Перегляд Повної Версії : Видалення flussomentro
Привіт всім, хто з вас коли-небудь видалений flussomentro від ecu на момент 3 серії (188) 1.3 multijet ex 69 к. с. 2003 року?
Привіт всім, хто з вас коли-небудь видалений flussomentro від ecu на момент 3 серії (188) 1.3 multijet ex 69 к. с. 2003 року?
Навіщо його видаляти? і датчик вирішальне значення для продуктивності і оптимізації уприскування...
у вас проблеми переповнення через турбо плюс?
Да.. Я встановлені турбіни, 1620, інтеркулер в 1.9 130cv, фільтр спортивний, вилучений egr правила друг усмоктувальну трубу, колеса 14, і карту.., Але зараз мені потрібно видалити витратомір. Автомобіль має 153cv (rullata)
я, як правило, горе це, щоб підштовхнути її трохи 55229869 з 3-3,2 Бар
І вимірник маси повітря не видалити дійсно...
я чув, хто-те, що робить цей мод на мареллі, тобто, maf off...
але чесно кажучи я так і не зрозумів тоді, як вони управляють двигуна..
самі marelli вони 2 карту лямбда-функції maf, якщо виключіть imput maf з тим, що управляється дизельним???
бачив, що вони не мають lim диму в функції map,я помиляюся??
Azz п'ять з народу джульєтта 170cv чи можете ви дати більше 3 бар boost? і потім, хто буде майстром??
Azz п'ять з народу джульєтта 170cv чи можете ви дати більше 3 бар boost? і потім, хто буде майстром??
всі мареллі не тільки "мій хліб"...
але, тим не s'est ніколи не...
скажи мені все..
всі мареллі не тільки "мій хліб"...
але, тим не s'est ніколи не...
скажи мені все..
Ні, питав в загальному чаті...
Проблема кремезний і що вони стрибають, наче з картону..
я думав, що вирішена за рахунок зниження нижньої пари
навіть знищити 4-й 5-й або безпосередньо pinione ніколи не бачив...
ну я тобі вірю...якщо обороти понад 3 бар-це я не знаю, що введіть..***** і мінімум я думаю, 80-90mm3 нормально, що зміни будуть валитися під держав, двох -, для яких вони призначені...я чув людей, які монтував getrag dell opel 1.3 mjet на fiat щоб обійти цю проблему..але, чесно кажучи, я ніколи не бачив особисто...і, чесно кажучи, мені не мало, швидше за все...і я вважаю, що moltoe відмінності двох коробок передач і двох платформ... хоча все може бути, я особисто, повторюю, я ніколи не мав moddo навіть не бачити відмінності між getrag 1.3 і fiat 1.3 в ****llo курс..
З високих тисках не маф, викликають скорочення, а датчик aps.
При тиску вище 2 бар вставляю один стабілітрон на міст, щоб він не перевищив 4 навантаження і винагороду в карті, то smagina наведеного зміни.
не потрібно, на карті ви можете змусити їх читати навіть 3,6 бар...
питання:скільки би я втратив у вазі, про яку ти говориш??
поясніть, будь ласка...
гаразд...питання=питання....
З високих тисках не маф, викликають скорочення, а датчик aps.
При тиску вище 2 бар вставляю один стабілітрон на міст, щоб він не перевищив 4 навантаження і винагороду в карті, то smagina наведеного зміни.
Ось саме. Ти випадково не знаєш, на карті яку адресу, за якою я повинен внести необхідні зміни?
Ось саме. Ти випадково не знаєш, на карті яку адресу, за якою я повинен внести необхідні зміни?
Привіт розділ offlimit база була розміщена в шашки 6jf 70cv. Ти повинен знайти.
Привіт розділ offlimit база була розміщена в шашки 6jf 70cv. Ти повинен знайти.
Ні, я не думаю, що ми ще не пробували виключаючи вже DTC, ви можете вимкнути maf і він автоматично перемикається з MAP..
але ти не отримаєш укол, прогресивним та ефективним, як того бандита, який читає по 1200-1400 в повітрі побачив, що він для стратегія задає значення макс 600
Потім також моди ці 600 як фіксоване значення в 1000 1200 1400 не вдалося отримати резюме, що він з maf... "230cv"
Ні, я не думаю, що ми ще не пробували виключаючи вже DTC, ви можете вимкнути maf і він автоматично перемикається з MAP..
але ти не отримаєш укол, прогресивним та ефективним, як того бандита, який читає по 1200-1400 в повітрі побачив, що він для стратегія задає значення макс 600
Потім також моди ці 600 як фіксоване значення в 1000 1200 1400 не вдалося отримати резюме, що він з maf... "230cv"
я завжди готовий зробити порівняння.. Провінція ???
я завжди готовий зробити порівняння.. Провінція ???
Eeee paesa!! всі appost...
що в районі Неаполя?
Хе-хе ми знаємо одне одного з допомогою Херардо
Eeee paesa!! всі appost...
що в районі Неаполя?
Біля поццуолі
ну я тобі вірю...якщо обороти понад 3 бар-це я не знаю, що введіть..***** і мінімум я думаю, 80-90mm3 нормально, що зміни будуть валитися під держав, двох -, для яких вони призначені...я чув людей, які монтував getrag dell opel 1.3 mjet на fiat щоб обійти цю проблему..але, чесно кажучи, я ніколи не бачив особисто...і, чесно кажучи, мені не мало, швидше за все...і я вважаю, що moltoe відмінності двох коробок передач і двох платформ... хоча все може бути, я особисто, повторюю, я ніколи не мав moddo навіть не бачити відмінності між getrag 1.3 і fiat 1.3 в ****llo курс..
Я забув відповісти вам з приводу дизельного палива..
Не судіть мене погано, але повір мені, я перестав битися головою з розрахунками і так далі.
з журналу не надійним, враховуючи, що їжджу на 4 форсунки від 20 мг до 1350 Бар кожні 400 ударів замість 9mg оригінальні
і 13mg з поради 150cv..
Common Rail, природно, ми перевернув, щоб зберегти той об'єм і тиск..
однак підвищення тиску компенсує спокійно...
Часто який-небудь мітинг?
Авто ремонтник любитель ви, звичайно..
Ти ніколи не побачиш мене в ті Тюнінг естетичних вони мене погане... Без образ для любителів..
:rolleyes:
Авто ремонтник любитель ви, звичайно..
Ти ніколи не побачиш мене в ті Тюнінг естетичних вони мене погане... Без образ для любителів..
Як часто?
Я забув відповісти вам з приводу дизельного палива..
Не судіть мене погано, але повір мені, я перестав битися головою з розрахунками і так далі.
з журналу не надійним, враховуючи, що їжджу на 4 форсунки від 20 мг до 1350 Бар кожні 400 ударів замість 9mg оригінальні
і 13mg з поради 150cv..
Common Rail, природно, ми перевернув, щоб зберегти той об'єм і тиск..
однак підвищення тиску компенсує спокійно...
ви можете дати більш конкретні з цього приводу?
ти кажеш, що форсунки орі до 1350 бар дають 9 мг дизельного палива з часів?
я не зовсім зрозумів історію з 180 і 200 мг, ти маєш на увазі витрата насоса?
Як часто?
Ті, що я капітан у стрільбі..
Drag тип Авеццано,
але, насамперед, free Days на трасі з моїх районах, де проводяться ance драг рейсинг і так далі.
не я нікуди не піду, навіть хроно скелелазіння..
ви можете дати більш конкретні з цього приводу?
ти кажеш, що форсунки орі до 1350 бар дають 9 мг дизельного палива з часів?
я не зовсім зрозумів історію з 180 і 200 мг, ти маєш на увазі витрата насоса?
стенд моделювання мого pompista з специфікацією форсунки задає 400 отвори в tot часу.
Про тих 180 мг, що я отримав, і ті 200 мг, які я б хотів, щоб ви, я маю на увазі обсяг...