Перегляд Повної Версії : траса від intrapendere для електронних технологій.
привіт всім,як з об'єкта я хотів би знати, як зробити, щоб узявся шлях для ремонту блоків управління.що потрібно зробити ,vab, а також різні курси підвищення кваліфікації,підприємства, які роблять ці курси,все устаткування, що є хоче,ті ж компанії, які роблять обробку?
привіт всім,як з об'єкта я хотів би знати, як зробити, щоб узявся шлях для ремонту блоків управління.що потрібно зробити ,vab, а також різні курси підвищення кваліфікації,підприємства, які роблять ці курси,все устаткування, що є хоче,ті ж компанії, які роблять обробку?
На що ECU у мене є необхідність працювати?
у мене було дуже мало ecu несправний, або спалені під рукою
IAW59f, щоб, як правило, проблема, Denso Toyota, автоматична коробка передач, якийсь MJD6 для проникнення поливає повинні до фальсифікації, Delco Opel для проникнення дизельного палива або зварні шви з тріщинами..
привіт, дякую, що відповіли,і не один, зокрема,і мова трохи ширше,було для того, щоб зрозуміти, де вона починається з підготовки курсів на обладнання, що він приймає і все інше, керівництва і т. д. і т. д.,і тоді я не можу зрозуміти, що компаній, акредитованих відомих, які роблять обробку роблять курси на ремонт?
Ні, можливо я не так висловився.
Я намагаюся переформулювати питання..
Але те, що ви їдете вважати, що всі або багато ламаються ecu
І як повинні спеціалізуватися на цій галузі?
Не думаю, що існують спеціалізовані курси, для ремонту ecu. Це виступ електроніки в цілому, тобто якщо ви хороший фахівець, який знає компоненти, які використовують його в розділі сьогодні ви можете відремонтувати телефон, ТЕЛЕВІЗОР, і навіть ecu....
привіт,до речі, всім і завжди тип роботи, що буде корисно, якщо ви вводите машину в майстерні з індикатор code горить, scodificare блок управління клонувати ремонт або, не знаю, фінал інжектор згорів.і завжди є більше, що ви можете зробити в майстерні.
привіт,до речі, всім і завжди тип роботи, що буде корисно, якщо ви вводите машину в майстерні з індикатор code горить, scodificare блок управління клонувати ремонт або, не знаю, фінал інжектор згорів.і завжди є більше, що ви можете зробити в майстерні.
Але ці речі ви робите, як поміняти масло або свічки..
потім, якщо пропустити фінал, як ти кажеш, ти не думаєш, що цю проблему потрібно вирішити в долині?
індикатор code горить? Ок, а мова великий, що при правильному обладнання та Програмного забезпечення досвід вирішує..
scodificare ебу або клонувати? як і вище.. при правильному обладнання та Програмного забезпечення досвід..
тому необхідно відповідне обладнання для того, щоб читати і писати ecu в кожному режимі можна, Послідовний BDM Boot і так далі.
Програм Мало, але надійні та перевірені..
Досвід? не ти? потрібно зробити пошук, ставити правильні питання і правильні люди..
якщо ти кажеш, питаєш "я повинен scodificare MJD8" я в колишньому я б сказав, читати eprom, і розмістити тут на форумі, що якщо не я, хто-небудь знає, сказати, де треба втрутитися, і так далі.
Привіт, мені дали багато інформації, проте я вважаю, що в будь-якому випадку ти для початку де-небудь, як на початку, купуючи устаткування, програмне забезпечення і т. д. ,або все одно якоюсь курси або займався з кимось,тому що, по мені, якимось знанням, ти повинен мати, якщо немає, куди подіти руки?
привіт, блискавка.
назва вашого поста каже "шлях від взявся, щоб електронна техніка."
для того, щоб дати вам руку я хотів би зрозуміти, що ви зацікавлені в конкретному.
ви хочете знати, деякі електронні бази? як працює транзистор, падіння напруги діода, як працює один тип кінцевого харчування? цифровий схеми?
Якщо ви хочете стати на цей шлях, щоб потім прийти до ecu двигуна або різні проблеми, електронні на машині, дорога не за горами.
однак, якщо пристрасть і ви хочете стати ремонтник також для інших речей, безумовно, стане вам у пригоді, навіть на авто.
ні за що не погодиться на пропозиції "ніколи","не бачив" як часто читаю,в електроніці цієї не існує!
якщо ти скажеш мені, куди хочеш поїхати, і я можу дати вам директиви, потрібних для того, щоб почати.
У oggni разі cinqueturbo причини, ремонт ecu, часто не погоджується і вимагає знання електроніки не мало, не вважаючи, що часто вони лаковані, або занурених у рідину, що твердне, щоб уникнути руки.
Продукти щоб підняти ці матеріали існують, але це тільки якщо на один великий обсяг роботи.
Ви повинні також розглянути питання про практичну сторону ремонту, зварювання, роботи з smd гарячого повітря або обладнання підходить, залежно від чіпа, який потрібно замінити, і так далі.
Це вимагає багато практики, просто шов зроблений погано, або басейн не підходить або температура паяльника занадто надмірне або занадто низькою для того, щоб записати трек або створити інші проблеми, тому що пайка тріскається і на
цифровий сигнал або pmw і найгірше, що може існувати касу ще 100 недоліків, які раніше не було.
візьми iaw puma 1.2, що ремонт їх, що з 50 євро знайти.
Якщо кількісно і час, і вартість компонентів, ви побачите, що ми йдемо нижче до великої, щоб не говорити про час, де клієнт, як не дивно, завжди поспішає, він повинен виїхати і так далі.
Клієнт погано радий і зростання для негативної реклами.
В той же час знати, як це працює не погано, ви, безумовно, допомагає прибути до comrpendere причину проблеми і rislverlo.
дякую, що відповіли,я хотів би зрозуміти, як працює вся система, як контролювати кінцевий транзистор або діод, або як клонувати або обробки.
дякую, що відповіли,я хотів би зрозуміти, як працює вся система, як контролювати кінцевий транзистор або діод, або як клонувати або обробки.
ви, однак, чекає.
як пояснив добре знати, компонентів і як працює напівпровідник, або один вбудований та основні принципи.
але щоб прийти до ecu двигуна, як я писав вище, і довгий шлях.
клонування ecu і ще дещо, і тут мова йде вже в крайньому випадку обладнання (з'єднання) і програмного забезпечення, який вам потрібен пк з стабільним, програми для праведних і практика.
увага я не намагаюся відмовляти тебе,швидше навпаки.
однак, починаючи з основних понять.
у цих томах, що я, проходячи є і теорії, на практиці, це допоможе вам зрозуміти роботу напівпровідникових, різниця струму/напруги, що 90% речей, що я читаю, навколо них волосся стає дибки, а хто і очищений повертається зростання!.
є глави, deidcati на зварні шви і т. д., на жаль, не для smd і гарячого повітря, але і правильний шлях, щоб почати.
перший том "електроніки, починаючи з нуля" і хоча я знала вже кілька років основні поняття, вивчені в абсолютно іншу з цієї книги, я дав на час один з моїх вчителів електрики, так як в будь-якому випадку у мене були прогалини.
навіть якщо основні принципи завжди ті й донині використовуються, і їх, що було і все, як тільки що стало відомо, і в тому числі основні поняття, як у цьому випадку електроніки, в цілому ви побачите, що вам відкриється ящик пандори, який навіть не фотографії, і ви зможете зрозуміти багато речей, які сьогодні ще, можливо, вам буде важко.
Тепер інші часи, ви перейдете на мікропроцесор, не знаючи різниці між позитивним і негативним,не знаючи, що і сигнал, pmw, не знаючи, як використовувати осцилограф, не знаючи, що й амперметр або вимірювача.
Одного разу я прочитав, що вони є інструментами, марно думати про тебе, якщо б я був адміністратором форуму, я б забанив до життя все генеалогічне дерево, щоб слідувати!.
І важливо знати, що ці обсяги не мають нічого спільного з електронікою автомобіля, це ясно.
зіставлення,scodifche,tacchimetri,fap,ерг та інші речі. Знаходяться фахівці, які роблять лише одну із згаданих записів і що-небудь ще, чи всі, але з досвідом за плечима від ознобу.
Ви не авторизовані
Привіт mustanggt але ти автомеханические майстерні?чим ти займаєшся? Я механік в дилерський центр Fiat group я працюю, механіки, електроніки.
Ні, я не з ремонту авто....я займаюся електронікою та комп'ютерної тиждень....я з 22 років
І рік від року гірше, а ще я займаюся електронікою авто.
Але вибач, якщо ти працюєш у фіат як механік, мені здається, дивно, що ви не зробили курси електроніки та інформатики.
У мене друг на фіат, у місті, де я живу, що робить курси кожен рік.
У будь-якому випадку, трохи електроніки основі, звичайно, погано не робить ������
Забув....якщо ви працюєте в дилерській, отже, в сервісний центр офіційного забудь про клонів scodifiche і т. д.....не існує, що від клієнта авто scodificata або defappata виходять від офіційних сервісних центрів. ...варто підвіска в життя....я працював у різних сервісних центрах офіційних відомі бренди в мій сектор і горе, робити певні речі, або використовувати не оригінальні запчастини....відпускають допомогу в 2секунды....
Привіт Мустанги ,ти ж знаєш, наш корабель зроблений з цікавості-це те, що вчитися ніколи не буває досить,я те, що я знаю дізнався або на електроніці я вкрав, як це було багато років тому.замість того, щоб мова defappare scodificare і т. д. і т. д. ,в будь-якому випадку завжди щось більше, що потрібно завжди.хороший базовий курс електронна база ніколи не завадить.освіжити завжди добре.
Немає абсолютно....насправді...
Ви побачите, що ця книга допоможе вам зрозуміти кілька речей ������
Привіт Mustanggt посилання я можу розмістити в приватному порядку?Тому що я не бачу, спасибі
nohn я думаю, що у вас є навички, щоб зробити це....напишіть **** в ********** що я пришлю тобі посилання
продовжуєш лізь не в своє sbattendotene в regolatamento
m a i l за адресою, вказаною з ****
тоді я хотів би зрозуміти політику цензури! mah.
для того, щоб закінчити ти скаржишся, а також
Увагу, що якщо так буде продовжуватися, ви будете забанені, так що я раджу читати правила