КПК

Прагляд Поўнай Версіі : чытанне lancia musa 1.3 multijet 95 л.

Прывітанне, я спрабаваў чытаць некалькі разоў гэты аўтамабіль з galletto v54 з вынікам заўседы мець файл нечытэльным ..... хто-небудзь з вас давялося????? Хто-то прапанаваў мне Mpps V12, але я ведаю, што блакуе яго на запіс....ці ведаеце вы даць мне тлумачэнні або якая-небудзь інфармацыя???? Дзякуй

jared_poe
павінна быць marelli 8df дакладна? у гэтым выпадку варта чытаць з пеўнік

6f3-гэта рэкамендуемы драйвер ад пеўнік робіце, усе чытанне ў паўтара гадзіны, а потым файл не чытаецца

overbooster
будзе MJ8DF чытайце тое, што напісана вышэй эбу

Ок, заўтра мы робім вочы і ў выпадку паспрабую з чытання...... дзякуй х інфармацыя

jared_poe
Але, калі робіш дадзеныя ecu, што выходзіць?

giuseppe89
Калі мы гаворым аб 95 коней-гэта mj8df

giuseppe89
Я забыўся, калі чытаць у паслядоўны прачытана ў virtual Чытаць ці не чытаць рэальна свой эбу, але ulitizzi файл, што пеўнік мае ў базе дадзеных

Заўтра, вядома, паспрабую яшчэ раз з чытаннем зараз не памятаю, што гаварыла ў дадзеных ecu

Даруй giuseppe89, што азначае ў virtual read????? Файл у ecu не крычы, таму што ен быў выключаны fap, так што я ніколі не змагу мець, чытаць ecu ў паслядоўны..... мне давядзецца прачытаць яе ў bdm?????

Alfiuccio
дакладна

andrea80
На самай справе . калі змяняецца толькі bdm альбо jtag з galletto 2.... А гэта mj8df не 6f3

todos
Прывітанне, пошту, нумар блока кіравання так, мы бачым, тып праграмнага забеспячэння?

sno74
Калі вы ведаеце, што гэта не крычы, не варта чытаць у BDM або з I0/тэрміналаў...........

rego88
я l' я чытаў з kess.... пратакол спецыяльна для mj8df налічвае больш за 1 гадзіны, каб прачытаць яго ад паслядоўнага, улічваючы, што ecu K-line яшчэ....

tecnoecu
табе лепш прачытаць яе ў bdm, каб атрымаць файл вас есць bekup вы можаце выкарыстоўваць у выпадку блакавання

tanoperformance
варта чытаць спакойна , калі перапісаць не dovrebba прызнаць ecm titanium , але чытанне калі вы выкарыстоўваеце пратакол 8df3 павінен зрабіць,
я толькі што прачытаў, і напісаў ypsilon 95cv з v54 усе добра , трохі сумна перапісваць сярод працэдур рознае, але зроблена ўсе ок

ugoboss
калі вы 8df не таму ў bdm, але ў jtag, і певень v54, як kess v2 закон фактычна не робіць virtual, я аддаю перавагу kess, 5 хвілін на яе чытанне, а 7 гэта зроблена так шмат і ніколі не загваздка.