КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема BDM Lancia Y 1.3 75cv 51806503

walter_ie
Привіт, хлопці, я заявляю, що не траплялося зі мною, але я даю руку на одного, який заблокував це ecu. Практично в спробуйте написати це Y з Mpps ви посадили управління, який 6F3.Y2/hw03T3454-Y266. Тихо, читання BDM, я запрошую, спробуйте написати з Півня, але ви не в змозі написати більше мікро і Все, даючи різні розміри і повідомлення "помилка читання або файл неправильний розмір" посилає мене вниз резервне копіювання, і насправді файл на Ecu трохи більше. Вам ніколи не зрозуміти цю річ? Є спосіб відновити цей ecu? Дякую всім!!!

cinqueturbo
Marelli 6F3 і т. д. вони завжди і в будь-якому випадку..

важливо і не створювати пошкодження відкрити ECU і в процедурі розміщення лотерейних Квитків і так далі.

як ти мені подзвонив друг, який за півдня зробив з 3 ЕКЮ за те, що розташований боляче Schedini в процесі читання..

якщо ви хочете однією рукою починається з розміщення всіх файлів, які ви...

egs
Залежить від того, з яким інструментом він був ліжко і резервного копіювання, що ви...Можуть бути різні розширення файлів...Але, що важливо, вони ж flash???

walter_ie
Як тільки я повернуся до пк місце файли, а ебу ідентичні hw і sw ліжко з півень в bdm і анке він робить з півень в bdm

walter_ie
Але я скажу зварила стріп і блок управління спілкується, якщо спробуйте, напишіть свої файли записує їх спокійно, мої 0 я я тоді навчався в баг файли ліжками і проблема полягає в мікро, розширення файлу написано на ебу і більше x, то півень не писати, відкривши файл у 2d норм, а титан мені каже k довжина файлу іншої, але біт тільки!!!

BlackFog
Мені ніколи не сталося що-то в цьому роді. Але мені цікаво зрозуміти, як це могло трапитися, що файл різної довжини незважаючи на те, що ж?

walter_ie
насправді не сталося, ніколи навіть не мною, за те, що я хочу зрозуміти, MJD знаходиться досить легко, це не проблема, але зрозуміти, що сталося і чому він так зробив, додаю повне читання, файл-ліжко в BDM, рослини і до мене, як раз посилає мені файл розділений місце, але вже тут він розуміє, різної довжини файлу.

todos
насправді не сталося, ніколи навіть не мною, за те, що я хочу зрозуміти, MJD знаходиться досить легко, це не проблема, але зрозуміти, що сталося і чому він так зробив, додаю повне читання, файл-ліжко в BDM, рослини і до мене, як раз посилає мені файл розділений місце, але вже тут він розуміє, різної довжини файлу.
Здрастуйте, ви бачите, що читання і було зроблено з BDM, CMD, якщо піти і написати з півень не перебуває розмір файлу.......

cinqueturbo

Але я не розумію, чому ви робите повне читання, коли ви можете зробити дуже добре 3 окремих файлу Eprom Мікро Флеш? та тому, що саме вони ідентичні...
Тепер розпаковуємо ставимо на місце і так далі.
Подивимося, я файл ділиться, що ви..

cinqueturbo
Перечитуючи свій пост, щоб спробувати зрозуміти, коли у мене був флеш
"Практично в спробуйте написати це Y з Mpps ви посадили ебу"

І Mpps не попередив, що розмір не були compadibbili?

cinqueturbo
Здрастуйте, ви бачите, що читання і було зроблено з BDM, CMD, якщо піти і написати з півень не перебуває розмір файлу.......

CMD коли закон MJD6F3 в повному режимі "тобто ВСЕ" стискає вміст файлу 325Kb не 2,560 Kb

leo_sg
вибачте, але якщо переписати на столі в bdm повинен ділити нго?
просто, що хтось має файл орі

cinqueturbo
вибачте, але якщо переписати на столі в bdm повинен ділити нго?
просто, що хтось має файл орі

Я застряг з головою... тому що не можете впустити великий файл всередині ecu.. і як увійти бутлі з 54 хорошого вина всередині пляшки carbonated...

leo_sg
Напевне, хтось інший, що він один і той же файл з тими ж кодами

cinqueturbo
Напевне, хтось інший, що він один і той же файл з тими ж кодами

І але він його тримає і проблема, що файл від 2,560 Kb Eprom, тобто Мікро-Флеш-все в одному...

інструмент, очевидно, коли йде писати Мікро йде в блок..

йому потрібен БК з 3 окремих файлів, так що виділяє індивідуально Eprom Мікро Flash

і я не концентрацію розпакувати його в цей момент також тому, що в мене буде доля 2-3 рази на розум світло..

walter_ie
Немає cinqueturbo, можливо, було неясно, файл k я відповідав, були ті, ліжко в bdm не ті ліжка cn mpps, проблема була в тому, що не міг відновити в bdm, проте врешті-решт я вирішив, потім окремі файли і файли розділені, мало що змінилося, проблема була в тому, що ми не могли написати мікро-xk l розширення файлу було по-іншому, по цій причині ми не могли написати і все, а весь безлад був викликаний з резервної копії ке у мене, він знайшов інший ecu одно, прочитала, клонована на це рослина, і екю і розблокований.

leo_sg
Немає cinqueturbo, можливо, було неясно, файл k я відповідав, були ті, ліжко в bdm не ті ліжка cn mpps, проблема була в тому, що не міг відновити в bdm, проте врешті-решт я вирішив, потім окремі файли і файли розділені, мало що змінилося, проблема була в тому, що ми не могли написати мікро-xk l розширення файлу було по-іншому, по цій причині ми не могли написати і все, а весь безлад був викликаний з резервної копії ке у мене, він знайшов інший ecu одно, прочитала, клонована на це рослина, і екю і розблокований.

те, що я намагався сказати

cinqueturbo

І проблеми і розуміти один одного з клавіатури...
я зрозумів, що його ліжко в BDM, після блоку з Mpps, що, можливо, вона хотіла написати файл з 2,560 Kb
не розумію, як в мікро, ми увійшли або вийшли файл більше, ніж нормальних...
різниця, що один файл або 3 окремі файли, існує, і навіть чудово..
знаєте, розділити один файл на 2,560 Кб у 3 окремих файлу 4 кб, 513Kb 2,048 КБ?
не і не завжди є допомога на форумі, звичайно.. але все одно хоче голова, голова свіжа...
маючи 3 окремих файлів і набагато простіше зрозуміти, де заковика, і спробувати писати окремо Eprom Мікро Флеш..

walter_ie
Проблема мікро не існував. Мій резервного копіювання помилялися!! Я також я файли розділені, не я їх написав, але доказів, що я зробив, і не міг написати мікро в bdm, я думав, mpps k він зробив пошкодження, а резервної копії не було добре, все. Багато разів, на жаль, c втрачається в склянку води, особливо, коли ви не перша людина, щоб працювати на ecu. Тепер я знаю, що резервне копіювання від одного інструменту до іншого не йдуть добре (файл micro flash e2p окремих об'єктів) xk змінити розширення, так що якщо треба записати файл в bdm на ecu, слід переконатися, що вони були зроблені за допомогою того самого інструмента.

cinqueturbo
Eee, і одне з правил, що були проблеми.. Але ніколи не бачив Півня або CMD Прочитати 2,565 і інструмент, ідентичний 2,560 Kb