зараз є те, що це раб, і мені потрібно, щоб обробляти файли в них (безкоштовно), але це також вірно, що вони посадили мене в письмовому вигляді, що мені не доведеться здійснювати ніяких платежів до тих пір, поки інтерфейс не буде розблокований. Я на своєму бачу, як форма серйозністю.. Я шляхом повторного зіставлення 2 машини в день з їх інструменти, що мають тільки заплатили 500 євро заздалегідь і я praticamento вже переплачують інструмент тільки з машинами, які я вже зробив.

ugoboss
ок, дискусія закрита :-)

Fabiuz
Хлопці, я не 1, а 3 дорогі друзі та клієнти, яким scodifico ecu.
Що вони ВСІ 3 на FlashPro IV, я відкрив його, і я гарантую, що це клон клон KESS V2, код SE87-B якщо ви хочете cercarvelo онлайн.....
Його продають без модуль tricore....
І для тих, хто ще сумнівається, кажу вам, що їх інструмент працює з Ksuite китайський 2.22 та коди прошивки 3.099 і код клієнта K6666
ВІН заснований на Ksuite 2.11 їх псевдо Ksuite.
Їх програма працює навіть на моєму kess клон без проблем.
НЕ має яких-небудь онлайн-оновлення, онлайн там ви йдете, тому що технічні dimsport вам встановити брандмауер,... і використовуйте її в режимі онлайн без pronblemi.
Якщо у вас залишилися сумніви, я даю вам фотографію.
Шкода, що я мій клон я заплатив 120 євро, і ці майстерні 2500€ в розстрочку від 250€ на місяць, з 10 файлів Безкоштовно, коштує 30 євро в один...
Спробуйте зробити немає egr поло V 1400 16v з IAW 4AF, так як не раз двері, кладете їх в біді.... і 10 днів, що зовнішній вигляд файл з цієї майстерні....
Очі, що ви купуєте x, де....

Fabiuz
Я навіть flash pro 4, що б kess v2 з jtag, то я хотів інструмент, який особа edc 17 так простіше.. я навіть v53 клон бум.. але, чесно кажучи, на ринку не те, що є занадто багато новизни в частині магії і dimtronic..
Приємно kess клон з Jtag..... Винахід DImtronic думаю....:-)
Ти, принаймні, у tricore клон, а він (див. відсутність 3 світлодіода, і chasiss металевий, а не пластиковий, як офіцер Alientech)
Майстерні, які я знаю гірше, нічого 3core і fw 3.099 код клієнта K6666 приємно так.....

tecnoecu
але, можливо, що за день сьогодні ці панове, ви робите дурня?

Fabiuz
Alientech подала позов до DImtronic, що продавав kess v2 клон, китайці, з їх наклейка над FLASH Pro V.
Їх метою є продати карти за 30€, а.... не стільки твої 2500 руб. дає клон низький важіль без котушки capacitive від них карась 65€ in china....

tecnoecu
аааа!!!!!вони зробили велику справу, ніж ваші друзі. але тоді дозвольте запитати, хто експерт буде продавати карту Гідною для 30 євро?

tranky
аааа!!!!!вони зробили велику справу, ніж ваші друзі. але тоді дозвольте запитати, хто експерт буде продавати карту Гідною для 30 євро?

За 30€, і навіть копіювати і вставити ви б витрачати, щоб зробити на файл!

GiGa
тоді, ви мене напоумив, і я зробив кілька телефонних дзвінків, і в dimtronic, що в magic автоспорт.. На практиці їх (обох фірм) не є безпосередньо виробники інтерфейсів, але вони тільки постачальники. На практиці набувають електричний матеріал від тієї ж фірми (якої вони, очевидно, не хотів сказати мені ім'я). В доповнення до матеріалу електричного купують також протоколи. Потім складання роблять у їхньому домі, ось чому естетично виглядають однаково. У dimtronic сказав мені, що порівняно з magpro 2 flash pro v має якийсь протокол, в більш типу, що і для pcr 2.1. Крім того (і це я бачив, навіть з сайту pro v я навіть один додатковий інструмент, який називається проходить і служить для доступу до f20 bmw.. цього я не знайшов трек на сайті magic автоспорт

запрошую читати правила, крім того, я думаю, це просто питання виховання, представтеся, перш ніж увійти в чужий будинок.

ciccioturbo
р-н франческо gaglio (враховуючи, що ви самі підписали такий) запрошую вас прочитати правила, які вже давно повинні знати і перейти спочатку в розділ презентації, а потім у всякому разі, втручатися в інші теми,в будь-якому разі, закликаю не робити записів, тому що здається, що його ip-адресу і нік giga однакові і не писати в загрозливій формі стосовно інших користувачів, що тут пишуть тільки свої власні переживання, те, що ви зазвичай робите в форумі, якщо потім ви приймаєте тільки похвали що зміниться, крім того, бачив, що у вас є наші особисті контакти, будь ласка, наступного разу безпосередньо зв'язатися з нами будь-які питання,заздалегідь спасибі.

Металобрухт
запрошую читати правила, крім того, я думаю, це просто питання виховання, представтеся, перш ніж увійти в чужий будинок, щоб написати в дискусію і захищати тих, хто, може бути, вона насправді є, і навіть не сміли піддавати себе.

ugoboss
Привіт всім, я на сьогоднішній день робота з Dimtronic я flashpro 4 лютого flashpro 5. Я заявляю, що я добре soprrattutto в службу технічної підтримки, вони добрі, доступно і з великим терпінням. Те, що змушує мене трохи сміятися і чути людей, яка завжди працює виключно з інструментами клонування і навіть вносить зміни в інтерфейсах для оновлення версії. Ці ж люди є ті, які протягом багатьох років вони скористалися тим, що не було компаній, які redon вони легко робота з електронікою через інтерфейс і з образом капіляра і мають кийками на нічого не підозрюють майстерень під звуки сотень євро для обробки простих . Сьогодні, що багато майстерні були організовані з допомогою коштів, придбаних від компаній, які вас ставлять в умови, щоб зробити обробку самостійно, цим людям не вистачає посилення легко і я думаю, що вони просто заздриш, чекай........ і те що вони роблять ??? кидають М...про компанію навколо.... Я, наприклад, сьогодні у мене не було ніяких проблем , і я також працював з Alientech, що, безсумнівно, чудова компанія, але занадто мало гнучкий і з меншим терпінням .

Це мій досвід..... привітання зануда........

мені подобаються ці заходи, один входить і в перше повідомлення потрапляє прямо в обговоренні правильно, що говорить про його інструмент і починає стріляти в нуль, я не знаю хто ти, але я не куплюсь на твоє втручання, я прошу тебе дещо що, ваш flashpro 5 master або slave?
дякую за відповідь.

Fabiuz
Що ви хочете, що це удо, але майстер, що очевидно......
Я не хочу приймати чию-небудь сторону, я оператор/користувач галузі, яка співпрацює з Alientech, FG і т. д.....
І я можу сказати, що всі, і ви в дурнях робить DImxxxx і ми знаємо чому----
І вдалося продати продукт, перш клону видаючи їх х їх продукції тільки змінити іконки sw.
А потім, щоб зіпсувати хороший продукт, як може бути спочатку і ЧАРІВНИЙ Камінь.
Бо їх НЕ зібрати блаженний, звуковий сигнал, липкий, тільки наклейка на продукт, а не їх....
І вам встановити брандмауер, щоб не виходити в інтернет, дивно х офіцера немає...
Вони навіть не змогли прийняти торгових угод серйозні, видно, що вони купили від виробника РАБ!!!!!
Кришка для МАЙСТРА, і тепер, щоб вибачитися файл безкоштовно до РІЗДВА!!!!!
І вимагали до 2500€ в розстрочку від 500€ щомісяця x клон.
І потім 5000€ за РАБ!!!!!!
Так само привітні і ввічливі, в файли, на 30€ суки....
АЛЕ мені з підписки їх змусили чекати 1, і я кажу, 1 місяць, не 1 день, для капусту, EGR OFF і mappetta м'який його ПОЛО 1400 двигун ГОЛЬФ 2002 року.....
АЛЕ ми жартуємо......
Від того, як їх захищати роботи в їх кал-центр і, може бути, ми ж говорили,.
І ви настільки милі, що я у вас встановлений vs FLASH PRO aka KSuite 2.10 на мій кесс китайський fw 4.036.....
Чудово!!!
Знаючи, що це я запитав, що я хочу зробити на iveco daily EDC16C34...... І вас PRO V знята з виробництва.... звичайно, краще було б сказати, якщо у вас клон-ви не можете додати.... Якщо це був справжній alientech jonatan я б попросив 400€ x протокол daily edc16 і роботи в тиші.
Звичайно, до вас, тому + зручно, якщо Магія вам ГАРАНТІЇ, бо хто знає, скільки кесс китай кинули в сортир.
З fw 3.099 і SD mod UNlimieted маркер, не погано х 2500€
І стікаються скарги Відомо, і вірю в це.....
Містер НІХТО!!!!
Вдумайтеся люди.... не є засіб, кращий з всіх, лише тих, хто знає, покласти за краще.... інше, що зануда....

Fabiuz
Якби хто ти я б відповів.....
ТИ замість цього ви бачите, що ви інженери пострілом, від того, як пукнешь від гирла.... і що ти працюєш на диявола, який боровся за нього.... як тризуб maserati...:-)

tecnoecu
ідея дати і номер протоколу патенту, що вони доставлені з польових dimtronic так, щоб прояснити всі

Металобрухт
Я знаю, що я зачепив за живе, щоб, коли він нагрівається обговорення (тим не менше, я не зробив імена...) в будь-якому випадку я захищаю свою роботу і гроші, які ви витратили, щоб купити мій інструмент більше нічого ні хто-небудь інший . На форумі ви можете писати свої враження в демократичній і цивілізованій, але, можливо, не всі знають, що це означає.... А якщо хтось хоче більш докладні пояснення , бачив, що літають слова мало православних, і в цьому відношенні я очікував втручання адміністраторів, я у вашому розпорядженні, але поза форумом.... З цим я закриваю і вид посередність обговорення не дам більше нижче....... Забув ,однак , я autoriparatore близько 20 років....хороша робота для всіх

tecnoecu
вибачте, але ви говорите правда чи ти жартуєш? але, що ти думаєш, ке тут ми всі зійшли з розуму, що? ти добре захистити свою роботу, але не сказати, лайно, ти раніше казав, се знаєш alientech і які є негнучкими........ну, я вам можу з упевненістю сказати, ке ти сказав, фігня, і так само великий я працюю вже більше 5 років з ними, я витратив майже 20000 євро, і запевняю тебе, ке-н jonatan дав мені гнучкість, і можу тебе запевнити-ке їх наміри nn продати карту за 30 євро, але навчання і максимально використовувати їх інструменти.

ugoboss
Я знаю, що я зачепив за живе, щоб, коли він нагрівається обговорення (тим не менше, я не зробив імена...) в будь-якому випадку я захищаю свою роботу і гроші, які ви витратили, щоб купити мій інструмент більше нічого ні хто-небудь інший . На форумі ви можете писати свої враження в демократичній і цивілізованій, але, можливо, не всі знають, що це означає.... А якщо хтось хоче більш докладні пояснення , бачив, що літають слова мало православних, і в цьому відношенні я очікував втручання адміністраторів, я у вашому розпорядженні, але поза форумом.... З цим я закриваю і вид посередність обговорення не дам більше нижче....... Забув ,однак , я autoriparatore близько 20 років....хороша робота для всіх

на форумі ви можете написати свої враження, так, але освіта є правильним представитися, перш ніж писати, то я не бачу, чому я повинен уточнити, з форуму, ти писати вище і вище, щоб освіта ти повинен продовжувати, я тебе просто запитав, якщо ваш sw master або slave, але ти робиш вигляд, що не розуміє, в будь-якому випадку, якщо ти не хочеш більше говорити не робиш, що підтвердити те, що я думаю про тебе, для того, щоб закінчити, якщо ти ремонту автомобілів від 20 років, не бачу, що центри з цієї історії, я зробив на багато більше років, ну і що? і з цим я залишаю все в руках адміністраторів форуму, дізнаються їх вирішити краще.

blackwolf76
Що я знаю, останнім часом flash pro V були відкликані, так як хоча і продаються, як майстер працює тільки раб, так і віддалено не було можливості upgrade...

Ps: я хотів би зрозуміти, при чому тут досвід від autoripatore з інструментами, де купити...

Може бути, хто біжить китайські клони від 4 грошей, ймовірно, має більше можливостей, ніж ті, хто купує інструменти, з офіційних файл від тридцяти євро, що, наскільки я міг перевірити, не завжди те, що ви можете визначити ****робота...

tecnoecu
ти сказав добре

carlo abarth
підтверджую, так як мій друг не зміг додати!!!

Gianpy80
Добрий Gianpy80 хто дав цю інформацію? А ви впевнені, що він говорить? Він дійсно подзвонив в Magicmotorsport? З ким він говорив...?Ви в курсі, що поширення недостовірної інформації може бути основою для красивої скаргу...? Як давно ви працюєте в цій сфері? я прошу її дізнатися добре, перш ніж писати...або телефонувати до компанії з виробництва, якщо знає...вона багато плутанини...будь ласка, не поширювати неправдиві повідомлення, тому що, запевняю вас, що вона ніколи не назвав magicmotorsport і, отже, ніхто не міг дати інформацію, які ви описали, для цього потрібно виправити все введену інформацію, побачив, що вони є неправдивими і запитати ради і краще вивчити, перш ніж писати, тому що від того, що він говорить, видно його недосвідченість у бізнесі, користувачів набагато досвідченіші, ніж вона вам вже відповіли, але я хотів би уточнити, і забезпечити, щоб користувачі форуму, що те, що ви пишете, це все підробка. Випадку, якщо ви хочете пояснення, викличте magicmotorsport, дійсно, однак, буде надана інформація, яку він просить, і наступного разу раджу бути менш самовпевненим і більш уважним до того, що він говорить.

вибачте, а ви хто такий,§? паладин справедливості? один пост і вже дозволяє зробити інсинуації? раджу проїхатися в іншому місці і не створювати перешкод тим, хто цю роботу шукає, щоб зробити це більш серйозно можна.

У будь-якому разі оновлення для інших:
Близько місяця я був активований портал для кодування/декодування файлів, і це працює прекрасно. Цей інтерфейс також був оновлений з додаванням понад 900 протоколів, і на сьогоднішній день я прочитав/написав десятки машин без будь-яких проблем.. карти, тепер я можу це зробити декодер від мене в 20 секунд або я можу послати їх, що з 30 євро і близько півгодини переправляють, і вони ідеально підходять, тому для мене ця думка більш ніж позитивне від ВЛАСНИКА... всі ті, які кажуть, щоб чув тільки БАЛАЧКИ НА ФОРУМІ людей, які вважають, що можуть працювати серйозно і професійно, з китайським інтерфейсом-від 20 євро, і тут я зупиняюся..

Gianpy80
забув.. не встановлюють ні брандмауер, ні нічого.. не пишіть дурниці... я спалах спробуйте його встановити тільки на 1 хвилину.. працює тільки онлайн, тому що, коли ви відкриваєте програмне забезпечення змушує негайно шукати оновлення, і щоразу, коли вона робить так що я не підроблені, як хтось може думати, що писати.. для мене так що ВСЕ виправлено і я дуже задоволений як інтерфейсу, що фірми, враховуючи, що ВСЕ те, що мені обіцяли при купівлі, хоча і з невеликою затримкою, мені дали...

admin
запрошую читати правила, крім того, я думаю, це просто питання виховання, представтеся, перш ніж увійти в чужий будинок.

admin
р-н франческо гага (враховуючи, що ви самі підписали такий) запрошую вас прочитати правила, які вже давно повинні знати і пройти, перш ніж в розділ презентації, а потім цілі насіння і в інших дискусіях,в будь-якому разі, закликаю не робити більше записів, тому що здається, що його ip-адресу і нік giga рівні і не писати погрози у відношенні інших користувачів, що тут пишуть тільки свої власні переживання речей, які ви робите, як правило, у форумі, якщо потім ви приймаєте тільки похвали що зміниться,крім того, враховуючи, що у вас є наші особисті контакти, будь ласка, наступного разу напряму зв'язатися з нами для будь-яких проблем,спасибі заздалегідь.

###############

admin
запрошую читати правила, крім того, я думаю, це просто питання виховання, представтеся, перш ніж увійти в чужий будинок, щоб написати в дискусію і захищати тих, хто, може бути, вона насправді є, і навіть не сміли піддавати себе.

############

ciccioturbo
###### ти добре мене знаєш, я представив у 2015 році ми також зробили курс разом з тобою і Маріо, я не вписаний в 2 рази, але це просто колега, в моєму ж Робочому місці, я, здається, не мати нікого образити або дискредитувати роботу інших, я думаю, що брехня вони дратують будь-якої людини, який не був би Святим
Привіт і Хорошу Роботу

admin
###### ти добре мене знаєш, я представив у 2015 році ми також зробили курс разом з тобою і Маріо, я не вписаний в 2 рази, але це просто колега, в моєму ж Робочому місці, я, здається, не мати нікого образити або дискредитувати роботу інших, я думаю, що брехня вони дратують будь-якої людини, який не був би Святим
Привіт і Хорошу Роботу

1-ї не #######,2° на форумі є нік, і з такими треба звертатися і 3-й тут ніхто не скандалить ніхто, але вони тільки повідомляє свій досвід тема закрита в іншому випадку починаю робити начисто.

якщо я можу додати до списку ошуканих dimtronic!
продають матеріал в ексклюзивній них і сказати, краще там і замість того, і всі клон!
я барі, хлопці, і я взяв в тому місці, також я...
тільки що я витратив половину грошей, а я чув, що вони продали 700 до 800 300 2500 до 5000 всі ціни...
звичайно, господь знає, що робить з продажу, і дуже гарний у судовій медицині разом з flash pro буде здатний продати навіть продукти для душу!
хлопці, я прошу прощення за всі, включаючи мене, але це змушує мене піднімає те, що не був я дурень..

звичайно, якщо ви поговорите з dimtronic вони були клоновані!
l італія удачі їм і тій країні, яка дозволяє все це!

Khendal
З'являється цю тему...кажу, що 2 дні тому, я взяв цей інструмент Flash Pro 5 ... поради від друзів, які опинилися в порядку, щоб мати схожа магія, якщо..., але також я отримую тільки Flash tool pro з кабелями і програмного забезпечення з платформи master... я провів + від 3000€.

Я вже 2 проблеми... я намагався читати з БД 2 передач DSG DQ250 Fxx ...і все мені дали 2 помилку в ідентифікації ecu написано зверніться в службу підтримки клієнтів... ми починаємо дуже погано, чесно кажучи.

Потім я бачу на сайті пакет flash pro 5 із мішок, passtool і triprox... чесно кажучи, маючи тільки отримав інструмент є трохи засмутився...тепер навіть не знаю, що я можу зробити в бд, а що ні.

ugoboss
для того, щоб проблема читання обов'язково потрібно зателефонувати в службу підтримки, для пакету я думаю, що ми повинні втрутитися раніше, і запитати, добре, що увійшли, на inmage, які ставлять на сайти, завжди найбільш повні, і як у рекламі авто роблять завжди бачити більше, обладнаною кухнею і ставлять ціну у відповідності з безліччю зірок.