КПК

Прагляд Поўнай Версіі : чытаць tts з kess v2

Cinquinogt
Прывітанне госпада;
я задаць вам пытанне:

сення я зрабіў ідэнтыфікацыя і чытанне на audi tts 2.0 dc ад 272cv з kess v2 (clone rus^), такім чынам, ідэнтыфікацыі і чытання беспаспяховымі,

але ў момант адкрыцця файла врі з ksuite версіі 2.15 , кажа мне, калі я хачу пракансультавацца ў базе дадзеных, і як ад дзеяння, я стаўлю так,ідэальна, файл знойдзены

я адкрываю яго, але не бачу карты, як я магу зрабіць, каб іх вярнуць?

PS: безумоўна, для многіх і пытанне банальны і элементарны, але bizzarie, што я не выпадкова і зусім нядаўна, што яны на працягу

прыкладаю вызначэнне, што я і зрабіў

дзякуй,,,

HW: 0261S02581
SW: 1037393740
VIN: TRUZZZ8J191021600
Ver.SW:
Запасныя:
Рухавік: 2.0l R4/4V TFSI
Ver.HW:
SW доб.: 8J0907115Q 0010
Завод:

walter_ie
прабачце, але з k люкс адкрыць файл???

Cinquinogt
выбачайце, я хацеў сказаць, ECM titanium
я іду на зрабіць карэкцыю

Errecinque
Можа быць, пошты, файл, так што вы можаце пацвердзіць, калі гэта добра і поўны

vitomick
Па-мойму вы не драйверы.
У 2d паглядзець карту?

sno74
Не знаходзіць драйвер, але есць карта паглядзець 2d файл без карты не можа быць правільна прачытана...

vitomick
застаецца толькі паспрабаваць з winols або выкарыстоўваць драйверы сумяшчальныя аўто на ecm.
Вы маглі б таксама працаваць непасрэдна ў 2d, але будзе цяжка, калі не ведае кіраванне, і вы не ведаеце, як выправіць кантрольную суму.

запал рухавікоў
Прывітанне госпада;
я задаць вам пытанне:

сення я зрабіў ідэнтыфікацыя і чытанне на audi tts 2.0 dc ад 272cv з kess v2 (clone rus^), такім чынам, ідэнтыфікацыі і чытання беспаспяховымі,

але ў момант адкрыцця файла врі з ksuite версіі 2.15 , кажа мне, калі я хачу пракансультавацца ў базе дадзеных, і як ад дзеяння, я стаўлю так,ідэальна, файл знойдзены

я адкрываю яго, але не бачу карты, як я магу зрабіць, каб іх вярнуць?

PS: безумоўна, для многіх і пытанне банальны і элементарны, але bizzarie, што я не выпадкова і зусім нядаўна, што яны на працягу

прыкладаю вызначэнне, што я і зрабіў

дзякуй,,,

HW: 0261S02581
SW: 1037393740
VIN: TRUZZZ8J191021600
Ver.SW:
Запасныя:
Рухавік: 2.0l R4/4V TFSI
Ver.HW:
SW доб.: 8J0907115Q 0010
Завод:
Прывітанне, не добра пачаць з МЕД 9.1.5 , першае, што паспрабуйце паэксперыментаваць з ecu, і менш патрабавальныя, тое, што n-й пратакол вы выкарыстоўвалі, і не размяшчаць файлы, якія вы спадзяецеся атрымаць дапамогу????

Cinquinogt
прабачце, але я не магу адправіць файл, таму што я не дасягнуў такога-то колькасці паведамленняў

Errecinque
Belin, што ракета!!! Жарт...***** тым не менш абмежаванне 80msg варта толькі для загрузкі, але для загрузкі файлаў няма мяжы

cinqueturbo

kid турба
Цалкам згодны з запалам рухавікоў;пачынаць з med9.1 я думаю, што гэта трохі неразумна.
Калі я магу дазволіць сабе пачынае спрабаваць з дызель, калі гэта магчыма, не апошняга пакалення, так што вы можаце зрабіць некалькі спроб без растварэння поршань;затым пераходзіць да tfsi.

На ваш пытанне, вы павінны праверыць, калі ў шаснаццатковай лічбы/літары мяняюцца або калі файл складаецца з ff/00;калі ласка, праверце, што cks складаецца з 4 алфавітна-лічбавых знакаў, адрозных ад 0 або f.