Перегляд Повної Версії : Launch control fiat idea
Хлопці, мені потрібна рука, щоб встановити launch control на fiat idea 1.3 90cv. Хтось з вас ніколи не встановлений або знає, принаймні адресу в ecu?
листування...я бачу, що дурна...дійсно tostissima....цікаво, місяць у колодязь...я не знаю, що робити на мареллі, але якщо хто-то знає, що хоче, щоб розкрити...ну нехай статуя...
Хлопці, мені потрібна рука, щоб встановити launch control на fiat idea 1.3 90cv. Хтось з вас ніколи не встановлений або знає, принаймні адресу в ecu?
листування...я бачу, що дурна...дійсно tostissima....цікаво, місяць у колодязь...я не знаю, що робити на мареллі, але якщо хто-то знає, що хоче, щоб розкрити...ну нехай статуя...
Я там вдалося в половині, що завгодно.. Але не все йде добре.
Ні, на щастя, я знаю, що робити.. Але я не можу змусити працювати добре lounch control
Ні, на щастя, я знаю, що робити.. Але я не можу змусити працювати добре lounch control
я навіть грошей не виплачував ніхто не знав, що робити
я повинен був знаю що і робити поки є damos 8DF, щоб підійти поступово, роблячи докази проти доказів..
Ну я, на щастя, я був чудовим учителем :P
Ви вирішили?
якщо у вас є машина для тест-поштою файл, який, я думаю, що тест вам робити...
Ви вирішили?
Ви вирішили?
Дайте мені знати..
я 1 зі знятою коробці передач, а інший з турбо..
080716 Low vehicle sped threshold for launch support (1x1)
Conversion method/Км/год
-
0
- 0 150.00000
080718 Enginespeed threshold for launch support (1x1)
Conversion method/rpm
-
0
- 0 4000
Дайте мені знати..
я 1 зі знятою коробці передач, а інший з турбо..
080716 Low vehicle sped threshold for launch support (1x1)
Conversion method/Км/год
-
0
- 0 150.00000
080718 Enginespeed threshold for launch support (1x1)
Conversion method/rpm
-
0
- 0 4000
Хехехе, ви повинні зробити тести, я зацікавлений в цій темі тільки кілька днів..
на додаток, не слюди впевнений, що це можливо, або деякі адреси
спробуйте покласти 080718 3000
080716 повинна бути швидкість автомобіля..
тепер я сумніваюся, що в 150Kmh необхідно підтримка запуску.. тому роблю висновок, може бути 15Kmh
що вам сказати...
80716 в damos каже: "низький поріг швидкість транспортного засобу для підтримки запуску" я б сказав, що 150 км не може бути визначений поріг низький швидкість....тому, як справедливо говорить п'ять і більше ймовірно, що це 15 км...fissala в 1,5 км...подивитися, що відбувається..
повинні disabilitarsi "тримач подорожі", як тільки переступіть межі цієї швидкості..
У вас є, щоб зробити деякі тести?
80716 в damos каже: "низький поріг швидкість транспортного засобу для підтримки запуску" я б сказав, що 150 км не може бути визначений поріг низький швидкість....тому, як справедливо говорить п'ять і більше ймовірно, що це 15 км...fissala в 1,5 км...подивитися, що відбувається..
повинні disabilitarsi "тримач подорожі", як тільки переступіть межі цієї швидкості..
манро ти думаєш, і можливим використовувати цей метод і адрес в карту?
У вас є, щоб зробити деякі тести?
манро ти думаєш, і можливим використовувати цей метод і адрес в карту?
Ви задоволені, відправлю файл mod, а як я назад у поточних давайте подивимося, ми контролюємо разом?
Просто навіть тільки зони інтересу на лош...