Прагляд Поўнай Версіі : далей я dpf
гіпотэза:
выдаленне dpf і перапраграмаванне блока кіравання, не ? магчыма, каб зрабіць іх contemporanteamente
дысертацыя:
чым раней вы гэта зробіце ўмяшання hw
і тое, sw
праўда ?
і колькі максімальную адлегласць ў часе ці км ?
шчыра nn я зразумеў, што вы хочаце сказаць.... калі неабходна выдаліць fap фізічна у вас есць 2 рашэнні ў мяне перепрограммируйте эбу адключэнне гэтага я, дапусцім, яшчэ эмулятар, але тых, хто зрабіў добра,я аддаю перавагу першы варыянт, але ў любым выпадку павінны быць зробленыя адначасова.
адлегласць, не думаю, што мы, як правіла, залежыць ад тыпу выкарыстання машыны, то гэта залежыць, нават калі ты зламаўся, і вы не хочаце " + " або " калі да вас ад праблем.
s?, на самай справе я не вельмі добра растлумачана
проста інфа? зняць яго фізічна цэлы дзень і толькі пасля таго, малы sprogrammarlo ад ecu
усе, што вы можаце зрабіць...
я хацеў зразумець, колькі вы можаце? каб паміж двух работ
прабачце іскры.. але я не зразумеў.. :)
я прапаную зрабіць гэта адначасова, таксама залежыць ад умоў fap ? дастаткова чысты, ці ўжо? забітыя.
ок, ? доказ таго, што ў мяне быў цяжкі дзень...
можа быць, я павінен паўтарыць заўтра раніцай свежым поглядам
паспрабую
вы пу? пазбягайце зняць dpf і sprogrammarlo эбу, абавязкова адначасова ?
гэта значыць, я магу падарожнічаць без dpf не бачыўшы яшчэ sprogrammato на ecu ?
і калі s?, наколькі я магу перасоўвацца ў гэтай сітуацыі, не пашкодзіць што-то ?
вядома giarras, было б, безумоўна, ідэальны, я не сумняваюся
але калі адключыце перад sprogrammarlo, што адбываецца ?
акрамя елкі, на межах, я маю на ўвазе
калі прыбраць fap фізічна і перш, пашкоджанняў nn, вы зробіце гэта, вы можа здарыцца, зрабіць рэгенерацыю так шмат дыму і, магчыма, няспраўнасць ў прыборнай панэлі,калі замест гэтага ен зняў першы блок кіравання і fap ? усе нармальна, вы маглі б проста дурное.
кароткачасовы дождж
і так, як вы сказалі раней, таксама ўплывае на ****llo засмечаных dpf ж
дзякуй
кароткачасовы дождж
і так, як вы сказалі раней, таксама ўплывае на ****llo засмечаных dpf ж
дзякуй
нічога, мы qu? x працягнуць руку ahahahha
Прывітанне, Іскра, я пацвярджаю, колькі ўжо? сказаў Giarras і дадаю:
- Калі прыбраць fap фізічна не выдаліць яго з блока кіравання (непасрэдна або праз эмулятар), рызыкі, што эбу ні ў recovery, чаму? датчыкі па плыні і ўверх па плыні ад dpf не выяўляюць розніцы ціску, то эбу паказвае, што c'? ненармальнасць у dpf.
У случаино выпадку, што аўтамабіль функцыі, нягледзячы на выдаленне dpf, праблема ў вас прадставіць амаль напэўна ў першай рэгенерацыі.
- Калі вы, замест таго, dpf, ад эбу, але не фізічна з аўтамабіля, гэта будзе паступова да кідацца, пакуль не ператварыўся ў заглушку на трубу: я пакідаю сабе ўявіць наступствы...
marcomjet
13-10-2012, 01:22
кожная машына мае сваю гісторыю, калі, напрыклад, 500 dpf уключаны ў ecu, але трубка ужо выдалены, проста гарыць, пасля 5 хвілін я пачынаю' рэгенераваць, хай смокча, puntoevo 1.6 mjet машына ў recovery легкі, больш 3000rpm не рабіў... так што мяняецца ад аўтамабіля да аўтамабіля горшае, што можа спатрэбіцца ? аднаўленне... у рызыцы лепш зняць dpf ад ecu пакуль есць труба sutto, а затым падняць яго, у залежнасці ад вашых патрэбаў, якія мы ўжо вывучылі.
Я думаю, што машына не для сябе, але і ? працу рабіць для іншага...
Ок, хлопцы, вельмі добра
Я ? цяпер ясна, што я павінен паспрабаваць зрабіць правілы сучаснага
Вялікае дзякуй
Прывітанне, іскра, нават на маей машыне ? быў факт ўмяшання падобныя адначасова (як апаратнага, так і праграмнага забеспячэння), і ў мяне не было яшчэ праблем fap.
Наколькі гэта датычыць вас, калі вы не можаце зрабіць гэта адначасова, старайцеся рабіць гэта як мага раней, не думаю, што вы павінны былі б непрыемнасці кругавой 1 дзень або 2, толькі з дапамогай змены праграмнага забеспячэння; не больш не аднаўляе і не recovery.
alfetta80
14-10-2012, 02:15
прывітанне, мой савет, як ужо казаў, і што рабіць працу разам, як цвердыя, мяккія і лепшае рашэнне...з павагай
дзякуй
працэдура цяпер я ? ясна
цяпер я павінен знайсці стары dpf металалом
msport (exil77grande)
14-10-2012, 11:51
ну на самай справе, калі ваш dpf і ў добрым стане было б шкада яго ачысціць,калі ў вас няма пытанняў, для разгляду, вы можаце вывесці трубы прама ў замене на ваш dpf або апошнім і, па мне, лепшае рашэнне набыць dpf стаміўся зліваць.
marcomjet
14-10-2012, 13:57
ну на самай справе, калі ваш dpf і ў добрым стане было б шкада яго ачысціць,калі ў вас няма пытанняў, для разгляду, вы можаце вывесці трубы прама ў замене на ваш dpf або апошнім і, па мне, лепшае рашэнне набыць dpf стаміўся зліваць.
а.... так што, перш чым стаяць забіць больш за 1000 еўра dpf нам, я думаю, n'roses attimino :D :D
Ўмяшацца на dpf вычарпаныя ? мае намер
Праблема ? знайсці яго
можаце дзейнічаць на свой, так ты не будзеш служыць?' pi?'.
alfetta80
14-10-2012, 16:39
заўседы лепш знайсці вычарпаныя, і ваш вас, вы трымаеце яго, вы ніколі не ведаеце...
Вы лі гэта ? самае лепшае рашэнне, але ў выпадку, калі ўжо вычарпаныя ...
у мяне есць gi? споўнілася 150 000 км
я не думаю, засталося вельмі
я аддаю перавагу ўмешвацца, ва ўсякім выпадку, ідэнтычных аднавіўся дзе-то (але дзе ?) і трымаць мяне ў мой
quarda, што ў сеткі ўжо знаходзіцеся? трубы x змены, якія вы хочаце зрабіць, і, безумоўна, будзе каштаваць вам менш, блукаць x пошук і зваркі.
msport (exil77grande)
14-10-2012, 22:53
quarda, што ў сеткі ўжо знаходзіцеся? трубы x змены, якія вы хочаце зрабіць, і, безумоўна, будзе каштаваць вам менш, блукаць x пошук і зваркі.
размешчаны трубы прыгожых і гатовых на замену, але галоўная праблема, і агляд, якія кантралююць таксама на палубе транспартнага сродку пад тое, што вы робіце?
вы заўседы можаце сказаць, што вы вы ? smagrito fap...
аднак не, я не збіраюся звяртацца да трубы
аддаю перавагу svuotarne адзін ачуняў і падтрымліваць cos? знешні выгляд стандартны
так..гэта ? праблема, аднак, можна пераадолець, проста сабраць fap x гэта час і rismontarlo 10 хвілін пасля таго, як вы ? gi? адбылося х рэвізіі? мы спадзяемся, што не адбудзецца тое, што кажуць вакол, яны хочуць рабіць тое, што робяць у швецыі, і ў даніі, але і ў 2014 годзе, то мы яшчэ і двух гадоў, добрыя.
што яны робяць у швецыі і даніі?