КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Launch control fiat idea

BlackFog
Хлопцы, мне патрэбна рука, каб усталяваць launch control на fiat idea 1.3 90cv. Хто-небудзь з вас ніколі не ўстаноўлены або ведае, па меншай меры адрас у ecu?

манро
перапіска...я бачу, дурніца...сапраўды tostissima....цікава, месяц у калодзеж...я не ведаю, што рабіць на марелли, але калі хто-то ведае, што хоча, каб раскрыць...ну няхай статуя...

cinqueturbo
Хлопцы, мне патрэбна рука, каб усталяваць launch control на fiat idea 1.3 90cv. Хто-небудзь з вас ніколі не ўстаноўлены або ведае, па меншай меры адрас у ecu?

перапіска...я бачу, дурніца...сапраўды tostissima....цікава, месяц у калодзеж...я не ведаю, што рабіць на марелли, але калі хто-то ведае, што хоча, каб раскрыць...ну няхай статуя...

BlackFog
Я там атрымалася ў палове, што заўгодна.. Але не ідзе ўсе добра.

BlackFog

Няма, на шчасце, я ведаю, што рабіць.. Але я не магу прымусіць працаваць добра lounch control

cinqueturbo
Няма, на шчасце, я ведаю, што рабіць.. Але я не магу прымусіць працаваць добра lounch control

я нават грошай не выплачваў ніхто не ведаў, што рабіць
я павінен быў ведаю, што і рабіць пакуль есць damos 8DF, каб падысці паступова, робячы доказы супраць доказаў..

BlackFog
Ну, я, на шчасце, я быў выдатным настаўнікам :P

cinqueturbo

Вы вырашылі?
калі ў вас есць машына для тэст-пошце файл, які, я думаю, што тэст вам рабіць...

BlackFog
Вы вырашылі?
калі ў вас есць машына для тэст-пошце файл, які, я думаю, што тэст вам рабіць...

BlackFog

Вы вырашылі?

cinqueturbo

Дайце мне ведаць..
я 1 са знятай скрынцы перадач, а іншы з турбо..

080716 Low vehicle sped threshold for launch support (1x1)

Conversion method/ < /span

-
0
- 0 150.00000

080718 Enginespeed threshold for launch support (1x1)

Conversion method/rpm

-
0
- 0 4000

BlackFog
Дайце мне ведаць..
я 1 са знятай скрынцы перадач, а іншы з турбо..

080716 Low vehicle sped threshold for launch support (1x1)

Conversion method/ < /span

-
0
- 0 150.00000

080718 Enginespeed threshold for launch support (1x1)

Conversion method/rpm

-
0
- 0 4000

cinqueturbo

Хе-хе, вы павінны зрабіць тэсты, я зацікаўлены ў гэтай тэме толькі некалькі дзен..
у дадатак, не лушчака упэўнены, што гэта магчыма, або некаторыя адрасы

паспрабуйце пакласці 080718 3000

080716 павінна быць хуткасць аўтамабіля..
цяпер я сумняваюся, што ў 150Kmh па-ранейшаму неабходна падтрымка запуску.. таму раблю выснову, можа быць 15Kmh

што вам сказаць...

манро
80716 у damos кажа: "парог нізкі хуткасць транспартнага сродкі для падтрымкі запуску" я б сказаў, што за 150 км не можа быць вызначаны парог нізкі хуткасць....таму, як справядліва кажа пяць і больш верагодна, што гэта 15 км...fissala ў 1,5 км...паглядзець, што адбываецца..
павінны disabilitarsi "трымальнік падарожжа", як толькі пераступіце межы гэтай хуткасці..

cinqueturbo

У вас есць, каб зрабіць некаторыя тэсты?

80716 у damos кажа: "парог нізкі хуткасць транспартнага сродкі для падтрымкі запуску" я б сказаў, што за 150 км не можа быць вызначаны парог нізкі хуткасць....таму, як справядліва кажа пяць і больш верагодна, што гэта 15 км...fissala ў 1,5 км...паглядзець, што адбываецца..
павінны disabilitarsi "трымальнік падарожжа", як толькі пераступіце межы гэтай хуткасці..

манро ты думаеш, і магчымым выкарыстоўваць гэты метад і адрасоў у карту?

BlackFog
У вас есць, каб зрабіць некаторыя тэсты?

манро ты думаеш, і магчымым выкарыстоўваць гэты метад і адрасоў у карту?

cinqueturbo
Вы задаволеныя, адпраўлю файл mod, а як я назад у бягучых давайце паглядзім, мы кантралюем разам?
Проста нават толькі зоны цікавасці на лош...