КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема перекодування форсунок fiat idea

giuseppelosi
Привіт всім,
на мою ідею 1.9 jtd я нещодавно замінені форсунки з 0445110 119 виведення stilo jtd 115.
я хотів би спробувати ввести код форсунок, через multiecuscan,але на инжекторах частина коду вище,немає нічого.
автомобіль йде в хід і працює добре,але, як мінімум, має кілька пострілів, і технік fiat сказав, що якщо відсутній який-небудь код на додаток до цього лісу,це інжектор scodifica.
як я можу перевірити?

leo_sg
по-моєму це не проблема закодувати, приховане і те, що я поклав?

giuseppelosi
Ні, демонтовані з авто, зупиняється на деякий час, але оплачуваний завжди в приміщенні.

giuseppe89
я не думаю, що проблеми кодування дають цей вид помилок...або, принаймні, мені не доводилося досі,я б порекомендував покласти трохи добавка в дизельне паливо, і побачити, якщо вона покращує чи ні...форсунок common rail в цілому, ніжною іноді був зупинений шкодять

giuseppelosi
Це я вже поставив на будівельному майданчику, насправді в перший повний мені порадили масляний 2-тактний для мастильних матеріалів в насичений форсунок.

vitomick
Це не проблема кодування, по-моєму

leo_sg
спробуйте їх перевірити.. корекція форсунок не змушує дивитися, вірно?

пристрасть двигунів
Привіт всім,
на мою ідею 1.9 jtd я нещодавно замінені форсунки з 0445110 119 виведення stilo jtd 115.
я хотів би спробувати ввести код форсунок, через multiecuscan,але на инжекторах частина коду вище,немає нічого.
автомобіль йде в хід і працює добре,але, як мінімум, має кілька пострілів, і технік fiat сказав, що якщо відсутній який-небудь код на додаток до цього лісу,це інжектор scodifica.
як я можу перевірити?
Привіт, по-перше, що ти знаєш, що машина в тебе л. с. і сім'ї в блок керування двигуном, 2 ти знаєш, що коди були старі форсунки, 3 i 119 bosch з stilo jtd 115 л. с. потім блок управління двигуна EDC15C7 не мають кодів IMA, коли всі види форсунок common rail, залишаються на деякий час, це було б ідеально розібрати і зробити перевірте на школі, часто досить тільки чистити за допомогою ультразвуку, 4 замість того, щоб використовувати масло 2Т у фільтрі дизельного палива порожнечу наповнюєш пилососів відмінної якості, покладіть в руху, і нехай знімати 20 хвилин і після йдіть на вулицю, щоб спробувати автомобіль.......

legendaryslave
Підтверджую, 119 не кодуються

ugoboss
Привіт, по-перше, що ти знаєш, що машина в тебе л. с. і сім'ї в блок керування двигуном, 2 ти знаєш, що коди були старі форсунки, 3 i 119 bosch з stilo jtd 115 л. с. потім блок управління двигуна EDC15C7 не мають кодів IMA, коли всі види форсунок common rail, залишаються на деякий час, це було б ідеально розібрати і зробити перевірте на школі, часто досить тільки чистити за допомогою ультразвуку, 4 замість того, щоб використовувати масло 2Т у фільтрі дизельного палива порожнечу наповнюєш пилососів відмінної якості, покладіть в руху, і нехай знімати 20 хвилин і після йдіть на вулицю, щоб спробувати автомобіль.......

те, що він говорить пристрасть двигунів правду, ці форсунки йдуть для сімей, та не мають код IMA, коли ви робите ці зміни, деякі знання було б, звичайно, що навіть "технічний" fiat..............

todos
Двигуни 1,9 jtd fiat форсунки не йдуть закодовані.....multijet замість цього, ви повинні закодувати.......

giuseppelosi
інжектори мають виправлення, у тому числі між 0.2 і -0.2 так що я б сказав, що вони чисті, тільки що кожен раз приходить якийсь кран.я використовував multiecuscan для того щоб випробувати різні значення повного тиску і один циліндр,але у момент її виникнення яких-небудь параметрів змінюється. упевнений, ці інжектори дуже продуктивності, ніж ті, що були раніше,так що тепер треба тільки зрозуміти, що c є те, що не так. питання для кодування було пов'язано з тим, що ідея продається з двигунами "multijet",але, піднявши капот, ви опинитеся написом "фіат", прикрий мене.
від результатів діагностики код інжектора на циліндр,що тепер я не знаю, якщо ecu він дізнався якимось чином від форсунок або коди старих.

michele30
Якщо код 119 або 115 і т. д. у мене теж старий, який я зняв, і то " новий", які ти поставив, це не проблема інжектора, машина їде добре, тягне добре? якщо форсунки в порядку.
Той факт, що ви цей код форсунки в діагностиці не розумію, що це, скоріше, якщо 119 не йдуть закодовані.
Перевірте регулятор тиску на насосі і подивитися, якщо на кінчику регулятора знаходитесь домішок, груди дайте нам олії в дизельне паливо, і тому повернути трохи цю машину.

giuseppelosi
автомобіль йде добре, і витрата палива значно поліпшити, в будь-якому випадку до мінімуму, кожен раз з однієї невеликий розрив,але в русі ніяких проблем.

mafani
у будь-якому випадку ваша проблема, безумовно, повинна до форсунок, які були твердими,ти помітив, коли це робить той невеликий розрив, якщо вона змушує вас трохи диму'

leo_sg
Ви можете їх очистити з допомогою ультразвуку

ugoboss
Ви можете їх очистити з допомогою ультразвуку

як правило, форсунок CR демонтують і замінюють млин.

Андрі
У будь-якому випадку , якщо у вас є блок управління, який збирає форсунок закодованих його калібрування форсунки для форсунки заснований на коді, з форсунок, не кодування або в будь-якому випадку. , але не добре

ртс
Іди спокійно використовувати для деяких і максимум зроби очищення форсунок, використання дизельного палива з aditivamente і ви побачите, що йде....