Прагляд Поўнай Версіі : дзіўная праблема з 59f
Добрай раніцы
я змагаюся з fiat Punto 2002 і блок кіравання 59f М3 HW603.
Машына не распазнае ключ (ключ маршруту, таму што падзення)
Затым я бягу scodifica агульнай спецыяльны інтэрфейс, зроблены пасля чытання праграмавання, і кажа мне "Immo off".
Як ні дзіўна машына не заводзіцца і застаецца індыкатар гарыць CODE!!!!
Як гэта можа быць?
Хто-небудзь ведае, даць мне ўказанні?
Дзякуй усім
Я не думаю, вы можаце зрабіць яе так, таму што ўсяго на 59F не вельмі добра працуе, ты, выпадкова, на той Момант, у вас есць тахометр і паказальнік тэмпературы вады?
Прывітанне Вальтэр і дзякуй за адказ.
Вы ў машыне есць тахометр і стрэлка тэмпературы вады
Грэх, то вы павінны паставіць эмулятар, каб трымаць ecu ад дзевы. Калі б вы мелі б вы маглі выбраць змены, якія пакідаў панны ecu. Але калі вы страціце дзейнасці тахометр і вады.
Alt, даруй мяне!!!! Я беспарадак я таксама кожны раз!!! Ваш у кансервавай банку, у чарзе пад рулем??? Калі ў вас есць staccala пасля таго, як вы riverginato ecu паглядзець, што павінна быць усе ў парадку тады!!
таму я павінен зрабіць яго панны і паставіць эмулятар, ці не так?
Я б вы сказалі, якой эмулятар, нават у прыватным парадку?
Яшчэ раз дзякуй
Неееет!!! На жаль, я больш не ведаю, як дапамагчы!! Давайце паглядзім, калі есць хто-то, хто ведае больш за мяне, і ведае, можа быць, вам дапамагчы ці параіць які-небудзь эмулятар. А ў сеткі, то вы павінны знайсці што-то!!
Але паспрабуйце перарабіць ключ?? Вы ніяк не зможаце чытаць ад цела, каб выцягнуць з чаргі і запісы транспондеров??
замест гэтага, змены, якія вы сказалі, нават страціўшы тахометр і датчык тэмпературы вады?
Вы павінны разарваць лінію can, аднак перш за доказы. Вярнуць scod за ўсе, і паспрабуйце зняць antennino і паглядзець, калі!! Зрабіце вачэй не romprerlo я рэкамендую, вельмі далікатны
ок, я магу якой-небудзь тэст, дзякуй
калі не памыляюся, вы павінны паставіць рэле ў правадах лініі can пасля scodifica, аднак, павінны заставацца індыкатар гарыць ж
leo_sg лушчака вас есць схема для гэтага?
але аддзяліўшы у antennino не працаваў??
Зрабіце так, адлучыць правады кантактаў 20 і 29, што будзе, можа, паглядзець, калі машына. Калі частка, то вы павінны зрабіць працу рэле, што я, шчыра кажучы, я не ў стане зрабіць, каб аднавіць тахометр і вады. Калі не частка, то есць тое, што не ідзе ў scodifica!!!
Зрабіце так, адлучыць правады кантактаў 20 і 29, што будзе, можа, паглядзець, калі машына. Калі частка, то вы павінны зрабіць працу рэле, што я, шчыра кажучы, я не ў стане зрабіць, каб аднавіць тахометр і вады. Калі не частка, то есць тое, што не ідзе ў scodifica!!!
Вось тым часам рэжа драты, зрабіць scodifica і паспрабуйце,
Дзякуй усім, хлопцы,
на жаль, ўладальнік не мог чакаць і адправіўся на fiat зрабіць зрабіць новы ключ.
Яшчэ раз дзякуй усім за цудоўнае супрацоўніцтва
Я зразумеў!! Мне шкада, што мы не змаглі вырашыць!!!