КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема BDM Lancia Y 1.3 75cv 51806503

walter_ie
Прывітанне, хлопцы, я заяўляю, што не прадставілася мне, але я даю руку на аднаго, які заблакаваў гэта ecu. Практычна ў паспрабуйце напісаць гэта Y з Mpps вы пасаджаныя ў блок кіравання, які 6F3.Y2/hw03T3454-Y266. Ціха, каб чытанне BDM яму пасылаю, паспрабуйце напісаць з Певень, але вы не ў стане напісаць больш мікра, і Ўсе, што дае розных памераў і паведамленне пра памылку "памылка чытання або файл няправільны памер" пасылае мяне ўніз рэзервовае капіраванне, і на самай справе файл на Ecu трохі больш. Вам ніколі не адбылося гэта што? Есць спосаб вярнуць гэты ecu? Дзякуй усім!!!

cinqueturbo
Усе Marelli 6F3 і інш бяру заўседы і ў любым выпадку..

важна не ствараць пашкоджанні ў адкрыцці ЭКЮ, а ў працэдуры размяшчэння Schedini etc

як цябе называюць сябры, што за паўдня зрабіў за 3 ЭКЮ для ўсталеўкі нарыхтоўкі дрэнна Schedini у працэсе чытання..

калі вы хочаце рука пачынаецца з таго, размяшчаць любыя файлы, якія вы...

egs
Залежыць з тым, што інструмент быў прачытаны рэзервовага капіявання, што вы...Могуць быць розныя пашырэння файлаў...Але што важна, яны ж flash???

walter_ie
Толькі я прыходжу да пк у месцы файлы, а ecu аднолькавай hw і sw, азнаеміцца з гала ў bdm і анке ен робіць з певень у bdm

walter_ie
Але вы diró зварыла стрып і эбу мае зносіны, калі паспрабаваць запісаць свае файлы запісвае іх спакойна, мае 0 я тады я вучыўся трохі файлы, ложкі, і праблема заключаецца ў мікра -, пашырэнне файла напісана на ecu і больш x, певень не робіць, пісаць, адкрыўшы файл у 2d-алена, ты тытан кажа мне, k даўжыня файла адрозніваецца, але біта толькі!!!

BlackFog
Мне ніколі не было што-то накшталт гэтага. Але мне цікава зразумець, як магло здарыцца, што файл мае розную даўжыню, будучы такой жа?

walter_ie
на самай справе не здарылася, ніколі нават не мной, за тое, што я хачу зразумець, MJD даволі легка, не тое, што праблема, але зразумець, што здарылася і чаму ен так зрабіў, прыкладаю поўнае чытанне файла ложак у BDM у пасадзіў і ў крычы мой, як толькі я адправіць файл, разбіты яго месца, але ўжо тут, вы разумееце, розную даўжыню файла.

todos
на самай справе не здарылася, ніколі нават не мной, за тое, што я хачу зразумець, MJD даволі легка, не тое, што праблема, але зразумець, што здарылася і чаму ен так зрабіў, прыкладаю поўнае чытанне файла ложак у BDM у пасадзіў і ў крычы мой, як толькі я адправіць файл, разбіты яго месца, але ўжо тут, вы разумееце, розную даўжыню файла.
Добры дзень, вы бачыце, што чытанне і было зроблена з BDM у CMD, калі перайсці пісаць певень не знаходзіцца з памер файла.......

cinqueturbo

Але я не разумею, чаму вы робіце "поўнае чытанне", калі вы можаце зрабіць вельмі добра 3 асобных файла Eprom Micro Flash? таксама і таму, што як раз аднолькавыя...
Цяпер распакоўваць яго месца, etc
Давайце я файл, падзяліць, што ў вас есць..

cinqueturbo
Перачытваючы ваш пост, каб паспрабаваць зразумець што-то ў мяне быў flash
"Практычна ў паспрабуйце напісаць гэта Y з Mpps вы пасадзілі эбу"

І Mpps не папярэдзіла, што памеры не былі compadibbili?

cinqueturbo
Добры дзень, вы бачыце, што чытанне і было зроблена з BDM у CMD, калі перайсці пісаць певень не знаходзіцца з памер файла.......

CMD, калі закон MJD6F3 ў рэжыме поўнай ", то ЎСЕ" сціскае змесціва файла ад 325Kb не 2,560 Kb

leo_sg
прабачце, але калі мы перапішам ў школе ў bdm павінна пачаць ноо?
проста хто-то мае файлы ori

cinqueturbo
прабачце, але калі мы перапішам ў школе ў bdm павінна пачаць ноо?
проста хто-то мае файлы ori

Я затрымаўся з галавой... таму што не можаце ўпусціць вялікі файл ўнутры варта ecu.. і як пусціць у бутлю 54L добрага віна ўнутры бутэлькі ліманаду...

leo_sg
Сапраўды, хто-то іншы, што той жа файл з аднолькавымі нумарамі

cinqueturbo
Сапраўды, хто-то іншы, што той жа файл з аднолькавымі нумарамі

Eeee, але ен трымае яго праблемы і што ен файл з 2,560 Kb то есць Eprom Micro Flash усе ў адным...

інструмент, відавочна, калі ідзе пісаць Мікра-ідзе ў блок..

яму трэба ЬК з 3 асобнымі файламі, так sceveri індывідуальна Micro Flash Eprom

і я не канцэнтрацыі распакаваць яго ў гэты момант таксама таму, што ў мяне будзе лес 2-3 разы на ўвазе, lucina..

walter_ie
Няма cinqueturbo, магчыма, я быў не ясна, файлы k я адправіў, былі тыя ложка, bdm не тыя ложка cn mpps, праблема была ў тым, што яна не магла аднавіць у bdm, аднак у рэшце рэшт я вырашыў, потым асобныя файлы і файлы падзеленыя мала змяняецца, праблема была ў тым, што мы не маглі пісаць мікра-xk l пашырэнне файла было па-іншаму, таму мы не маглі пісаць усе, а ўсе казіно было выклікана рэзервовага капіявання ke я, знайшоў іншы ecu роўна, прачытала яго, кланаваная што пасадзілі, і экю, і адмыкнутая.

leo_sg
Няма cinqueturbo, магчыма, я быў не ясна, файлы k я адправіў, былі тыя ложка, bdm не тыя ложка cn mpps, праблема была ў тым, што яна не магла аднавіць у bdm, аднак у рэшце рэшт я вырашыў, потым асобныя файлы і файлы падзеленыя мала змяняецца, праблема была ў тым, што мы не маглі пісаць мікра-xk l пашырэнне файла было па-іншаму, таму мы не маглі пісаць усе, а ўсе казіно было выклікана рэзервовага капіявання ke я, знайшоў іншы ecu роўна, прачытала яго, кланаваная што пасадзілі, і экю, і адмыкнутая.

тое, што я спрабаваў сказаць я

cinqueturbo

Eeee праблемы і разумець адзін аднаго з клавіятуры...
я зразумеў, што брэх прачытана BDM пасля блока з Mpps, што, можа быць, ен хацеў напісаць файл 2,560 Kb
але не разумею, як ніколі ў мікра-мы абодва ўвайшлі або выйшлі файл больш, чым звычайна...
розніца пасля таго, як у адзін файл, або 3 асобныя файлы есць і нават выдатна..
ці ведаеце вы падзяліць файл ад 2,560 Кб у 3 асобных файла ў 4 кб 513Kb 2,048 KB?
не лушчак, проста есць гіды на форуме, вядома.. але ўсе ж трэба нам галавы свежым...
маючы 3 асобныя файлы, і значна прасцей зразумець, doverà прылада і паспрабаваць пісаць па асобнасці Eprom Micro Flash..

walter_ie
Праблема з мікра не sussisteva. Мая рэзервовая копія была дрэннага!! Я нават я файлы падзеленыя, а не я іх размяшчае, але доказаў я зрабіў, і nn, здолеўшы напісаць мікра ў bdm я думала, k mpps б і даюць, а не маей копіі не было добра, усе іх. Шмат разоў, на жаль, у c, вы страціце ў шклянку з вадой, асабліва, калі вы не першы чалавек, працаваць на ecu. Цяпер я ведаю, што рэзервовае капіраванне з аднаго інструмента на іншы, не вельмі добра (файл micro flash e2p асобна я маю на ўвазе) xk мяняюцца пашырэння, а затым, калі неабходна запісаць з файла ў bdm на ecu, неабходна пераканацца, што яны былі зробленыя з таго ж самага інструмента.

cinqueturbo
Eee і правілаў, на што рогне.. Але ніколі не бачыў Пеўня, або CMD Чытаць 2,565 і інструмент ідэнтычны 2,560 Kb