КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема в punto 1.3 multiget

BlackFog
Всім привіт, кілька днів у майстерні у мене є точка mk3 1.3 multijet кінці 2003 року з 124mila км, гарячої залишається трохи alleccerata, коливається між 900 і 1000 оборотів в хвилину. В діагноз я не помилка, я перевірив форсунки і вони всі хороші, споживаного палива, який є і був і факт заправки, щоб побачити, якщо у разі, якщо може бути забруднений паливний, але продовжує робити той же дефект. Що це може бути?

Alfiuccio
напруга генератора?

aleg
І напруга струму генератора

BlackFog
Напруга dell' aletrnatore є 13,8 V

overbooster
подивитися значення педалі акселератора діагноз, що буде. скільки мм3 впорскує, коли він прискорюється? був перепризначений?перевірте номер, який ви писання в ecu

BlackFog
подивитися значення педалі акселератора діагноз, що буде. скільки мм3 впорскує, коли він прискорюється? був перепризначений?перевірте номер, який ви писання в ecu
Здрастуйте, автомобіль ще не був перепризначений ще, коли увійшла в майстерню, я effetturo я невеликий remap, коли я побачив, що ні в якому разі не міг вирішити проблему, але щось зберігається. Розмовляла з колегою, він мені сказав, що може бути кінчики інжекторів, що скажете?

Alfiuccio
Тиск, атм і колектор як вони?

BlackFog
Я не пам'ятаю точно, як вони бачили, що він контролюється сьогодні вранці мій колега, але були поміщені в confrotto значення результатів діагностики цього автомобіля з тими, результати від діагнозу інший пункт 1.3 multiget 69cv

Alfiuccio
% педаль акселератора в діагнозі, скільки коштує?

carlo abarth
змінити flesch автомобіля і ви апостольської з більш новою....у fiat facebvano оновлення для вирішення цієї проблеми!!

BlackFog
змінити flesch автомобіля і ви апостольської з більш новою....у fiat facebvano оновлення для вирішення цієї проблеми!!
Дуже добре, то сьогодні provvederó оновити flash і ви faró знати

Alfiuccio
не варто недооцінювати сказав do-карло , pensondoci добре, мій колега мав аналогічні проблеми, і я тільки що підтвердила, що вона вирішена з telecaricamento....

rego88
що температура у вас зовнішній блок управління двигуна??? в 0 градусів залишається до 950 обертів.....

BlackFog
Хлопці, на жаль, автомобіль досі робить той же дефект, незважаючи на те, я оновив flash.. Не можу зрозуміти..

giuseppe89
Не у вас є інший Ecu, щоб зробити тест?

ugoboss
з якою sw ти оновив flash, якщо fiat випустила оновлення для цього дефекту потрібно накласти, що sw всередині інакше не вирішити.

cinqueturbo
з якою sw ти оновив flash, якщо fiat випустила оновлення для цього дефекту потрібно накласти, що sw всередині інакше не вирішити.

Цікаво, я теж дивуюся, що ще..

carlo abarth
Цікаво, я теж дивуюся, що ще..
чому не запускається??'

cinqueturbo
чому не запускається??'

тому що я обмін забезпечення в BDM не послідовний,
природно, тому що послідовний пише не повний файл...

giuseppe89
Не я, здається, читав, що пише в послідовний, проте

BlackFog
Не у вас є інший Ecu, щоб зробити тест?
В понеділок його буде намагатися з іншого ecu, і подивимося, як йде..

BlackFog
У мене друг в представництві fiat уповноваженого, і я зробив оновлення безпосередньо від нього.. Але продовжує з тим же дефектом

aleg
Датчик температури води закон точна температура?

tranky
Привіт,
я вам давайте втратити ЕКЮ, і я concentrerei на механіці.
Факти хороша діагностика, щоб увійти в рух, поки тепло і подивитися що вийде.

tranky
Привіт,

tranky
вибачте за подвійний пост, але браузер впав...

BlackFog
Датчик температури води закон точна температура?
Ви датчик температури води ок

BlackFog
вибачте за подвійний пост, але браузер впав...

BlackFog
Привіт,

я прийняв ваш рада, і, на жаль, це не приносить ніякої помилки.. завтра дам всю проводку на землі, я підозрюю, якийсь обрив проводу..

tranky
Я не говорив про діагноз помилок, але діагностичної цінності. Ну, може бути, ви зробили, і погано описано, але, я кажу, так для повноти картини, загального журналу ви можете подивитися, що з більш ніж аспекти, ЕКЮ в карту пуск".
Я не знаю, якщо буде машина, він карту або немає, тому я можу тільки рекомендовані змінити цієї карті (ori або мод) щоб вона стала на місце кіл, зацікавлених або оновити будь-SW. Часто буває, що реліз першого випуску у них є помилка (як і у всіх SW світу).
Дайте нам знати,

манро

carlo abarth

carlo abarth

tecnoracing

cinqueturbo

Факт

giuseppe89

Андрі

tanoperformance

BlackFog

giuseppe89

BlackFog

tanoperformance

BlackFog

tanoperformance

mitoalfa1

carlo abarth

cinqueturbo

BlackFog

BlackFog

BlackFog

tanoperformance
Буде щасливий і клієнт 👍

Alfiuccio
багато речей не повертаються, але головне, що розібралися.....

BlackFog
багато речей не повертаються, але головне, що розібралися.....

DavideO
Мені вже довелося замінити впускний колектор..це був ліс із-за фол Dell egr засмічений, ймовірно, працював у неправильно з його боку...