Прагляд Поўнай Версіі : Выдаленне flussomentro
Прывітанне ўсім, хто-небудзь з вас калі-небудзь выдалены flussomentro ад ecu на момант 3 серыі (188) 1.3 multijet ex 69 л. с. 2003 года?
Прывітанне ўсім, хто-небудзь з вас калі-небудзь выдалены flussomentro ад ecu на момант 3 серыі (188) 1.3 multijet ex 69 л. с. 2003 года?
Навошта яго выдаляць? і датчык вырашальнае значэнне для прадукцыйнасці і аптымізацыі ўпырску...
у вас праблемы перапаўнення з-за турба плюс?
Ды.. Я ўстаноўлены турбіны, 1620, інтэркулер ў 1.9 130cv, фільтр спартыўны, выдалены egr і правілы сябар всасывающую трубу, колы 14, і карту.., Але цяпер мне трэба выдаліць расходомер. Аўтамабіль мае 153cv (rullata)
я, як правіла, гора гэта, каб падштурхнуць яе ледзь-ледзь 55229869 з 3-3,2 Бар
І вымяральнік масы паветра не выдаліць сапраўды...
я чуў, хто-тое, што робіць гэты мод на марелли, то есць, maf off...
але шчыра кажучы, я так і не зразумеў тады, як яны кіруюць рухавіка..
самыя marelli яны 2 карту лямбда-функцыі maf, калі выключыце imput maf з тым, што кіруецца дызельным???
бачыў, што яны не маюць lim дыму ў функцыі map,я памыляюся??
Azz пяць з народа джульета 170cv ці можаце вы даць больш за 3 бар boost? і потым, хто будзе майстрам??
Azz пяць з народа джульета 170cv ці можаце вы даць больш за 3 бар boost? і потым, хто будзе майстрам??
усе марелли не толькі "мой хлеб"...
але, тым не s'ніколі не...
скажы мне ўсе..
усе марелли не толькі "мой хлеб"...
але, тым не s'ніколі не...
скажы мне ўсе..
Няма, пытаўся ў агульным чаце...
Праблема каржакаваты і што змены яны скачуць, як быццам з кардона..
я думаў, што вырашана за кошт зніжэння ніжняй пары
нават знішчыць 4-й 5-й або непасрэдна pinione ніколі не бачыў...
ну я табе веру...калі абароты звыш 3 бар-гэта я не ведаю, што впрысните..***** і мінімум я думаю, 80-90mm3 нармальна, што змены будуць разбурацца пад дзяржаў, двух -, для якіх яны прызначаны...я чуў людзей, якія мантаваў getrag dell opel 1.3 mjet на fiat каб абыйсці гэтую праблему..але, шчыра кажучы, я ніколі не бачыў асабіста...і, шчыра кажучы, мне не мала, хутчэй за ўсе...і я лічу, што moltoe адрозненні двух каробак перадач і двух платформаў..., хоць усе можа быць я асабіста, паўтараю, я ніколі не меў moddo нават не бачыць адрозненні паміж getrag 1.3 і fiat 1.3 у ****llo курс..
З высокіх цісках не маф, выклікаюць скарачэння, а датчык aps.
Пры ціску вышэй 2 бар ўводжу адзін стабилитрон на мост, каб не дазволіць яму пераадолець 4в на сябе адказнасць і ўзнагароджанне ў карце, то smagrimento наведенное змяненне.
не трэба, на карце вы можаце яго прачытаць таксама 3,6 бар...
пытанне:што б вы smagrimento, аб якім ты кажаш??
растлумачце, калі ласка...
добра...пытанне=пытанне....
З высокіх цісках не маф, выклікаюць скарачэння, а датчык aps.
Пры ціску вышэй 2 бар ўводжу адзін стабилитрон на мост, каб не дазволіць яму пераадолець 4в на сябе адказнасць і ўзнагароджанне ў карце, то smagrimento наведенное змяненне.
Вось менавіта. Ты выпадкова не ведаеш, на карце які адрас, на які я павінен унесці неабходныя змены?
Вось менавіта. Ты выпадкова не ведаеш, на карце які адрас, на які я павінен унесці неабходныя змены?
Прывітанне на раздзел offlimit аснове быў размешчаны damos ў 6jf 70cv. Табе трэба яго знайсці.
Прывітанне на раздзел offlimit аснове быў размешчаны damos ў 6jf 70cv. Табе трэба яго знайсці.
Не, не думай, што я не спрабаваў выключаючы ўжо DTC можна адключыць maf і ен аўтаматычна перамыкаецца з MAP..
але ты не атрымаеш ціскам прагрэсіўнай і эфектыўнай, як, што МАФ, што цябе чытае 1200-1400 мг паветра відаць, што ен для стратэгія задае значэнне, max 600 мг
Затым таксама modando тое, 600mg, як фіксаванае значэнне 1000 1200 1400 не ўдалося атрымаць рэзюмэ, што ен з maf... "230cv"
Не, не думай, што я не спрабаваў выключаючы ўжо DTC можна адключыць maf і ен аўтаматычна перамыкаецца з MAP..
але ты не атрымаеш ціскам прагрэсіўнай і эфектыўнай, як, што МАФ, што цябе чытае 1200-1400 мг паветра відаць, што ен для стратэгія задае значэнне, max 600 мг
Затым таксама modando тое, 600mg, як фіксаванае значэнне 1000 1200 1400 не ўдалося атрымаць рэзюмэ, што ен з maf... "230cv"
яны заўседы гатовыя зрабіць параўнанне.. Правінцыі ???
яны заўседы гатовыя зрабіць параўнанне.. Правінцыі ???
Ээээ paesa!! усе appost...
што ў раене Неапаля?
Хе-хе мы ведаем, з дапамогай Херарда
Ээээ paesa!! усе appost...
што ў раене Неапаля?
Каля поццуоли
ну я табе веру...калі абароты звыш 3 бар-гэта я не ведаю, што впрысните..***** і мінімум я думаю, 80-90mm3 нармальна, што змены будуць разбурацца пад дзяржаў, двух -, для якіх яны прызначаны...я чуў людзей, якія мантаваў getrag dell opel 1.3 mjet на fiat каб абыйсці гэтую праблему..але, шчыра кажучы, я ніколі не бачыў асабіста...і, шчыра кажучы, мне не мала, хутчэй за ўсе...і я лічу, што moltoe адрозненні двух каробак перадач і двух платформаў..., хоць усе можа быць я асабіста, паўтараю, я ніколі не меў moddo нават не бачыць адрозненні паміж getrag 1.3 і fiat 1.3 у ****llo курс..
Я забыўся адказаць вам па нагоды дызель..
Не судзіце мяне дрэнна, але павер мне, я перастаў біцца галавой разлікі etc
ад часопіса не надзейны і ўбачыў, што сеў на яго 4 фарсункі ад 20 мг да 1350 Бар кожныя 400 удараў замест 9mg арыгінальныя
і 13mg з падказкамі 150cv..
Common Rail, вядома, мы засмучаныя, каб захаваць той аб'ем і ціск..
аднак падвышэнне ціску кампенсуе спакойна...
Часта нейкі мітынг?
Аўто рамонтнік аматар вы, вядома..
Мяне не ўбачыш ніколі, а ў тых, Цюнінг касметычныя іх мне паварочваюць дрэннае... Не ў крыўду для аматараў..
:rolleyes:
Аўто рамонтнік аматар вы, вядома..
Мяне не ўбачыш ніколі, а ў тых, Цюнінг касметычныя іх мне паварочваюць дрэннае... Не ў крыўду для аматараў..
Як часта?
Я забыўся адказаць вам па нагоды дызель..
Не судзіце мяне дрэнна, але павер мне, я перастаў біцца галавой разлікі etc
ад часопіса не надзейны і ўбачыў, што сеў на яго 4 фарсункі ад 20 мг да 1350 Бар кожныя 400 удараў замест 9mg арыгінальныя
і 13mg з падказкамі 150cv..
Common Rail, вядома, мы засмучаныя, каб захаваць той аб'ем і ціск..
аднак падвышэнне ціску кампенсуе спакойна...
вы можаце даць больш канкрэтныя па гэтай нагоды?
ты кажаш, што фарсункі на врі да 1350 бар даюць 9 мг дызельнага паліва з часоў?
я не зусім зразумеў гісторыю з 180 і 200 мг, ты маеш на ўвазе расход помпы?
Як часта?
Тыя, што я капітан у стральбе..
Drag тып Авеццано,
але, перш за ўсе, свабодны Days на трасе з маіх раенах, дзе праводзяцца ance драг рэйсінгу і гэтак далей.
не, я нікуды не пайду, нават хрон скалалажанні..
вы можаце даць больш канкрэтныя па гэтай нагоды?
ты кажаш, што фарсункі на врі да 1350 бар даюць 9 мг дызельнага паліва з часоў?
я не зусім зразумеў гісторыю з 180 і 200 мг, ты маеш на ўвазе расход помпы?
стэнд мадэлявання майго pompista з спецыфікацыяй фарсункі задае 400 адтуліны ў tot часу.
Аб тых 180 мг, што я атрымаў, і тыя 200 мг, якія я б хацеў, каб вы я маю на ўвазе аб'ем...