Прагляд Поўнай Версіі : Edc15p audi a3 8l 130cv, карта overboost...
Прывітанне, хлопцы,
у мяне a3 8l 1.9 tdi 130cv з GT1749VA
я хацеў бы прасіць у вас савета адносна таго, карту, што ecm titanium называе час overboost...
каб зразумець, як працуе гэтая карта, я паспрабаваў ўсталяваць усе з нуля...
я напісаў яго, і я паспрабаваў машыну на прамой, у 2 км ад...
машына пайшла ад бога! сярод зменены, руху не было і адставанне ад турбіны... кожнаму зменены руху аўтамабіля sgommava...
толькі што... я зрабіў больш або менш за 1 кіламетра паўтара, а турбіну пакінуў мяне на вуліцы...
мой пытанне... як справы дастанецца гэтая карта?
у цяперашні час у мяне есць GT1749VB, з блока, я устанавіў ліміт на карту турба і n75(у рэжыме overboost) з тым жа крокам гольф 4 150cv.
Я хацеў бы ведаць, як і па якіх крытэрыях ідзе дастанецца карту n75 час overboost, і калі гэта правільна, што паставіў значэння для...
прывітанне,
што ecm titanium не з'яўляецца надзейным, што ж тычыцца іменаў, якія на розных картах;
што тычыцца тое, што вы кажаце, я думаю, што вы маеце на кантроль зменнай геаметрыі турбіны (лапаткі, унутраныя).
лапаткі зменнай геаметрыі адкрываюцца і зачыняюцца для аптымізацыі ціску наддува, і кіруюцца ад клапана pierburg.
вось відэа, якое тлумачыць вам, як яны працуюць
наколькі я бачыў, калі ў ecm значэння павялічваюцца ў таблічнай, машына impigrisce, такім чынам, можна зрабіць выснову, што высокія значэння = лапаткі адкрыты, такім чынам, ціск паніжаецца; значэння больш нізкіх коштах = палітра больш зачыненыя, таму ціск больш высокае. паставіўшы яго ў 0 ты зрабіў працу turbo ціск stratosferiche! прапаную паставіць адлюстраванне арыгінальнай і пайсці на крок -2.5% да -10%, але не перашчыраваць у абласцях, крутоўны момант рухавіка (1500-2500 абаротаў, дзе чым больш ўмяшанне overboost).
калі я памыляюся, папраўце мяне, добра! з павагай
я зрабіў часопіс з карту крычы, і вынік гэтага...
як вы ведаеце з карту усталяваны больш чым на 70 адсоткаў вышэй 2300rpm, але яна не можа пайсці вышэй 65%
робячы карту, прымаючы сігналы ад значэнняў arl (улічваючы, што я натоўп, у arl), гэта вынік
зразумела, гэта таксама відаць з графіка...
аўтамабіль дрэнна цягне, штурхае, часам, калі па гарачых адчуваю, як шум ferraglioso... як калі sfiatasse дзе-то, я не магу растлумачыць яе, можа быць, у мяне класічная праблема турба-пікі, і гэта праблема, якая мне робіць, так і з арыгінальнай карце, што з змяненне карты...
вы думаеце, ад гэтых часопісаў... n75 працуе дрэнна? калі ен працуе дрэнна, і стаўлю новы, гэта правільна, што карту я ўводжу значэння n75 ў свм?
добры дзень, на жаль, я не таму доступ да спасылцы.
але прабачце, дайце нам некаторую інфармацыю на турбіны, што ў вас усталяваны на.. колькі км? у якім стане ен зараз? шум ferragliso.. якія ўмовы варта крыльчатка? танчыць? шлангі змазкі, як яны? геаметрыя зменнай? і інш
турбіна "новы" (рэгенерацыі), GT1749VB прынята ibiza cupra fr 160hp, у цяперашні час мае больш ці менш за 2000 км, крыльчатка новая, як і ўсе coreassy, шлангі змазкі я ў чысціні усе, змянянай геаметрыяй вадкасці (я спрабаваў рухаць штангу пад westegate)...
Калі вы не можаце паглядзець логі я зраблю вам рэзюмэ...
Карта ўстанаўліваюцца значэння ад 2247 аб / мін, 70% падняцца да 4242rpm да 76%... замест гэтага яна робіць 43% у 2247rpm і залаў, дадатковых 4242rpm атрымліваеце да 65% ад максімальнага значэння (калі халодная, калі цеплая, а не падымаецца і апускаецца, каб факты яго)... гэта значэнне duty cycle, якія я чытаю, у групе 011 часопіса scope...
Замест гэтага, калі я падымаю гэтыя значэння з карты, як іх падняў ад 70 да 80% ад 76% да 86%, да 2500rpm канферэнц-72%, і я ўжо пік 2800mbar на actual intake press, а затым падымаецца і падае, г. зн. падае да 60%, а затым падымаецца на 70%, падае да 50 і адносіцца да 70, і машына ідзі ў рыданні...
ты ўпэўнены, што турбіна была арганізавана добра? я раю вам два доказы, каб зразумець больш:
1 паспрабуйце іншы, і паглядзець, калі ен ідзе лепш
2 паспрабуйце на іншай машыне і паглядзець, як яна ідзе
гэтыя два выпрабаванні, разумееце, усе
дзе ты, горад?
ehehehehehe xD глядзець... калі б у мяне быў іншы турбіны, я б не вагаўся xD
таксама, што быў іншы аўтамабіль xD
Калі ж вас прымушае з арыгінальнай карце, праблема ў тым, механічны. Тэарэтычна ў вас праблемы з лапаткі геаметрыі відаць, што змяняецца ад халоднай да гарачай. Перш за ўсе provrerei праверыць, што.
як толькі я рэестра, гук, і я раблю гэта пачуць... па-мойму, я абразаецца турбіны, калектары з ovalizzati, прыбываюць тэмпературы і sfiatano... потым я часопіс так мы лепш разумеем...
слухайце, дабрыню,
у мяне есць даволі шмат памылак на блок кіравання рухавіком
адзін 18062 (Што б датчык алею, што гэта aftermarket і не прызнае яго, не ведаю, для якога д'ябла, чаму)
адзін 19561 (што б n239)
і адзін 17849 (што б n75)
Хто-небудзь будзе так ласкавы, што escludermi гэтыя 3 памылкі з файла ecu арыгінал? ці, калі вы маглі б растлумачыць мне, як вы робіце, каб пазбавіцца ад памылкі, я б вельмі дапаможа зразумець, як працуе...
Прывітанне!мне ўжо давялося ўсталяваць адноўленай турбіны на гольф 5, цяпер ужо не памятаю мадэль..а адразу выў трохі, і было моцным шумам металалому на выпуск..а я памятаю, што я ўстала на мост, на калегу даць некалькі газаваныя і было відаць, што шум зрабіў гэта на закрыцці палітры, верагодна, быў сабраны няправільна або не быў зменены корпус..у рэшце рэшт я належнай адправіць назад гэтыя турбіны лепш новых, калі яны ламаюцца яны ідуць на кавалкі
ад мяне не свішча, робіць толькі шум ferraglioso і гэта робіцца толькі пасля 2 ці 3 пацягніце моцны вышэй 4000rpm, калі яна вельмі гарачая, гэта робіцца нават у 2000rpm, але толькі выпуску акселератар, і я павярнуць ціха, нават 30 секунд і вяртаецца ў нармальнае...
праблема ў тым, што той, хто мяне прадаў, я не хачу, каб гарантыі, што мяне не распальваць толькі... і гарантыя дзейнічае толькі пры ўсталеўцы з механікам, што ен атрымлівае рахунак-фактуру і паказвае працу, якую ен зрабіў...
у цяперашні час я не ведаю, што рабіць...
Што перасялення..цяпер, я думаю, у іншы раз я сабраў усе турбіны rev на outlander 140cv рухавік, гэта тое ж самае..У гэтым выпадку праз тыдзень кліент вярнуўся з машынай, што не вынес у дыягназ, я даваў памылкі, уласцівыя ціск, што цяпер не памятаю..у канцы кірмашоў контргайку на часопіс westgate быў друзлы, і было адкруціць амаль цалкам цаўе! Што, як правіла, іх кантроль усе гайкі, але не дакранацца ніколі, каб не сапсаваць фарбы для гарантыі..паспрабуйце яго кантраляваць!
правяраюцца тыя, і ідэальна падыходзяць...
:(
прывітанне, хлопцы, я толькі што ўдалося зарэгістравацца... я прыкладаю...
вы пачуеце вельмі хвілін 1:36
зменшце гучнасць у слухаўках есць некаторыя шумы...
жадаючы... я да гэтага часу мая 1749va... ведайце, што вас... coreassy у 1749vb мантуецца на калектар 1749va?