Прагляд Поўнай Версіі : Праблема падушка бяспекі Twingo 2007
Добры дзень!
прабачце мае невуцтва
мой пытанне сення тычыцца блока кіравання, падушка бяспекі правядзення twingo 2007 года.
блок кіравання AIRBAG_ CONTINENTAL TEMIC
8200 38 50 75
402787A9
HW 40\05
і можна riverginare гэтыя блокі кіравання ?
я растлумачу ,можна было б прымацаваць адзін іншы аўтамабіль не было, а затым riprogrammarla і паўтарыць выраўноўванне проксі?
калі зыходны файл у e2p не пайшла, страчаны або выдалены, то існуе магчымасць яго знайсці або ricavarlo ?ці я кідаю эбу?
Дзякуй, добрага дня ўсім
Ад таго, што я ведаю, можна замяніць, што эбу пры ўмове, калі тых жа кодаў і без якіх-небудзь праблем.
Для выраўноўвання трэба зрабіць "чысты" замяніць эбу і вырашайце з дыягназам.
Прывітанне
ах ок
тады мне атрымаць гэтую новую ж коды
я чытаю яго e2p
яго я чышчу з дапамогай праграмнага забеспячэння x падушка бяспекі
у рамонт і раблю выраўноўванне проксі
і я павінен вырашыць.
Дзякуй ,паспрабую і я аднаўлю, калі ен працуе
Вельмі добры,добры дзень
Вы, я думаю, што працэдуру вы апісалі правільна.
Дзякуй
Кароткая інфармацыя выраўноўвання проксі-блок кіравання падушкамі бяспекі.. ці здаралася, што ў той час як выраўноўванне проксі успыхнуў нейкі бяспекі?
Прабачце, але што можа сярэдняе выбух падушкі бяспекі з выраўноўванне проксі для мяне нічога, чым бачыць,.............
Прабачце, але што можа сярэдняе выбух падушкі бяспекі з выраўноўванне проксі для мяне нічога, чым бачыць,.............
Вось я
Вырашана
Я ўзяў блок кіравання падушкамі бяспекі выкарыстоўваецца
Я чытаў e2p я зрабіў clean і я ўсталяваў.
Гульні з першага ўдару.
На жаль e2p стары блок кіравання падушкамі бяспекі быў прачытаны або напісаны дрэнна, а затым страціў усю неабходную інфармацыю.
Заўтра паспрабую падлучыць стары centralin падушка бяспекі з e2p скапіяваў і гляджу, ці працуе ен.
Калі так было проста выратавацца файл і атрымаць базу дадзеных, блок кіравання з роўнай, і, калі гэта здарыцца, вы прымацаваныя...
Вы падкажыце, дзякуй
Заўтра
Мне ніколі не было нічога падобнага, але размаўляў з сябрам, які працуе ў фіят я raccontó, што адбылося што-то падобнае.
Я пацвярджаю таксама, што працуе ECU арыгінальны падушка бяспекі, капіюючы ў e2p ад той, што выкарыстоўваецца і ачышчана з дапамогай праграмнага забеспячэння.
Бачыў, што вы вырашылі пошты файл у раздзеле файлы правераны, застаецца яшчэ вельмі карысна..........
Вы прабачце, у мяне не было часу гэта зрабіць
Панядзелак, provvedo.
Дзякуй
Бачыў, што вы вырашылі пошты файл у раздзеле файлы правераны, застаецца яшчэ вельмі карысна..........
прабач мяне, што было б размяркоўвае дакладнае?
scodifiche падушка бяспекі?