Прагляд Поўнай Версіі : магчыма, праблема вылічэнні кантрольнай сумы аўто з winols
Прывітанне ўсім, у мяне проблемка пасля адлюстравання файла М3.8.3 аўтамабіля, калі вакол ключы адпаведна не ідзе ў руху, таму што і для кадавання иммо але праблема ў тым, што не ідзе ў рух нават для тых двух секунд не пачне міргаць індыкатар кода і не адчувае нават павярнуць паліўны помпа, для пачатку апішу, як я зрабіла працэдуру ад ecu эскорт я павінен быць у eprom я дастаў файл, і затым я загрузіў на winols, або паставіць каштоўныя паперы на ўсіх картах, а затым я змяніць, у ніжняй радку мне ад сум зялены, так што за выключэннем, а затым раблю экспарт файлаў у фармат .bin, баланс капыты на ecu, і многае eprom. З цікаўнасці, хацеў паспрабаваць адкрыць bin файл з ecm, але я не быў нават не драйвер. Што-то павінна быць пайшло не так, але я не разумею, што.
Пачынае прывесці ў рух машыну, вы перапісаць файл крычы?
кантрольная сума і ўсе па-іншаму, калі вы робіце змяненне, а нармальна наогул, што ідэнтычна будзе азначаць, што файл і клон
Кантрольная сума ўяўляе сабой код, які выкарыстоўваецца для забеспячэння цэласнасці файла
прывітанне, практычна машына ідзе цяпер чаму я сабраў іншы ecu арыгінальны, практычна ў мяне два адзін з яго eprom арыгінальны зварная і іншы, які я выкарыстоўваю, каб зрабіць мае тэсты. цяпер, а я спрабую перапісаць зыходны файл у eprom, а затым зноў паспрабую, калі не пойдзе ў той момант я мог прыйсці, каб думаць, што есць праблема менавіта ў ****llo абсталявання ў лужение экрана zoccoletto, але выглядае ідэальна.
між тым вы мне параіце якой-небудзь іншай ідэі, што паглядзець, я думаю, трэба зрабіць працэдуру правільна з winols, у выпадку, калі файл ты павінен змяняць у тэорыі я б мог заўседы адкрыць яго з winols, ці неабходна адкрыць зыходны файл з усімі назвамі карт, захаваных?
між тым вы мне параіце якой-небудзь іншай ідэі, што паглядзець, я думаю, трэба зрабіць працэдуру правільна з winols, у выпадку, калі файл ты павінен змяняць у тэорыі я б мог заўседы адкрыць яго з winols, ці неабходна адкрыць зыходны файл з усімі назвамі карт, захаваных?
Я сказаў бы ўнесці яснасць Eprom змяшчае Km Immo і г. д. Флэш-замест гэтага працуе рухавік
часам ужо адпраўляю файл, Ori, вы можаце ўдакладніць сумневы і вырашыць праблемы....
прабачце, а флэш-памяці памылка мая
я забыўся сее-што важнае, калі я спрабаваў карту на маей машыне, пасля таго як не заводзіўся, я спрабаваў ўвайсці ў дыягностыку з vag-com у блок кіравання, у раздзеле рухавік, але я не мог увайсці, у той час як у іншых раздзелах.
я забыўся сее-што важнае, калі я спрабаваў карту на маей машыне, пасля таго як не заводзіўся, я спрабаваў ўвайсці ў дыягностыку з vag-com у блок кіравання, у раздзеле рухавік, але я не мог увайсці, у той час як у іншых раздзелах.
Але Eprom брэх кланавання?
я ў некалькіх словах я дастаў файл з GQ-4X потым з winols я зменены і перапісаны на flash, варыянтаў, які капіюецца з ўзору я нічога не ведаю.
я ў некалькіх словах я дастаў файл з GQ-4X потым з winols я зменены і перапісаны на flash, варыянтаў, які капіюецца з ўзору я нічога не ведаю.
Даруй ты 2 ECU 1 арыгінал і 2-е каб пагуляць
цяпер, калі вы не капіруеце Eprom або зрабіць scodifica за ўсе на 2°, як вы хочаце яе завесці?
Ты здзекуешся?
прывітанне, практычна машына ідзе цяпер чаму я сабраў іншы ecu арыгінальны, практычна ў мяне два адзін з яго eprom арыгінальны зварная і іншы, які я выкарыстоўваю, каб зрабіць мае тэсты. цяпер, а я спрабую перапісаць зыходны файл у eprom, а затым зноў паспрабую, калі не пойдзе ў той момант я мог прыйсці, каб думаць, што есць праблема менавіта ў ****llo абсталявання ў лужение экрана zoccoletto, але выглядае ідэальна.
Я думаю, што калі ваш ecu першапачаткова ен яшчэ eprom, звараная ты не мог нават чытаць. Калі ты толькі не з гэтай "эскорт " відавочна, што не незалежна. Есць дадзеныя иммо іншага аўтамабіля
тады няма, не подкалываю нікога, відаць, не так выказаўся я, спрабуючы даць зразумець, што я хачу сказаць, то блокі, яны ж код hw/sw і код VAG сюды, добра, што запас, калі яшчэ быў арыгінальны флэш, каб паспрабаваць, калі ен быў fuzionante, як толькі я падняўся, прыходзячы ў рух ў працягу 2 секунд, потым замер, а затым успыхнуў иммо, і сюды, ок, тады я зрабіў працэдуру перакадавання з дапамогай Vag Com, выкарыстоўваючы коды, якія яны мне далі разам з ключамі, аўтамабіль гарыць як і павінна. Цяпер чаму я сказаў, што ecu з картай праблемы, таму што, як я звязаны, не адчувае, павярнуць помпа не ўключаецца, малюнак не міргае иммо, калі б гэта быў пытанне scodifica иммо давялося б ехаць у рух, імгненне, павярнуць помпа і адштабнаваць иммо, што не так. Што потым, калі з flash супастаўляецца патрэбна гэтая аперацыя здабывання eprom не ведала. Аднак мне здаецца дзіўным.
тады няма, не подкалываю нікога, відаць, не так выказаўся я, спрабуючы даць зразумець, што я хачу сказаць, то блокі, яны ж код hw/sw і код VAG сюды, добра, што запас, калі яшчэ быў арыгінальны флэш, каб паспрабаваць, калі ен быў fuzionante, як толькі я падняўся, прыходзячы ў рух ў працягу 2 секунд, потым замер, а затым успыхнуў иммо, і сюды, ок, тады я зрабіў працэдуру перакадавання з дапамогай Vag Com, выкарыстоўваючы коды, якія яны мне далі разам з ключамі, аўтамабіль гарыць як і павінна. Цяпер чаму я сказаў, што ecu з картай праблемы, таму што, як я звязаны, не адчувае, павярнуць помпа не ўключаецца, малюнак не міргае иммо, калі б гэта быў пытанне scodifica иммо давялося б ехаць у рух, імгненне, павярнуць помпа і адштабнаваць иммо, што не так. Што потым, калі з flash супастаўляецца патрэбна гэтая аперацыя здабывання eprom не ведала. Аднак мне здаецца дзіўным.
Нічога тады зрабі, як я табе параіў пакладзеце файл врі і затокі...
калі частка праблемы і ў мод файл і кантрольную суму,
тады вы ўбачыце, што рабіць...
зрабіў тады я ўставіў новы зыходны файл у flash ecu выпрабаванні, потым я паставіў яго ў матацыкл і гарыць кружылася помпа і гарыць карціну, вы, вядома, і выключаны, таму што я не быў у перакадаваць иммо, на дадзены момант праблема заключаецца ў зменены файл
зрабіў тады я ўставіў новы зыходны файл у flash ecu выпрабаванні, потым я паставіў яго ў матацыкл і гарыць кружылася помпа і гарыць карціну, вы, вядома, і выключаны, таму што я не быў у перакадаваць иммо, на дадзены момант праблема заключаецца ў зменены файл
Baaa мне не зразумела..
калі б я вас copierei eprom ECU крычы так, што клон, ідэнтычны без розных кадовак..
у мяне не загружаецца файл на Winols, таму што памер файла, які ты выклаў мне не падабаецца, па мне, яму і было дададзена што-то...
Пошта чытанне GQ-4X
Хлопец, ты ебешь мне галаву...
даруй і ты загрузіў гэты файл у эбу з апісаннямі?
Я зразумеў, што закодируйте з Vag,
ecu клон азначае, ідэнтычныя, г. зн. яе можна адключыць, вярнуць і памяняць столькі разоў, колькі вам падабаецца без неабходнасці кадавання ў далейшым..
Boooo
прабач тады першы файл, які я паслаў было тое, што апісанне зроблена на аснове арыгінала, на файл з апісаннямі я зрабіў мае змены, а потым зрабіў экспарт у файл, і я з файла ад 256 вагі, такім чынам, дакладна. Аднак, як вы кажаце, і вы зможаце згуляць усе, у сэнсе, што яна змяняецца ў файле апісання, але я думаў, што winols esportasse толькі карта, без апісання. Праблема, што winols не ведаю так глыбока, што мне цяпер рабіць з гэтага файла з апісаннямі. гэта значыць тыпу стварыць тып damos?
я таксама зрабіў гэты тэст цяпер я ўзяў файл зменены толькі і сек загружаны на winols мне л у мяне адкрываецца як звычайны файл bin, але апісання карт няма, так што і яшчэ больш дзіўнае
неўзабаве, аднак, я стараюся адпраўляць лісты і чытання зноў зменены файл на флэш
дадам яшчэ меркаванне, магчыма, што, змяніўшы файл з winols і запісаць яго на флэш з GQ-4x і яго праграмнае забеспячэнне створыць праблем?