Прагляд Поўнай Версіі : шукаю ori Вялікі Пункту 90cv 51806508 або 51825027
добры дзень, сябры,
як вынікае з назвы, я шукаю ori, магчыма, у BDM Вялікі Пункту 90cv.
Fiat кажа, што другі серыйны гэта абнаўленне першага, але я не знайшоў ні аднаго.
Дзякуй
добры дзень, сябры,
як вынікае з назвы, я шукаю ori, магчыма, у BDM Вялікі Пункту 90cv.
Fiat кажа, што другі серыйны гэта абнаўленне першага, але я не знайшоў ні аднаго.
Дзякуй
Дарагі, ты ў распараджэнне код fiat для замены..
для нас больш важна, код Абсталявання & праграмны код..
Дзякуй Cinqueturbo, першы гэта я, а другой я не маю нічога іншага парадавала. нумар fiat.
нумар fiat 51806508
marelli HW MJD6F3HW03P
marelli SW 3443P891
Дзякуй Cinqueturbo, першы гэта я, а другой я не маю нічога іншага парадавала. нумар fiat.
нумар fiat 51806508
marelli HW MJD6F3HW03P
marelli SW 3443P891
Нічога не есць..
я 3443PB91 і нават ложак у BDM
Добры вечар, сябры,
прабачце, калі адкрываю гэтую тэму, але ў той жа час, хто-то знайшоў рэзервовага капіявання ў bdm, гэта блок кіравання?
Здавалася, вырашана з дапамогай рэзервовага капіявання ў момант 51784562 6F3.PB25-ложак у BDM і scodifica... машына ідзе добра, але клімат-кантроль не працуе. Бартавы кампутар распазнае ўсе перыферыйныя прылады без анамалій.
Пытанне: вы Не можаце, што дадзеныя ў eeprom, калі іншы камплектацыі, можа быць, з кандыцыянерам, кіраўніцтва, прычына, па якой не сумяшчальна з гэтай версіяй, што збірае клімат-аўтамат? Дзякуй за суцяшэнне.
Добры вечар, сябры,
прабачце, калі адкрываю гэтую тэму, але ў той жа час, хто-то знайшоў рэзервовага капіявання ў bdm, гэта блок кіравання?
Здавалася, вырашана з дапамогай рэзервовага капіявання ў момант 51784562 6F3.PB25-ложак у BDM і scodifica... машына ідзе добра, але клімат-кантроль не працуе. Бартавы кампутар распазнае ўсе перыферыйныя прылады без анамалій.
Пытанне: вы Не можаце, што дадзеныя ў eeprom, калі іншы камплектацыі, можа быць, з кандыцыянерам, кіраўніцтва, прычына, па якой не сумяшчальна з гэтай версіяй, што збірае клімат-аўтамат? Дзякуй за суцяшэнне.
Прывітанне giary,калі цябе можа зацікавіць, я гэта
можа быць, параўноўваючы дзве рэзервовыя копіі, вы можаце паспрабаваць аднавіць усе...
чаму б іх не прыкласці, і паглядзім??
прабач, я паглядзеў і нічога не рабіць
Прывітанне Гуфі, што ты ведаеш, у кропку, гэта ecu клімат аўтаматычны або ручной і fap? У выпадку, калі клімат аўтамат і nofap, я зраблю спробу, але мне трэба поўнае чытанне ў bdm.
Прывітанне Гуфі, што ты ведаеш, у кропку, гэта ecu клімат аўтаматычны або ручной і fap? У выпадку, калі клімат аўтамат і nofap, я зраблю спробу, але мне трэба поўнае чытанне ў bdm.
Калі вы паглядзіце на фатаграфіі, якія я паслаў ecu-гэта FTP,то я б сказаў, што ён fap,для таго, каб клімат не ведаю, калі аўто ці ручной.
Чытаў, што я гэта full bdm з пеўнік,калі хочаш выкладу ў раздзеле "файлы", каб убачыць некаторыя ты.
Прывітанне.
Добры вечар, сябры,
Я ведаю, што цяжка пісаць, і пакіньце з клавіятурай.. але і можна даведацца, што здарылася з гэтым аўтамабілем? Вы ў першым чытанні ЭКЮ? хоць і мод?
затым, калі зноў нявінніцы eprom, ты павінен наладзіць ўсе з інструментам, і нявінніца, так што не наладжана і гэтак далей.
па нагоды клімату і боды павінны быць настроены ў дадатак да флэш прама ў ecu..
Калі вы паглядзіце на фатаграфіі, якія я паслаў ecu-гэта FTP,то я б сказаў, што ён fap,для таго, каб клімат не ведаю, калі аўто ці ручной.
Чытаў, што я гэта full bdm з пеўнік,калі хочаш выкладу ў раздзеле "файлы", каб убачыць некаторыя ты.
Прывітанне.
FPT = Fiat Powertrain Technologies
Я ведаю, што цяжка пісаць, і пакіньце з клавіятурай.. але і можна даведацца, што здарылася з гэтым аўтамабілем? Вы ў першым чытанні ЭКЮ? хоць і мод?
затым, калі зноў нявінніцы eprom, ты павінен наладзіць ўсе з інструментам, і нявінніца, так што не наладжана і гэтак далей.
У рэчаіснасці, гісторыя гэта трохі доўга, але я паспрабую быць сінтэтычны:
гэтая кропка 90cv, прымаць у trade-in афіцыйным дылерам, не пайшоў далей;
У рамонтнай майстэрні, упаўнаважанай FIAT пастанавіў, што праблема залежыць ад таго, што на аўтамабіль была ўсталяваная ecu ад 75cv, а не 90, размаўляючы нават правільныя коды эбу (тых, хто ў тэме).
На што, я scodifica ecu іншы gpunto і машыны, такія як рухавік або адразу выдатна.
Даў трохі праблемы з blue and me, і з км, што міргае, але пасля выраўноўвання проксі і больш блізкай сустрэчы з "высокіх нябесных сфер" ўсё ўстала на свае месцы, за выключэннем клімату, што не так.
Гэта гісторыя, у частцы, жыла і ў частцы, аднесенай ад механічных.
Як я магу рухацца, як вы думаеце?
(так што гэта ніяк не звязана з FAP, ці не так?)
я зрабіў крыху псуе з "адказаць, цытуючы":
У рамонтнай майстэрні, упаўнаважанай FIAT пастанавіў, што праблема залежыць ад таго, што на аўтамабіль была ўсталяваная ecu ад 75cv, а не 90, размаўляючы нават правільныя коды эбу (тых, хто ў тэме).
На што, я scodifica ecu іншы gpunto і машыны, такія як рухавік або адразу выдатна.
Даў трохі праблемы з blue and me, і з км, што міргае, але пасля выраўноўвання проксі і больш блізкай сустрэчы з "высокіх нябесных сфер" ўсё ўстала на свае месцы, за выключэннем клімату, што не так.
(так што FTP не мае нічога агульнага з FAP, ці не так?)
я зрабіў крыху псуе з "адказаць, цытуючы":
(так што FTP не мае нічога агульнага з FAP, ці не так?)
FCA = Fiat Chrysler Automobiles
СЕНА = Fiat Industrial Executive Council
FGP = Fiat/GM Powertrain
Выкарыстоўвайце 0,001% патэнцыялу інтэрнэту і вашага ПК, і не ведаю, колькі шэрага рэчыва..
Казаў мой стары настаўнік у школе, цытую: не мае значэння, ведаць месца, але, ведаючы, як знайсці формулу, каб мець месца..
Няма, гэта не мае нічога агульнага з FTP што б потым FPT
для таго, каб быць упэўненым, што Файл або не з FAP проста ведаць, бачыць ці судзіць з нейкай праграмы, каб выдаліць яго я нібыта FAP..
Дарэчы, я нядаўна зрабіў клона для маёй Grandepunto,з частковым на eeprom,кадаваньне фарсунак і ўсё працуе без налады нічога
з інструментам,я нешта прапусціў, ці гэта нармальна?
* Giari74:Калі вам патрэбен файл, я змясціў у раздзеле "файлы" на.
Дзякуй, я паспрабую з тваім файлам... А ты можаш сказаць з якой праграмы ты зрабіў scodifica? Калі я правільна памятаю, я апрацоўкі файла ад 4 з carsoftware, праўда?
Дзякуй, я паспрабую з тваім файлам... А ты можаш сказаць з якой праграмы ты зрабіў scodifica? Калі я правільна памятаю, я апрацоўкі файла ад 4 з carsoftware, праўда?
Я выкарыстаў Meucci.
АБНАЎЛЕННЕ:
Гэта здавалася немагчымым, але праблема была вырашана.
Механік, пагульваючы з brainbee, пабегла аўтаматычны клімат-кантроль; сапраўды не ведаю, што ён закрануў; ён, верагодна, перапраграмавалі што-то ў ****llo Боды-кампутар.
Тады міль яны зноў пачалі міргаць, што, аднак, яна была хутка вырашана, у выніку новага выраўноўвання проксі зрабіў з multiecuscan + elm 327 + жоўты кабель.
Такім чынам, у канцы гісторыі, цяпер машына на 100% нават з ecu, які мае іншую версію праграмнага забеспячэння.
Дзякуй усім, хто ўдзельнічаў у абмеркаванні.