Прагляд Поўнай Версіі : Праблема ў punto 1.3 multiget
Усім прывітанне, некалькі дзен у майстэрні ў мяне есць кропка mk3 1.3 multijet канцы 2003 года з 124mila км, гарачай застаецца трохі alleccerata, вагаецца паміж 900 і 1000 абаротаў у хвіліну. У дыягназ я не памылка, я праверыў фарсункі і яны ўсе добрыя, спажыванага паліва, які есьць і быў і факт запраўкі, каб убачыць, калі ў выпадку, калі можа быць забруджаны паліўны, але працягвае рабіць той жа дэфект. Што гэта можа быць?
І напружанне току генератара
Напружанне dell' aletrnatore з'яўляецца 13,8 V
паглядзець значэнне педалі акселератара дыягназ, што % будзе. колькі мм3 ўпырсквае, калі ен паскараецца? быў пераназначаны?калі ласка, праверце нумар, які вы пісання ў ecu
паглядзець значэнне педалі акселератара дыягназ, што % будзе. колькі мм3 ўпырсквае, калі ен паскараецца? быў пераназначаны?калі ласка, праверце нумар, які вы пісання ў ecu
Добры дзень, аўтамабіль яшчэ не быў пераназначаны яшчэ, калі ўвайшла ў майстэрню, я effetturo я невялікі remap, калі я ўбачыў, што ні ў якім выпадку не мог вырашыць праблему, але што-то захоўваецца. Размаўляла з калегам, ен мне сказаў, што можа быць кончыкі інжэктараў, што скажаце?
Ціск, атм і калектар як яны?
Я не памятаю дакладна, як яны бачылі, што ен кантралюецца сення раніцай мой калега, але былі змешчаныя ў confrotto значэння вынікаў дыягностыкі гэтага аўтамабіля з тымі, вынікі ад дыягназу іншы пункт 1.3 multiget 69cv
% педаль акселератара ў дыягназе, колькі каштуе?
змяніць flesch аўтамабіля і вы апостальскай з больш новай....у fiat facebvano абнаўленне для вырашэння гэтай праблемы!!
змяніць flesch аўтамабіля і вы апостальскай з больш новай....у fiat facebvano абнаўленне для вырашэння гэтай праблемы!!
Выдатна тады сёння добрае дадатак, хоць абнавіць flash і дам вам ведаць
не варта недаацэньваць і сказаў do-карла , pensondoci добра майго калегі была аналагічная праблема, і я толькі што пацвердзіў, што ён вырашаецца з телезагрузки....
якая тэмпература ў вас звонку ў блок кіравання рухавіком??? у 0 градусаў застаецца да 950 абаротаў.....
Хлопцы, на жаль, аўтамабіль па-ранейшаму робіць той жа дэфект, нягледзячы на тое, я абнавіў флэш.. Не магу зразумець..
Не, у вас іншы Эбу, каб зрабіць той жа тэст?
з якой sw, я абнавіў флэш, калі fiat выпусціла абнаўленне для гэтага дэфекту я павінен паставіць гэты sw ўнутры, у адваротным выпадку вы не вырашыце.
з якой sw, я абнавіў флэш, калі fiat выпусціла абнаўленне для гэтага дэфекту я павінен паставіць гэты sw ўнутры, у адваротным выпадку вы не вырашыце.
Цікава, я таксама, я здзіўлены, што яшчэ..
Цікава, я таксама, я здзіўлены, што яшчэ..
чаму б не сысці??'
чаму б не сысці??'
чаму я змена праграмнага забеспячэння ў BDM у паслядоўны,
натуральна, таму, што ў паслядоўны, піша не поўны файл...
Не я, здаецца, чытаў, што піша ў паслядоўны для
Не, у вас іншы Эбу, каб зрабіць той жа тэст?
У панядзелак proveró з другога ecu, і паглядзім, як усё пойдзе..
У мяне сябар у прадстаўніцтве fiat дазволу, і я зрабіў абнаўленне непасрэдна ад яго.. Але працягвае з такім жа дэфектам
Датчык тэмпературы вады закон дакладную тэмпературу?
Прывітанне,
я б пакінуў ECU, і я засяродзілася на механіцы.
Добранька дыягназ з ЧАСОПІСА ў рух, пакуль цяпло і паглядзець, што выйдзе.
Прывітанне,
прабачце за падвойны пост, але браўзэр паляцеў...
Датчык тэмпературы вады закон дакладную тэмпературу?
Вы датчык тэмпературы вады гэта нармальна
прабачце за падвойны пост, але браўзэр паляцеў...
Прывітанне,
я рушыў услед вашаму радзе і, на жаль, нават гэта не прыносіць мне ніякай памылкі.. заўтра пакладу ўсе правады на зямлю, я падазраю, з якой-то абрыў правады..
Я не казаў аб дыягназе памылак, але дыягназу значэння. Ну, можа быць, ты гэта зрабіў, і дрэнна апісаў, але, я кажу, так, для паўнаты карціны, з агульнай часопіса вы можаце паглядзець, што з больш, чым аспекты ECU на карце запуску.
Не ведаю, калі стаіць машына, ён карту або няма, так што я магу толькі рэкамендаваць, каб змяніць гэтую карту (або мод, што гэта), націскаючы на паваротах зацікаўлены або абнавіць наяўныя SW. Часта бывае, што рэліз першага выпуску маюць памылкі (як і ва ўсіх SW ў свеце).
Дайце нам ведаць,
Факт
многія рэчы не вяртаюцца, але важна, што яны вырашылі.....
многія рэчы не вяртаюцца, але важна, што яны вырашылі.....
Мне ўжо давялося замяніць впускной калектар..ен быў проколот, з-за фол Dell egr, што засмечаны, верагодна, працаваў у аварыйным рэжыме, colandolo на адной...