КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Alfa giulietta 140cv pdf off

Matty23p
Прывітанне ўсім, хлопцы, хто-небудзь з вас выдаляў dpf на giulietta 140cv? Якія праграмы вы выкарыстоўвалі? Дзякуй.

walter_ie
Прывітанне, гэта я, я зрабіў некалькі, гэта можна зрабіць cn раз, а затым размесціце рукі, sw, якія робяць усе, я не ведаю, калі есць

Errecinque
Прывітанне ўсім, хлопцы, хто-небудзь з вас выдаляў dpf на giulietta 140cv? Якія праграмы вы выкарыстоўвалі? Дзякуй.
Яшчэ мантуе edc16 або edc17?

Matty23p
Яшчэ я не чытаў карту крычы, але павінны сабраць edc16c39... Дзякуй walter_ie але заўседы, як правіла, праблема засмечвання 1000%, як гэта было на 159 або робіць яшчэ праблема?

Errecinque
Яшчэ я не чытаў карту крычы, але павінны сабраць edc16c39... Дзякуй walter_ie але заўседы, як правіла, праблема засмечвання 1000%, як гэта было на 159 або робіць яшчэ праблема?

Калі гэта €4 камутатара і разрадных засмечвання. Па-ранейшаму на 1000% дыягназ, але табе напляваць. Машына становіцца як без dpf

Errecinque
Калі замест €5 на Giulietta застаецца ў дыягназ ставіўся з dpf і датчык, але на практыцы не аднаўляе больш

carlo abarth
з e5 на раз лата паверце ..звярніцеся да каманды сайта, вам могуць дапамагчы!!

Matty23p
Я не хачу пакідаць аўтамабіль з засмечвання 1000% нават ідзе ў майстэрню, каб зрабіць рэзкі, механік правярае засмечаных і бачыць 1000% я не прыгожая фігура... і кліент можа вярнуцца да мяне і сказаць мне, што я зрабіў працу дрэнна... дзякуй за савет errecinque �

crossbones
Прывітанне, гэта я, я зрабіў некалькі, гэта можна зрабіць cn раз, а затым размесціце рукі, sw, якія робяць усе, я не ведаю, калі есць
Прывітанне Вальтэр, мне патлумачылі б, калі ласка, што вы разумееце пад "ўставіць у рукі" пасля выкарыстання раз?
Дзякуй.

todos
Прывітанне, перш чым зняць з dpf чаргу, вы павінны ўсталяваць ўсе значэння fap....

crossbones
Прывітанне, перш чым зняць з dpf чаргу, вы павінны ўсталяваць ўсе значэння fap....
Уолтар кажа, што settarlo "пасля" а ты кажаш "да"....тады, калі я пішу:
да выдалення dpf, (коска) з раз....інш
або калі я пішу:
да выдалення dpf з раз, (коска)....інш
я думаю, вы пагодзіцеся са мной у тым, што яны маюць сэнс глыбока па-іншаму, але ж мой не гідлівасць, па меры таго як esprimendoci правільна вам пазбегнуць сумненняў, непаразуменняў, непатрэбных пасады на пасаду і, асабліва, у тэхнічным форуме, як гэта магчымыя памылкі, якія ўсе гэта можа прывесці.
Не я з гэтым на папраўку, далека ад мяне, таму што я ведаю, што гэта спосаб гаварыць па-рускі "фізіка" стала шырока выкарыстоўваюцца і ў цяперашні час абагульненыя, так жа, як гэта будзе маей прафесійнай дэфармацыі, што прымушае мяне даць дакладную інфармацыю, і/ці палажэнні, доказы "імя", але тое, што цяпер мы сапраўды губляем выкарыстоўваць рускую.

walter_ie
Прывітанне crossbones прабачце, калі я адказаў раней, але ўсе ж я не ўвайшоў у форум. Я прачытаў мноства паведамленняў і што цікава, кожны з якіх лагічна твор па-свойму. Адзначыўшы, што Джульета збірае EDC16C39 ўжо старыя, як зязюля, я першае, што раблю я, як правіла, адразу ж, як толькі ен прыбудзе аўтамабіль, гэта дыягназ. Скід налад камунікацыйных пар ўсіх параметраў autoadattativi і кладу fap новы і замяніць. Пасля таго, што я чытаю ў машыне і ездзіць файл на раз. Я адкрываю з ecm і таму, што карэкцыя на cecksum, а затым выпраўляе біт засмечвання, але я з цяжкасцю магу прымусіць вас убачыць, таму што, на жаль, я яшчэ не магу спампаваць файл. Я пішу файл і аўтамабіль на месцы. Я зрабіў Еўра-4, Еўра-5, так як цяпер я не вярнулася назад. Толькі адзін раз у мяне была праблема з 159, а таму, што я паспрабаваў зрабіць, толькі switc off, і на Еўра-4 не працуе.

crossbones
Прывітанне вальтэр і дзякуй за адказ, на практыцы вы апісалі тое, што я звычайна раблю, і я мяркую, што біт засмечвання, як паведамляецца, звычайна 1000%, што сыходзіць, то ў дыягназ, я ведаю, што не ўключае ў сябе нічога, для нармальнай працы, але можа стварыць некаторыя "расчараванне" у той момант, калі машына будзе прададзеная, і новы ўладальнік павінны былі бачыць гэта ў дыягназе і гэта менавіта той біт, які мяне зацікавіў.

Errecinque
Прывітанне crossbones прабачце, калі я адказаў раней, але ўсе ж я не ўвайшоў у форум. Я прачытаў мноства паведамленняў і што цікава, кожны з якіх лагічна твор па-свойму. Адзначыўшы, што Джульета збірае EDC16C39 ўжо старыя, як зязюля, я першае, што раблю я, як правіла, адразу ж, як толькі ен прыбудзе аўтамабіль, гэта дыягназ. Скід налад камунікацыйных пар ўсіх параметраў autoadattativi і кладу fap новы і замяніць. Пасля таго, што я чытаю ў машыне і ездзіць файл на раз. Я адкрываю з ecm і таму, што карэкцыя на cecksum, а затым выпраўляе біт засмечвання, але я з цяжкасцю магу прымусіць вас убачыць, таму што, на жаль, я яшчэ не магу спампаваць файл. Я пішу файл і аўтамабіль на месцы. Я зрабіў Еўра-4, Еўра-5, так як цяпер я не вярнулася назад. Толькі адзін раз у мяне была праблема з 159, а таму, што я паспрабаваў зрабіць, толькі switc off, і на Еўра-4 не працуе.

На еўра-5, ва ўсякім выпадку, можа не працаваць на выключальнік, на еўра 4 працуе выдатна!!! З 2 біты, змененыя афармленне праходзіць з dpf і датчык без dpf і датчык (са значэннем 2 на разрадных камутатараў без dpf-зонд).

walter_ie
Паспрабуйце... у маіх выпрабаванняў я зрабіў... вы проста switch off на еўра-4, fiat і вы ўбачыце, што аўтамабіль не загараецца кантрольная лямпа dpf, але будзе працягваць рэгенераваць. Я і вярнулася назад 159, якую я зрабіла тэст я!!!

Errecinque
Я 159 €4 і 2 гадоў, што з камутатарам, і біт засмечвання FFFF (65535 (16 БІТ) вырабіць не мае, калі-небудзь зробленых. У дыягностыцы застаецца толькі засмечаных 1000% стан фільтра не забітыя і аўтамабіль без dpf. Дэградацыі алею пры ўключэнні робіць скід налад камунікацыйных пар, таму што кожныя 10000 мяняю алей ўсе роўна

Matty23p

Errecinque

Не, калі еўра 4-для майго і вопыту іншых, калі не трэба, толькі switch off і хуткасць засмечвання. РАЗ вы зкранае усе dtc і дыягназу вы не ўбачыце больш на праблемы з машынай. Калі вы не ведаеце, прызнаць раене dtc усталюйце врі пасля апрацоўкі файла з раз.

walter_ie

Errecinque
Для Еўра-5, цягне ўніз біт засмечвання я рэкамендую!!!

-4 на 16 біт, гэта правільнае значэнне на €5?

Matty23p
Ок, дзякуй усім, як прывесці мяне ў машыне, я раблю тэст ☺