КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Alfa 147 edc15c7 час ўпырску сумневы

DavideO
Прывітанне ўсім я новы на форуме-гэта трохі, што я зарэгістраваная, але да гэтага часу я толькі чытаць і розных выпрабаванняў на маей машыне..гледзячы трохі тут і там, я прывеў розныя абмежавальнікі і iq = 80 мм3 падняў абмежавальнікі rail да 1400 бар два біта ў 1350 аўтамабіль коціць добра, не паліць, шмат, я зрабіў лагатып і ўкараняе на самай справе 80 мм3, але я хачу зразумець, як змяніць break часоў і даведацца, як рабіць што-то зроблена добра..На практыцы мне ад таблічнай падымацца ўсе выгібы назад і стварыць перапынку зноў да 80 мм3? Я спадзяюся, што хто-то мне дапамагчы, я не вельмі выразныя прадстаўлення..загадзя дзякуй.Давід

манро
вы амаль патлумачылі, толькі..вывучае карту часоў.
асабліва ў апошнія breack point...

DavideO
Прывітанне манро дзякуй за цікавасць, я ніжэй шмат вашых дыскусій! На практыцы ад таго, што я зразумеў, я зноў тое, за 80, у апошняй радку ў перадапошняй", то і 75, а затым іншыя іх заходу з тых 70, што я ўжо да канца, праўда? Потым я іду ў пачатку часоў, і падыходзіць брэйк-пойнт, каб яе прачытаць да 80-х, які цяпер знаходзіцца ў 70?

DavideO
Я ведаю, што я не зразумеў..l апошняя радок, што з 4500 абаротаў-гэта ўсе да 0 гэта я павінен пакінуць яе так? І калі заходу ў трэцяй і чацвертай радку падаць будуць перазапісаны ад пятага і шостага мяне не квадратная..прабачце, але я не разумею,

aleg
таксама хацеў бы зразумець, як змяніць час iniez

DavideO

aleg
на самай справе не можа быць так, таму што ад адмоўнага значэння.а калі riscali load то есць ўвесь слупок, 100% ідзе замест 95% - 95% ідзе ў 90% і гэтак далей можа працаваць.мая гіпотэза

aleg
час ін'екцый, у восі кручэння рухавіка l іншыя восі колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца і лікі, запісаныя ў табліцы, з'яўляюцца час адкрыцця фарсункі.тое, што мы бачым у tabbella як нагрузка(100%) на самай справе гэта 70 мг.

DavideO
Я зразумеў, што вы маеце на ўвазе я паспрабаваў riscalarle такім чынам, але, аднак, паступаючы так, да 1100 абаротаў, я б павелічэнне на 300%, таму я думаю, што нават гэта правільны шлях..

DavideO
Ці я таксама думаў ўзяць перапынак у пачатку, што ен, перш чым карту час (ori знаходзіцца ў 7003, калі я не памыляюся, то і будзе адпавядаць 70 мм3) да 8003 такім чынам, я б павелічэнне ў працэнтах 14.6 гэта дае павелічэнне ў кожнай калонцы я атрымліваю час, каб 80mm3 але мне здаецца, занадта легка так..

aleg
Па колькі квадратаў у вас riscalato?

Errecinque
Не трэба, што riscaliate ўсе слупкі. Разлічыць тэрміны, якія патрэбныя для 80mm3 і запішыце іх у апошні слупок. У перадапошняй скапіруйце у памеры ў памеры значэння золата для 70mm3 і ідзіце інфармаваць ecu на крывых Вр восі мг у выніку чаго перадапошні біт у 7000, і апошні-8000. Відавочна, што на ўсіх картах, якія паведамляюць аб на восі i mg гэтыя ўсе ідуць зменены, як паказана вышэй, і вылічаныя значэння па восі Z для 80mm3

aleg
Я не разумею. Трэба змяніць толькі апошні слупок?не c, і патрэбны мод ад 50%нагрузкі і 1500giri?

DavideO
Ах, зразумеў!што па-дурному я riscalavo ўсе..напрыклад, у гэтым выпадку edc15c7 апошнія тры слупка, то есць 90 95 100 load ідэнтычныя, так што можна пакінуць, што 90, так што гэта ўжо для 70mm3, што 95 75 мм3 і 100 load для 80mm3, то перайдзіце на вр у пачатку, і як кажа r5 змяніць апошні біт у 80-х, а перадапошні-на 75, а трэцяя-гэта ўжо 70! Правільна???так што мне здаецца, што мае сэнс

aleg
Modificamdo толькі двух апошніх слупкоў, я думаю, што вы не пачуеце столькі розніца ў машыне

DavideO
Так, у самай справе, тое 80 мм3 б толькі да 100 load ўжо вы змаглі зрабіць тры апошніх 80 мм3 зрабіць яго на 75 замест залатых, 65 і перамясціць тое, што c-гэта ад 70 замест 60..але так, мне здаецца, перабольшаныя, і дзіўна, таму што, як вы кажаце, як правіла, яго ў працэнт, пачынаючы be ад 1500 у той час як у гэтым, так бы ўжо ў 900 абаротаў..не ведаю, я ў замяшанні

Errecinque
Modificamdo толькі двух апошніх слупкоў, я думаю, што вы не пачуеце столькі розніца ў машыне

Гэтая прыгожая.....ahahaha

DavideO

aleg
Чакаем давіда, мы бачым, што ен кажа. Але вы ведаеце, якое значэнне паставіць, каб 80mg?

DavideO
Мне б вылічыць усе значэння слупкоў, 75 і 80-прапорцыі і такім жа чынам вылічыць таксама, што авансавыя плацяжы, безумоўна, гэта так, трохі сырога..не ведаю!! 80/70=1.14 напрыклад, 795×1.14=906 зша робяць тое ж самае, на дасягненні будуць за межамі 3 градусы прыкладна, улічваючы, што адзін павінен быць 43, але гэта з rail-1350 падымаючы rail будзе служыць менш, чым загадзя..я не ведаю, гэта тое, што я хацеў бы думаць, вядома, будзе формула, якая спрашчае ўсе, або, можа быць, мае развагі таму вада з усіх бакоў!

aleg
Я думаю, што не правільна разлічыць час. Па-мойму, вы павінны вырашыць, што ціску ў рампы вы хочаце працаваць, будзе aumentanto чыгуначных inietteremo больш, захоўваючы час врі. Калі rail пакінем ori трэба павялічыць час, каб мець больш .таму для вылічэнні часу падаюць press.rail

Errecinque
Мне б вылічыць усе значэння слупкоў, 75 і 80-прапорцыі і такім жа чынам вылічыць таксама, што авансавыя плацяжы, безумоўна, гэта так, трохі сырога..не ведаю!! 80/70=1.14 напрыклад, 795×1.14=906 зша робяць тое ж самае, на дасягненні будуць за межамі 3 градусы прыкладна, улічваючы, што адзін павінен быць 43, але гэта з rail-1350 падымаючы rail будзе служыць менш, чым загадзя..я не ведаю, гэта тое, што я хацеў бы думаць, вядома, будзе формула, якая спрашчае ўсе, або, можа быць, мае развагі таму вада з усіх бакоў!

Для формулы шукайце ў форуме есць мінімум дзясятак абмеркаванне, дзе добры Манро добра тлумачыць разлікаў. Вы не можаце кожны раз жа ўсе.

DavideO
Дзякуй errecinque!знойдзена! Віншую, я глядзеў нейкае абмеркаванне.. ты і манро, ведаеце, шмат рэчаў, і вы заўседы добрыя і даступныя. Формула (квадратны корань rail × часы ў зша):iq атрыманае значэнне памнажаецца на iq, якія вы хочаце дасягнуць, і ідзе, дзялення на квадратны корань rail.такім чынам, вы атрымаеце новае значэнне.. я зрабіў два разліку, выпрабаванняў і атрыманае значэнне не адрозніваецца ад значэння, што атрымліваецца з дапамогай прапорцыі..

DavideO
Так што тэарэтычна я б тры спосабу, каб перайсці ад 70mm3 ў 80mm3..першы, пакідаючы ціск у магістралі rail першапачаткова разлічыць час, каб 80mm3 і прадбачыць многае.другі-падняць ціск у магістралі rail es 1400 разлічыць час, каб 80mm3 і прагназавання ў залежнасці ад ціску ў рампы. трэці rail es 1400 разлічваць час у залежнасці ад ціску ў рампы і пакінуць перадаплату арыгінальныя.*****і гэта працуе? Вы ідзяце ў адпаведнасці з гранічным dell інжэктар, і вы спрабуеце выклікаць, менш стрэсу, можна на помпа?выбачайце, калі я раблю ўсе гэтыя гісторыі, але я хацеў бы зразумець, як можна больш

aleg
Для ін'екцый 80 мг больш rail час вы павінны падняць rms лимитеры

DavideO
Вядома, мае развагі аб карэляцыі часу ціск авансаў, маўляў, ужо ў мадыфікацыі з абмежавальнікамі розныя ўстаноўкі для нарыхтоўкі..

DavideO
Прывітанне ўсім!!!!выбачайце за затрымку, але ў мяне былі праблемы з coputer, і мне прыйшлося перанесці ўсе на тое, фіксаваны..дурны пытанне, але я магу загрузіць файл, які мне змяніў ці я павінен astettare, што дасягнула 80 мг?дзякуй!

Errecinque
Прывітанне ўсім!!!!выбачайце за затрымку, але ў мяне былі праблемы з coputer, і мне прыйшлося перанесці ўсе на тое, фіксаваны..дурны пытанне, але я магу загрузіць файл, які мне змяніў ці я павінен astettare, што дасягнула 80 мг?дзякуй!

Загрузіць вы можаце загружаць так хто-то можа кантраляваць сябе. у 80msg патрэбныя для таго, каб атрымаць доступ да спампаваць

DavideO

DavideO
Дзякуй errecinque!я zippate не ведаю, калі мне трэба..дзякуй загадзя, калі хто-то будзе мець час, каб даць яму ў вока!спадзяюся, я больш-менш зразумеў, я пераразлік у слупку " 75mm3 і 80mm3 у адпаведнасці з rail з формулай..

DavideO
C-гэта, што ніхто не можа знайсці час, каб даць яму зірнуць??????

frenk85
прывітанне davideO!па маім сціплым думку, час іх трэба перагледзець, так як limitatorirail і ціску ў рампы.
што тычыцца абмежаванні крутоўнага моманту ў вр не ідзе,не паказвае iq, але абароты рухавікоў.
затым я даю вам яшчэ адрасы:072e7e,072fd6 078efc.

DavideO
Дзякуй frenk! Праўда я абароты, і думаю, што я таксама глядзіце абмеркаванне пра ўплыў на поп-корн, што па-дурному, што я!не я спрабаваў зрабіць карту, не ведаю, як яна ідзе..заўтра я спрабую паглядзець адрасы, што ты мне даў! І я бачу, калі я магу выправіць некаторыя памылкі!

frenk85
Для класічнага поп-корн есць некаторыя цікавыя абмеркавання,дзве магчымасці:bp абмежавальнік крутоўнага моманту
: адзін біт на 6000 аб
Я з сотавага і не магу праглядаць карту,калі я не памыляюся, павінны стаяць пасля ціску ў рампы

DavideO
Ці правільна я абмежавальнік крутоўнага моманту, і я спрабаваў шукаць абмежавальнік абаротаў, прайшоўшы па ўсей карце і я знайшоў 3 асобных біт 6000 пасля ціску ў рампы няма, для мяне можа быць тое, што ў 072caa ў паўтара-два біта ціску ў рампы. Я спрабаваў праверыць, ці гэтыя адрасы, якія ты мне даў: 072e7e здаецца, што ціску ў рампы ў залежнасці ад абаротаў;072fd6 мне здаецца, iq у залежнасці ад ціску ў rail; 078efc-гэта радок, прамая 6000 з'яўляюцца абаротаў? Час я разлічыў па формуле калонкі толькі 75 і 80 у залежнасці ад ціску ў рампы-гэта тое, што ў мяне павялічана толькі ў гэтай галіне..я не ведаю, калі гэта правільна звычайна раблю 50 load 1500 абаротаў, такім чынам, павялічваецца ўжо на нізкіх абарачэннях..

frenk85
прывітанне davideO!тады абмежавальнік абаротаў на адрас 07ba3a,гэтыя два адрасы:Conversion quantity into tourque f(n,m fuel)12х12 і Пераўтварэнні quantity m-fuel f(n-md)12х12.
іншы адрас лініі усталеўваецца ў 6000-гэта абмежавальнік дыму або карту smoke!

DavideO
Зрабіў абмежавальнік l, я паставіў яго на 4500! Я не бачу зараз паспрабаваць! 072e7e л я падняў на апошніх вр да 14000 думаю, што за тое, што з папярэдняй карце не заўседы rail знайшлі, гэта ціск..карту smoke л у мяне расход ў 8000 думаю пойдзе зменены так..а 072fd6 conversion quantity m-fuel f (n-md)на вр 14000 думаю, што рэйку, а на восі мне здаецца, iq або тэмпература? Гэтую карту я не ведаю, я спрабаваў шукаць, але не знайшоў..дзякуй frenk85 для дапамогі!

Errecinque
Я не damos пад рукой, але і сочыць, калі 8000, што вы кажаце пра lim дым мг або мм3. Калі мг перайсці ў 94 мм3, магчыма, трохі занадта шмат і непатрэбнага аўтамабіля, калі фондавай

DavideO
Я спрабаваў крыху тут, на форуме, і я знайшоў пару дыскусіі, у якой кажуць, што edc15c7 вяртаюць значэння, у мм3, не разумею, як працуе 078efc гэта радкі прама ў 6000 я думаю, што яны мм3 ператварыць яго ў мг будзе каля 70, але ў карту, што цяпер я на машыне не быў зменены, я зрабіў лог і 80mm3 іх уводзіць а, можа быць, толькі ў пэўных умовах..не ведаю

Errecinque
Няма 60 мм3 / я 51 мг. 1mm3=0.85 мг

frenk85
Впрысните 80 мм3, таму што яму далі праз карты педаль і lim пара.ідэя, што я зрабіў?есць абмежавальнікі для магчымасці абнаўлення,як і абмежавальнікі руху, якія ўсталеўваюцца на ўсе 100.я памыляюся?!?!

Errecinque
Я спрабаваў крыху тут, на форуме, і я знайшоў пару дыскусіі, у якой кажуць, што edc15c7 вяртаюць значэння, у мм3, не разумею, як працуе 078efc гэта радкі прама ў 6000 я думаю, што яны мм3 ператварыць яго ў мг будзе каля 70, але ў карту, што цяпер я на машыне не быў зменены, я зрабіў лог і 80mm3 іх уводзіць а, можа быць, толькі ў пэўных умовах..не ведаю

Калі гэтага не зрабіць карту праінфармаваны аб тым, добра гэта цяжка давяраць дыягностыцы. Калі разлікі добра tinj, чым iq, што вы хочаце, я думаю, што мм3, што паглядзець у дыягназы не верныя, але вось ці хоча хто-небудзь больш дасведчаны, каб пацвердзіць тое, што я сказаў

DavideO
Дзякуй, хлопцы!ты правы r5 я зрабіў разлік, наадварот! Час я зыходзячы rail з формулай, што я напісаў у пачатку, што, калі не памыляюся, я знайшоў у абмеркаванні манро! На самай справе маей мэтай было даведацца, як зрабіць карту паведамлена з тым, што ў мяне турбіна мае пікі перабольшаныя і не будзе значэння, у карту я думаю менавіта так, таму што ecu не ведае, колькі ўпырсквае..гэта я думаю, я не хачу сказаць, бздура

aleg
Давід, вы спрабавалі карту?

DavideO
Прывітанне aleg!я прыведзена ў парадак, трохі заўтра, калі мне вылучае некаторы час нагрузкі, і спрабую рабіць часопіс! L я б зрабіў гэта раней, але я зламаў тэлевізар з плоскім экранам, які ідзе да экрана наўтбука, і я быў без яго!

frenk85
Калі гэтага не зрабіць карту праінфармаваны аб тым, добра гэта цяжка давяраць дыягностыцы. Калі разлікі добра tinj, чым iq, што вы хочаце, я думаю, што мм3, што паглядзець у дыягназы не верныя, але вось ці хоча хто-небудзь больш дасведчаны, каб пацвердзіць тое, што я сказаў

безумоўна, не эксперт,але тэсты зробленыя, я ўбачыў, што на гэты ecu iq вы з праз карты педаль.калі прымусова (напрыклад, 80mm3)на карце,дыягназу мне 80 дакладным, то я не ведаю.........

DavideO
Даказана сення..гэта менш, чым першапачаткова impunta да 3500 абаротаў, калі я выключаю гэта дзіўна, як калі б працаваў дрэнна, нават матылек..карту-гэта абраны тут, што я адправіў, я змясціў вр абмежавальніка крутоўнага моманту, і я падняў гэтыя адрасы, дадзеных frenk да 80mm3..ну, можа быць, гэтыя адрасы ідуць не кранутыя, або, магчыма, не такім чынам..можа быць, я не зрабіў належным чынам bp восяў.. заўтра несці іх золатам пра ўсе, і я раблю іншы тэст!

frenk85
Пошце карту, якую вы ўвялі

DavideO

frenk85
прывітанне davideO,я дазволіў перагледзець некаторыя карту,не я зрабіў на сваей карце, назірайце, якое-то час.

DavideO
Прывітанне frenk!дзякуй вам за дабрыню, і за страчаны час..але я яшчэ не правоў для яго прагляду..шары!!усе мае сумневы я іх і не магу togliermeli!калі вы хочаце мне растлумачыць, груба кажучы, што ты зрабіў?

frenk85
Сеяць la pupazza вы маеце рацыю!я забыўся, прабачце!
Я разлічыў час,абмежавальнік rail press,такое ж ціск ў магістралі высокага ціску,абмежавальнік, дым было добра.затым карты педаль, калі я магу даць вам савет, не пачынаць адразу з 80mm3 але graduatamente,каб не мець эфект "гатовы прымаць"

DavideO
Як толькі я правы, гэта будзе першае, што я буду глядзець! Час вы іх разліковымі і ты з гэтай формулы на аснове rail?я зрабіў толькі слупок 75 і 80 мм3, але там я паклаў шмат часу! Памыляюцца, то таму, што аўтамабіль не ідзе..па мне, выслізгвае ад мяне qls аб вр па восях..а то я ніколі не дабраўся, каб вывучыць карту, зробленае, можа, крыху палітыкі, план я буду вучыцца я !

canotto2000
Вялікія хлопчыкі, проста добры пост, я, адымаючы шмат пытанняў, і я шчаслівы... !

Калі frenk85 ведае мой ECU, я далучаюся, я таксама да абмеркавання.

ECU MSB101230 Discovery TD5 2002 ці Defender TD5 роўна...

canotto2000
У мяне супрацьлеглая праблема Давіду, змяняючы ECU, таму што пашкоджана, у мяне праблема стук фарсунак пры нізкіх абарачэннях, як быццам занадта ранняе. Вядома, праблема заключаецца ў тым, што я фарсункі еўра 2 і ECU гэта Discovery 2001 года і еўра-1.

canotto2000
Забыўся, машына цягне добра, і адказвае на ўсе змены карты, якія я спрабую, адзіным недахопам з'яўляецца тое, што раздражняе стук на нізкіх абарачэннях... Help me, калі ласка

tranky
Забыўся, машына цягне добра, і адказвае на ўсе змены карты, якія я спрабую, адзіным недахопам з'яўляецца тое, што раздражняе стук на нізкіх абарачэннях... Help me, калі ласка

Калі ў вас есць файл ORI старога ecu (знайсці а праз hw/sw), вы можаце параўнаць іх і ўбачыць, што змяняецца, і, магчыма, скарэктаваць што-то.

canotto2000
Дзякуй Tranky, добрае раніца, я спрабаваў, але стары ECU-гэта NNN з flash, замест гэтага, што я перанесены, з'яўляецца MSB без ўспышкі, што я zoccolato і паставіў eeprom праграмуемы.

Аналізуючы гэтыя два файла, я заўважыў, што яны зусім розныя...

Калі яны могуць служыць так жа іх месца ў гэты вечар.

Errecinque
Вялікія хлопчыкі, проста добры пост, я, адымаючы шмат пытанняў, і я шчаслівы... !

Калі frenk85 ведае мой ECU, я далучаюся, я таксама да абмеркавання.

ECU MSB101230 Discovery TD5 2002 ці Defender TD5 роўна...

Але пакуты зладзейка.....пост з назвай alfa 147....чаму вы павінны inquinarlo? Што выходзіць тут абаронца!! Адкрыць пасаду новага няма

canotto2000
Прабачце, што шмат... у мяне Не было намеры забруджванне вось, У камплімент за гэты пост, я забыўся назву... 😶