Прагляд Поўнай Версіі : scodifica ed16c39
прывітанне ўсім, у гэтым блоку можна зрабіць scodifica за ўсе толькі з файла e2p?
я павінен дзейнічаць толькі на flash?
Прывітанне глядзіце я не магу спампаваць, але калі гэта edc16c39, каб зрабіць яе часткова трэба scodificare толькі e2p, а яна ўсяго трэба зрабіць, як e2p, што flash. Што вы карыстаецеся для scodificare? ўручную або якая-то SW?
Прывітанне глядзіце я не магу спампаваць, але калі гэта edc16c39, каб зрабіць яе часткова трэба scodificare толькі e2p, а яна ўсяго трэба зрабіць, як e2p, што flash. Што вы карыстаецеся для scodificare? ўручную або якая-то SW?
Прывітанне Вальтэр. Я ў scodifiche у мяне есць яшчэ адзін кар'ер. Тэхнічна і інструкцый, што змяшчае e2p, і што змяшчаецца ў ўспышкі, звязаныя з дадзенымі иммо? Я мяркую, што ў любым выпадку мы хочам, каб flash чытанне поўны тып bdm або дадзеныя иммо ляжаць у карты кіравання рухавіком, якія вы чытаеце з mpps напрыклад?
Калі я не памыляюся, павінна быць зроблена на flash,я выкарыстаў толькі ў выпадку, і дае яму ж указанні, які файл апрацоўваць,да гэтага часу ніякіх праблем
калі здаецца, гэта вы можаце scodificare толькі mod flash....затым вы павінны прачытаць у bdm.... вас, што праграмы, якія выкарыстоўваюцца для scodifica?
Добры дзень, вядома, вы павінны прачытаць па BDM для scodificare, аднак робяць ўсе SW у продажы той ecu ты, што праграм scodifica ў вас??
звычайна нам у рукі на e2p, але на флэш не ведаю, дзе знаходзяцца біты
добры дзень, я пачатковец у куэста форуме, і мне здаецца, вельмі завершаны
добры дзень, я пачатковец у куэста форуме, і мне здаецца, вельмі завершаны
нават калі табе робяць і публікуюць, як спампаваць, што ў вас толькі адно паведамленне, і ты нават не зрабіў прэзентацыю?
Прытрымліваўся правілаў, прыходзіць да 80msg і, магчыма, будзеце ўзнагароджаныя
Множны flash immo off ....
добры дзень, зрабіце flash з раз і затокі