Перегляд Повної Версії : Проблема в punto 1.3 multiget
Всім привіт, кілька днів у майстерні у мене є точка mk3 1.3 multijet кінці 2003 року з 124mila км, гарячої залишається трохи alleccerata, коливається між 900 і 1000 оборотів в хвилину. В діагноз я не помилка, я перевірив форсунки і вони всі хороші, споживаного палива, який є і був і факт заправки, щоб побачити, якщо у разі, якщо може бути забруднений паливний, але продовжує робити той же дефект. Що це може бути?
І напруга струму генератора
Напруга dell' aletrnatore є 13,8 V
подивитися значення педалі акселератора діагноз, що буде. скільки мм3 впорскує, коли він прискорюється? був перепризначений?перевірте номер, який ви писання в ecu
подивитися значення педалі акселератора діагноз, що буде. скільки мм3 впорскує, коли він прискорюється? був перепризначений?перевірте номер, який ви писання в ecu
Здрастуйте, автомобіль ще не був перепризначений ще, коли увійшла в майстерню, я effetturo я невеликий remap, коли я побачив, що ні в якому разі не міг вирішити проблему, але щось зберігається. Розмовляла з колегою, він мені сказав, що може бути кінчики інжекторів, що скажете?
Тиск, атм і колектор як вони?
Я не пам'ятаю точно, як вони бачили, що він контролюється сьогодні вранці мій колега, але були поміщені в confrotto значення результатів діагностики цього автомобіля з тими, результати від діагнозу інший пункт 1.3 multiget 69cv
% педаль акселератора в діагнозі, скільки коштує?
змінити flesch автомобіля і ви апостольської з більш новою....у fiat facebvano оновлення для вирішення цієї проблеми!!
змінити flesch автомобіля і ви апостольської з більш новою....у fiat facebvano оновлення для вирішення цієї проблеми!!
Дуже добре, то сьогодні provvederó оновити flash і ви faró знати
не варто недооцінювати сказав do-карло , pensondoci добре, мій колега мав аналогічні проблеми, і я тільки що підтвердила, що вона вирішена з telecaricamento....
що температура у вас зовнішній блок управління двигуна??? в 0 градусів залишається до 950 обертів.....
Хлопці, на жаль, автомобіль досі робить той же дефект, незважаючи на те, я оновив flash.. Не можу зрозуміти..
Не у вас є інший Ecu, щоб зробити тест?
з якою sw ти оновив flash, якщо fiat випустила оновлення для цього дефекту потрібно накласти, що sw всередині інакше не вирішити.
з якою sw ти оновив flash, якщо fiat випустила оновлення для цього дефекту потрібно накласти, що sw всередині інакше не вирішити.
Цікаво, я теж дивуюся, що ще..
Цікаво, я теж дивуюся, що ще..
чому не запускається??'
чому не запускається??'
тому що я обмін забезпечення в BDM не послідовний,
природно, тому що послідовний пише не повний файл...
Не я, здається, читав, що пише в послідовний, проте
Не у вас є інший Ecu, щоб зробити тест?
В понеділок його буде намагатися з іншого ecu, і подивимося, як йде..
У мене друг в представництві fiat уповноваженого, і я зробив оновлення безпосередньо від нього.. Але продовжує з тим же дефектом
Датчик температури води закон точна температура?
Привіт,
я вам давайте втратити ЕКЮ, і я concentrerei на механіці.
Факти хороша діагностика, щоб увійти в рух, поки тепло і подивитися що вийде.
Привіт,
вибачте за подвійний пост, але браузер впав...
Датчик температури води закон точна температура?
Ви датчик температури води ок
вибачте за подвійний пост, але браузер впав...
Привіт,
я прийняв ваш рада, і, на жаль, це не приносить ніякої помилки.. завтра дам всю проводку на землі, я підозрюю, якийсь обрив проводу..
Я не говорив про діагноз помилок, але діагностичної цінності. Ну, може бути, ви зробили, і погано описано, але, я кажу, так для повноти картини, загального журналу ви можете подивитися, що з більш ніж аспекти, ЕКЮ в карту пуск".
Я не знаю, якщо буде машина, він карту або немає, тому я можу тільки рекомендовані змінити цієї карті (ori або мод) щоб вона стала на місце кіл, зацікавлених або оновити будь-SW. Часто буває, що реліз першого випуску у них є помилка (як і у всіх SW світу).
Дайте нам знати,
Факт
багато речей не повертаються, але головне, що розібралися.....
багато речей не повертаються, але головне, що розібралися.....
Мені вже довелося замінити впускний колектор..це був ліс із-за фол Dell egr засмічений, ймовірно, працював у неправильно з його боку...