КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема ў punto 1.3 multiget

BlackFog
Усім прывітанне, некалькі дзен у майстэрні ў мяне есць кропка mk3 1.3 multijet канцы 2003 года з 124mila км, гарачай застаецца трохі alleccerata, вагаецца паміж 900 і 1000 абаротаў у хвіліну. У дыягназ я не памылка, я праверыў фарсункі і яны ўсе добрыя, спажыванага паліва, які есьць і быў і факт запраўкі, каб убачыць, калі ў выпадку, калі можа быць забруджаны паліўны, але працягвае рабіць той жа дэфект. Што гэта можа быць?

Alfiuccio
напружанне генератара?

aleg
І напружанне току генератара

BlackFog
Напружанне dell' aletrnatore з'яўляецца 13,8 V

overbooster
паглядзець значэнне педалі акселератара дыягназ, што % будзе. колькі мм3 ўпырсквае, калі ен паскараецца? быў пераназначаны?калі ласка, праверце нумар, які вы пісання ў ecu

BlackFog
паглядзець значэнне педалі акселератара дыягназ, што % будзе. колькі мм3 ўпырсквае, калі ен паскараецца? быў пераназначаны?калі ласка, праверце нумар, які вы пісання ў ecu
Добры дзень, аўтамабіль яшчэ не быў пераназначаны яшчэ, калі ўвайшла ў майстэрню, я effetturo я невялікі remap, калі я ўбачыў, што ні ў якім выпадку не мог вырашыць праблему, але што-то захоўваецца. Размаўляла з калегам, ен мне сказаў, што можа быць кончыкі інжэктараў, што скажаце?

Alfiuccio
Ціск, атм і калектар як яны?

BlackFog
Я не памятаю дакладна, як яны бачылі, што ен кантралюецца сення раніцай мой калега, але былі змешчаныя ў confrotto значэння вынікаў дыягностыкі гэтага аўтамабіля з тымі, вынікі ад дыягназу іншы пункт 1.3 multiget 69cv

Alfiuccio
% педаль акселератара ў дыягназе, колькі каштуе?

carlo abarth
змяніць flesch аўтамабіля і вы апостальскай з больш новай....у fiat facebvano абнаўленне для вырашэння гэтай праблемы!!

BlackFog
змяніць flesch аўтамабіля і вы апостальскай з больш новай....у fiat facebvano абнаўленне для вырашэння гэтай праблемы!!
Выдатна тады сёння добрае дадатак, хоць абнавіць flash і дам вам ведаць

Alfiuccio
не варта недаацэньваць і сказаў do-карла , pensondoci добра майго калегі была аналагічная праблема, і я толькі што пацвердзіў, што ён вырашаецца з телезагрузки....

rego88
якая тэмпература ў вас звонку ў блок кіравання рухавіком??? у 0 градусаў застаецца да 950 абаротаў.....

BlackFog
Хлопцы, на жаль, аўтамабіль па-ранейшаму робіць той жа дэфект, нягледзячы на тое, я абнавіў флэш.. Не магу зразумець..

giuseppe89
Не, у вас іншы Эбу, каб зрабіць той жа тэст?

ugoboss
з якой sw, я абнавіў флэш, калі fiat выпусціла абнаўленне для гэтага дэфекту я павінен паставіць гэты sw ўнутры, у адваротным выпадку вы не вырашыце.

cinqueturbo
з якой sw, я абнавіў флэш, калі fiat выпусціла абнаўленне для гэтага дэфекту я павінен паставіць гэты sw ўнутры, у адваротным выпадку вы не вырашыце.

Цікава, я таксама, я здзіўлены, што яшчэ..

carlo abarth
Цікава, я таксама, я здзіўлены, што яшчэ..
чаму б не сысці??'

cinqueturbo
чаму б не сысці??'

чаму я змена праграмнага забеспячэння ў BDM у паслядоўны,
натуральна, таму, што ў паслядоўны, піша не поўны файл...

giuseppe89
Не я, здаецца, чытаў, што піша ў паслядоўны для

BlackFog
Не, у вас іншы Эбу, каб зрабіць той жа тэст?
У панядзелак proveró з другога ecu, і паглядзім, як усё пойдзе..

BlackFog
У мяне сябар у прадстаўніцтве fiat дазволу, і я зрабіў абнаўленне непасрэдна ад яго.. Але працягвае з такім жа дэфектам

aleg
Датчык тэмпературы вады закон дакладную тэмпературу?

tranky
Прывітанне,
я б пакінуў ECU, і я засяродзілася на механіцы.
Добранька дыягназ з ЧАСОПІСА ў рух, пакуль цяпло і паглядзець, што выйдзе.

tranky
Прывітанне,

tranky
прабачце за падвойны пост, але браўзэр паляцеў...

BlackFog
Датчык тэмпературы вады закон дакладную тэмпературу?
Вы датчык тэмпературы вады гэта нармальна

BlackFog
прабачце за падвойны пост, але браўзэр паляцеў...

BlackFog
Прывітанне,

я рушыў услед вашаму радзе і, на жаль, нават гэта не прыносіць мне ніякай памылкі.. заўтра пакладу ўсе правады на зямлю, я падазраю, з якой-то абрыў правады..

tranky
Я не казаў аб дыягназе памылак, але дыягназу значэння. Ну, можа быць, ты гэта зрабіў, і дрэнна апісаў, але, я кажу, так, для паўнаты карціны, з агульнай часопіса вы можаце паглядзець, што з больш, чым аспекты ECU на карце запуску.
Не ведаю, калі стаіць машына, ён карту або няма, так што я магу толькі рэкамендаваць, каб змяніць гэтую карту (або мод, што гэта), націскаючы на паваротах зацікаўлены або абнавіць наяўныя SW. Часта бывае, што рэліз першага выпуску маюць памылкі (як і ва ўсіх SW ў свеце).
Дайце нам ведаць,

манро

carlo abarth

carlo abarth

tecnoracing

cinqueturbo

Факт

giuseppe89

Андрэй

tanoperformance

BlackFog

giuseppe89

BlackFog

tanoperformance

BlackFog

tanoperformance

mitoalfa1

carlo abarth

cinqueturbo

BlackFog

BlackFog

BlackFog

tanoperformance
Будзе рады кліент 👍

Alfiuccio
многія рэчы не вяртаюцца, але важна, што яны вырашылі.....

BlackFog
многія рэчы не вяртаюцца, але важна, што яны вырашылі.....

DavideO
Мне ўжо давялося замяніць впускной калектар..ен быў проколот, з-за фол Dell egr, што засмечаны, верагодна, працаваў у аварыйным рэжыме, colandolo на адной...