Прагляд Поўнай Версіі : Alfa 147 edc15c7 час ўпырску сумневы
Прывітанне ўсім я новы на форуме-гэта трохі, што я зарэгістраваная, але да гэтага часу я толькі чытаць і розных выпрабаванняў на маей машыне..гледзячы трохі тут і там, я прывеў розныя абмежавальнікі і iq = 80 мм3 падняў абмежавальнікі rail да 1400 бар два біта ў 1350 аўтамабіль коціць добра, не паліць, шмат, я зрабіў лагатып і ўкараняе на самай справе 80 мм3, але я хачу зразумець, як змяніць break часоў і даведацца, як рабіць што-то зроблена добра..На практыцы мне ад таблічнай падымацца ўсе выгібы назад і стварыць перапынку зноў да 80 мм3? Я спадзяюся, што хто-то мне дапамагчы, я не вельмі выразныя прадстаўлення..загадзя дзякуй.Давід
вы амаль патлумачылі, толькі..вывучае карту часоў.
асабліва ў апошнія breack point...
Прывітанне манро дзякуй за цікавасць, я ніжэй шмат вашых дыскусій! На практыцы ад таго, што я зразумеў, я зноў тое, за 80, у апошняй радку ў перадапошняй", то і 75, а затым іншыя іх заходу з тых 70, што я ўжо да канца, праўда? Потым я іду ў пачатку часоў, і падыходзіць брэйк-пойнт, каб яе прачытаць да 80-х, які цяпер знаходзіцца ў 70?
Я ведаю, што я не зразумеў..l апошняя радок, што з 4500 абаротаў-гэта ўсе да 0 гэта я павінен пакінуць яе так? І калі заходу ў трэцяй і чацвертай радку падаць будуць перазапісаны ад пятага і шостага мяне не квадратная..прабачце, але я не разумею,
таксама хацеў бы зразумець, як змяніць час iniez
на самай справе не можа быць так, таму што ад адмоўнага значэння.а калі riscali load то есць ўвесь слупок, 100% ідзе замест 95% - 95% ідзе ў 90% і гэтак далей можа працаваць.мая гіпотэза
час ін'екцый, у восі кручэння рухавіка l іншыя восі колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца і лікі, запісаныя ў табліцы, з'яўляюцца час адкрыцця фарсункі.тое, што мы бачым у tabbella як нагрузка(100%) на самай справе гэта 70 мг.
Я зразумеў, што вы маеце на ўвазе я паспрабаваў riscalarle такім чынам, але, аднак, паступаючы так, да 1100 абаротаў, я б павелічэнне на 300%, таму я думаю, што нават гэта правільны шлях..
Ці я таксама думаў ўзяць перапынак у пачатку, што ен, перш чым карту час (ori знаходзіцца ў 7003, калі я не памыляюся, то і будзе адпавядаць 70 мм3) да 8003 такім чынам, я б павелічэнне ў працэнтах 14.6 гэта дае павелічэнне ў кожнай калонцы я атрымліваю час, каб 80mm3 але мне здаецца, занадта легка так..
Па колькі квадратаў у вас riscalato?
Не трэба, што riscaliate ўсе слупкі. Разлічыць тэрміны, якія патрэбныя для 80mm3 і запішыце іх у апошні слупок. У перадапошняй скапіруйце у памеры ў памеры значэння золата для 70mm3 і ідзіце інфармаваць ecu на крывых Вр восі мг у выніку чаго перадапошні біт у 7000, і апошні-8000. Відавочна, што на ўсіх картах, якія паведамляюць аб на восі i mg гэтыя ўсе ідуць зменены, як паказана вышэй, і вылічаныя значэння па восі Z для 80mm3
Я не разумею. Трэба змяніць толькі апошні слупок?не c, і патрэбны мод ад 50%нагрузкі і 1500giri?
Ах, зразумеў!што па-дурному я riscalavo ўсе..напрыклад, у гэтым выпадку edc15c7 апошнія тры слупка, то есць 90 95 100 load ідэнтычныя, так што можна пакінуць, што 90, так што гэта ўжо для 70mm3, што 95 75 мм3 і 100 load для 80mm3, то перайдзіце на вр у пачатку, і як кажа r5 змяніць апошні біт у 80-х, а перадапошні-на 75, а трэцяя-гэта ўжо 70! Правільна???так што мне здаецца, што мае сэнс
Modificamdo толькі двух апошніх слупкоў, я думаю, што вы не пачуеце столькі розніца ў машыне
Так, у самай справе, тое 80 мм3 б толькі да 100 load ўжо вы змаглі зрабіць тры апошніх 80 мм3 зрабіць яго на 75 замест залатых, 65 і перамясціць тое, што c-гэта ад 70 замест 60..але так, мне здаецца, перабольшаныя, і дзіўна, таму што, як вы кажаце, як правіла, яго ў працэнт, пачынаючы be ад 1500 у той час як у гэтым, так бы ўжо ў 900 абаротаў..не ведаю, я ў замяшанні
Modificamdo толькі двух апошніх слупкоў, я думаю, што вы не пачуеце столькі розніца ў машыне
Гэтая прыгожая.....ahahaha
Чакаем давіда, мы бачым, што ен кажа. Але вы ведаеце, якое значэнне паставіць, каб 80mg?
Мне б вылічыць усе значэння слупкоў, 75 і 80-прапорцыі і такім жа чынам вылічыць таксама, што авансавыя плацяжы, безумоўна, гэта так, трохі сырога..не ведаю!! 80/70=1.14 напрыклад, 795×1.14=906 зша робяць тое ж самае, на дасягненні будуць за межамі 3 градусы прыкладна, улічваючы, што адзін павінен быць 43, але гэта з rail-1350 падымаючы rail будзе служыць менш, чым загадзя..я не ведаю, гэта тое, што я хацеў бы думаць, вядома, будзе формула, якая спрашчае ўсе, або, можа быць, мае развагі таму вада з усіх бакоў!
Я думаю, што не правільна разлічыць час. Па-мойму, вы павінны вырашыць, што ціску ў рампы вы хочаце працаваць, будзе aumentanto чыгуначных inietteremo больш, захоўваючы час врі. Калі rail пакінем ori трэба павялічыць час, каб мець больш .таму для вылічэнні часу падаюць press.rail
Мне б вылічыць усе значэння слупкоў, 75 і 80-прапорцыі і такім жа чынам вылічыць таксама, што авансавыя плацяжы, безумоўна, гэта так, трохі сырога..не ведаю!! 80/70=1.14 напрыклад, 795×1.14=906 зша робяць тое ж самае, на дасягненні будуць за межамі 3 градусы прыкладна, улічваючы, што адзін павінен быць 43, але гэта з rail-1350 падымаючы rail будзе служыць менш, чым загадзя..я не ведаю, гэта тое, што я хацеў бы думаць, вядома, будзе формула, якая спрашчае ўсе, або, можа быць, мае развагі таму вада з усіх бакоў!
Для формулы шукайце ў форуме есць мінімум дзясятак абмеркаванне, дзе добры Манро добра тлумачыць разлікаў. Вы не можаце кожны раз жа ўсе.
Дзякуй errecinque!знойдзена! Віншую, я глядзеў нейкае абмеркаванне.. ты і манро, ведаеце, шмат рэчаў, і вы заўседы добрыя і даступныя. Формула (квадратны корань rail × часы ў зша):iq атрыманае значэнне памнажаецца на iq, якія вы хочаце дасягнуць, і ідзе, дзялення на квадратны корань rail.такім чынам, вы атрымаеце новае значэнне.. я зрабіў два разліку, выпрабаванняў і атрыманае значэнне не адрозніваецца ад значэння, што атрымліваецца з дапамогай прапорцыі..
Так што тэарэтычна я б тры спосабу, каб перайсці ад 70mm3 ў 80mm3..першы, пакідаючы ціск у магістралі rail першапачаткова разлічыць час, каб 80mm3 і прадбачыць многае.другі-падняць ціск у магістралі rail es 1400 разлічыць час, каб 80mm3 і прагназавання ў залежнасці ад ціску ў рампы. трэці rail es 1400 разлічваць час у залежнасці ад ціску ў рампы і пакінуць перадаплату арыгінальныя.*****і гэта працуе? Вы ідзяце ў адпаведнасці з гранічным dell інжэктар, і вы спрабуеце выклікаць, менш стрэсу, можна на помпа?выбачайце, калі я раблю ўсе гэтыя гісторыі, але я хацеў бы зразумець, як можна больш
Для ін'екцый 80 мг больш rail час вы павінны падняць rms лимитеры
Вядома, мае развагі аб карэляцыі часу ціск авансаў, маўляў, ужо ў мадыфікацыі з абмежавальнікамі розныя ўстаноўкі для нарыхтоўкі..
Прывітанне ўсім!!!!выбачайце за затрымку, але ў мяне былі праблемы з coputer, і мне прыйшлося перанесці ўсе на тое, фіксаваны..дурны пытанне, але я магу загрузіць файл, які мне змяніў ці я павінен astettare, што дасягнула 80 мг?дзякуй!
Прывітанне ўсім!!!!выбачайце за затрымку, але ў мяне былі праблемы з coputer, і мне прыйшлося перанесці ўсе на тое, фіксаваны..дурны пытанне, але я магу загрузіць файл, які мне змяніў ці я павінен astettare, што дасягнула 80 мг?дзякуй!
Загрузіць вы можаце загружаць так хто-то можа кантраляваць сябе. у 80msg патрэбныя для таго, каб атрымаць доступ да спампаваць
Дзякуй errecinque!я zippate не ведаю, калі мне трэба..дзякуй загадзя, калі хто-то будзе мець час, каб даць яму ў вока!спадзяюся, я больш-менш зразумеў, я пераразлік у слупку " 75mm3 і 80mm3 у адпаведнасці з rail з формулай..
C-гэта, што ніхто не можа знайсці час, каб даць яму зірнуць??????
прывітанне davideO!па маім сціплым думку, час іх трэба перагледзець, так як limitatorirail і ціску ў рампы.
што тычыцца абмежаванні крутоўнага моманту ў вр не ідзе,не паказвае iq, але абароты рухавікоў.
затым я даю вам яшчэ адрасы:072e7e,072fd6 078efc.
Дзякуй frenk! Праўда я абароты, і думаю, што я таксама глядзіце абмеркаванне пра ўплыў на поп-корн, што па-дурному, што я!не я спрабаваў зрабіць карту, не ведаю, як яна ідзе..заўтра я спрабую паглядзець адрасы, што ты мне даў! І я бачу, калі я магу выправіць некаторыя памылкі!
Для класічнага поп-корн есць некаторыя цікавыя абмеркавання,дзве магчымасці:bp абмежавальнік крутоўнага моманту
: адзін біт на 6000 аб
Я з сотавага і не магу праглядаць карту,калі я не памыляюся, павінны стаяць пасля ціску ў рампы
Ці правільна я абмежавальнік крутоўнага моманту, і я спрабаваў шукаць абмежавальнік абаротаў, прайшоўшы па ўсей карце і я знайшоў 3 асобных біт 6000 пасля ціску ў рампы няма, для мяне можа быць тое, што ў 072caa ў паўтара-два біта ціску ў рампы. Я спрабаваў праверыць, ці гэтыя адрасы, якія ты мне даў: 072e7e здаецца, што ціску ў рампы ў залежнасці ад абаротаў;072fd6 мне здаецца, iq у залежнасці ад ціску ў rail; 078efc-гэта радок, прамая 6000 з'яўляюцца абаротаў? Час я разлічыў па формуле калонкі толькі 75 і 80 у залежнасці ад ціску ў рампы-гэта тое, што ў мяне павялічана толькі ў гэтай галіне..я не ведаю, калі гэта правільна звычайна раблю 50 load 1500 абаротаў, такім чынам, павялічваецца ўжо на нізкіх абарачэннях..
прывітанне davideO!тады абмежавальнік абаротаў на адрас 07ba3a,гэтыя два адрасы:Conversion quantity into tourque f(n,m fuel)12х12 і Пераўтварэнні quantity m-fuel f(n-md)12х12.
іншы адрас лініі усталеўваецца ў 6000-гэта абмежавальнік дыму або карту smoke!
Зрабіў абмежавальнік l, я паставіў яго на 4500! Я не бачу зараз паспрабаваць! 072e7e л я падняў на апошніх вр да 14000 думаю, што за тое, што з папярэдняй карце не заўседы rail знайшлі, гэта ціск..карту smoke л у мяне расход ў 8000 думаю пойдзе зменены так..а 072fd6 conversion quantity m-fuel f (n-md)на вр 14000 думаю, што рэйку, а на восі мне здаецца, iq або тэмпература? Гэтую карту я не ведаю, я спрабаваў шукаць, але не знайшоў..дзякуй frenk85 для дапамогі!
Я не damos пад рукой, але і сочыць, калі 8000, што вы кажаце пра lim дым мг або мм3. Калі мг перайсці ў 94 мм3, магчыма, трохі занадта шмат і непатрэбнага аўтамабіля, калі фондавай
Я спрабаваў крыху тут, на форуме, і я знайшоў пару дыскусіі, у якой кажуць, што edc15c7 вяртаюць значэння, у мм3, не разумею, як працуе 078efc гэта радкі прама ў 6000 я думаю, што яны мм3 ператварыць яго ў мг будзе каля 70, але ў карту, што цяпер я на машыне не быў зменены, я зрабіў лог і 80mm3 іх уводзіць а, можа быць, толькі ў пэўных умовах..не ведаю
Няма 60 мм3 / я 51 мг. 1mm3=0.85 мг
Впрысните 80 мм3, таму што яму далі праз карты педаль і lim пара.ідэя, што я зрабіў?есць абмежавальнікі для магчымасці абнаўлення,як і абмежавальнікі руху, якія ўсталеўваюцца на ўсе 100.я памыляюся?!?!
Я спрабаваў крыху тут, на форуме, і я знайшоў пару дыскусіі, у якой кажуць, што edc15c7 вяртаюць значэння, у мм3, не разумею, як працуе 078efc гэта радкі прама ў 6000 я думаю, што яны мм3 ператварыць яго ў мг будзе каля 70, але ў карту, што цяпер я на машыне не быў зменены, я зрабіў лог і 80mm3 іх уводзіць а, можа быць, толькі ў пэўных умовах..не ведаю
Калі гэтага не зрабіць карту праінфармаваны аб тым, добра гэта цяжка давяраць дыягностыцы. Калі разлікі добра tinj, чым iq, што вы хочаце, я думаю, што мм3, што паглядзець у дыягназы не верныя, але вось ці хоча хто-небудзь больш дасведчаны, каб пацвердзіць тое, што я сказаў
Дзякуй, хлопцы!ты правы r5 я зрабіў разлік, наадварот! Час я зыходзячы rail з формулай, што я напісаў у пачатку, што, калі не памыляюся, я знайшоў у абмеркаванні манро! На самай справе маей мэтай было даведацца, як зрабіць карту паведамлена з тым, што ў мяне турбіна мае пікі перабольшаныя і не будзе значэння, у карту я думаю менавіта так, таму што ecu не ведае, колькі ўпырсквае..гэта я думаю, я не хачу сказаць, бздура
Давід, вы спрабавалі карту?
Прывітанне aleg!я прыведзена ў парадак, трохі заўтра, калі мне вылучае некаторы час нагрузкі, і спрабую рабіць часопіс! L я б зрабіў гэта раней, але я зламаў тэлевізар з плоскім экранам, які ідзе да экрана наўтбука, і я быў без яго!
Калі гэтага не зрабіць карту праінфармаваны аб тым, добра гэта цяжка давяраць дыягностыцы. Калі разлікі добра tinj, чым iq, што вы хочаце, я думаю, што мм3, што паглядзець у дыягназы не верныя, але вось ці хоча хто-небудзь больш дасведчаны, каб пацвердзіць тое, што я сказаў
безумоўна, не эксперт,але тэсты зробленыя, я ўбачыў, што на гэты ecu iq вы з праз карты педаль.калі прымусова (напрыклад, 80mm3)на карце,дыягназу мне 80 дакладным, то я не ведаю.........
Даказана сення..гэта менш, чым першапачаткова impunta да 3500 абаротаў, калі я выключаю гэта дзіўна, як калі б працаваў дрэнна, нават матылек..карту-гэта абраны тут, што я адправіў, я змясціў вр абмежавальніка крутоўнага моманту, і я падняў гэтыя адрасы, дадзеных frenk да 80mm3..ну, можа быць, гэтыя адрасы ідуць не кранутыя, або, магчыма, не такім чынам..можа быць, я не зрабіў належным чынам bp восяў.. заўтра несці іх золатам пра ўсе, і я раблю іншы тэст!
Пошце карту, якую вы ўвялі
прывітанне davideO,я дазволіў перагледзець некаторыя карту,не я зрабіў на сваей карце, назірайце, якое-то час.
Прывітанне frenk!дзякуй вам за дабрыню, і за страчаны час..але я яшчэ не правоў для яго прагляду..шары!!усе мае сумневы я іх і не магу togliermeli!калі вы хочаце мне растлумачыць, груба кажучы, што ты зрабіў?
Сеяць la pupazza вы маеце рацыю!я забыўся, прабачце!
Я разлічыў час,абмежавальнік rail press,такое ж ціск ў магістралі высокага ціску,абмежавальнік, дым было добра.затым карты педаль, калі я магу даць вам савет, не пачынаць адразу з 80mm3 але graduatamente,каб не мець эфект "гатовы прымаць"
Як толькі я правы, гэта будзе першае, што я буду глядзець! Час вы іх разліковымі і ты з гэтай формулы на аснове rail?я зрабіў толькі слупок 75 і 80 мм3, але там я паклаў шмат часу! Памыляюцца, то таму, што аўтамабіль не ідзе..па мне, выслізгвае ад мяне qls аб вр па восях..а то я ніколі не дабраўся, каб вывучыць карту, зробленае, можа, крыху палітыкі, план я буду вучыцца я !
Вялікія хлопчыкі, проста добры пост, я, адымаючы шмат пытанняў, і я шчаслівы... !
Калі frenk85 ведае мой ECU, я далучаюся, я таксама да абмеркавання.
ECU MSB101230 Discovery TD5 2002 ці Defender TD5 роўна...
У мяне супрацьлеглая праблема Давіду, змяняючы ECU, таму што пашкоджана, у мяне праблема стук фарсунак пры нізкіх абарачэннях, як быццам занадта ранняе. Вядома, праблема заключаецца ў тым, што я фарсункі еўра 2 і ECU гэта Discovery 2001 года і еўра-1.
Забыўся, машына цягне добра, і адказвае на ўсе змены карты, якія я спрабую, адзіным недахопам з'яўляецца тое, што раздражняе стук на нізкіх абарачэннях... Help me, калі ласка
Забыўся, машына цягне добра, і адказвае на ўсе змены карты, якія я спрабую, адзіным недахопам з'яўляецца тое, што раздражняе стук на нізкіх абарачэннях... Help me, калі ласка
Калі ў вас есць файл ORI старога ecu (знайсці а праз hw/sw), вы можаце параўнаць іх і ўбачыць, што змяняецца, і, магчыма, скарэктаваць што-то.
Дзякуй Tranky, добрае раніца, я спрабаваў, але стары ECU-гэта NNN з flash, замест гэтага, што я перанесены, з'яўляецца MSB без ўспышкі, што я zoccolato і паставіў eeprom праграмуемы.
Аналізуючы гэтыя два файла, я заўважыў, што яны зусім розныя...
Калі яны могуць служыць так жа іх месца ў гэты вечар.
Вялікія хлопчыкі, проста добры пост, я, адымаючы шмат пытанняў, і я шчаслівы... !
Калі frenk85 ведае мой ECU, я далучаюся, я таксама да абмеркавання.
ECU MSB101230 Discovery TD5 2002 ці Defender TD5 роўна...
Але пакуты зладзейка.....пост з назвай alfa 147....чаму вы павінны inquinarlo? Што выходзіць тут абаронца!! Адкрыць пасаду новага няма
Прабачце, што шмат... у мяне Не было намеры забруджванне вось, У камплімент за гэты пост, я забыўся назву... 😶