Перегляд Повної Версії : piasini
lumaracing
12-10-2012, 17:26
привіт, хлопці,почала я писати щось на piasini,я купив його місяць тому, і ще nn, я перевіряв!!тільки, що текст там пишеться знати!!!!!
я використовував час, f? в секторі мотоциклів в цій області, я повинен сказати, що ? трохи impegnetivo але, як і всі питання доброї волі?, нещодавно я купив інший, оскільки те, що я віддав мені ? служив х mazda6 x завантажити файл..я обіцяв розслідувати x l' видалення fap, який ще досі не зуміли зробити як x брак часу, що x досвід, я думаю, що нам треба було що-небудь ? неможливо,наш користувач дав мені файл, який він намагався з хорошими результатами, і я думаю, що суду, бери? кий, x, щоб змінити мій.... у piasini враховуючи, що пост говорить про це, на мою побачити ? хороший інструмент, але обмежений x всі машини, які ми abbituati робити.
lumaracing
12-10-2012, 21:43
giarras це помітив ? обмежений,я magioparte його взяв для mazda,що потім трапиться який-небудь інший тип ебу, то ми перевіряємо і бачимо, точно, як слід
Привіт Giarras, тому що мені дуже цікаво дізнатися більше? про те, Piasini, чи можу я запитати, будь ласка, chierimenti про двох ваших тверджень:
я використовував час, f? в секторі мотоциклів в цій області, я повинен сказати, що ? трохи impegnetivo
Чому? стверджуєте, що ? складною?
у piasini на мій подивитися ? хороший інструмент, але обмежений x всі машини, які ми abbituati робити.
Чому? ви вважаєте, обмежений з автомобілями?
Велике спасибі за роз'яснення, і за час, dedicatomi :)
giarras це помітив ? обмежений,я magioparte його взяв для mazda,що потім трапиться який-небудь інший тип ебу, то ми перевіряємо і бачимо, точно, як слід
Привіт lumaracing, я можу навіть запитати вас, чому? думаєте, що ви Piasini обмежений?
Спасибі! :)
Привіт Giarras, тому що мені дуже цікаво дізнатися більше? про те, Piasini, чи можу я запитати, будь ласка, chierimenti про двох ваших тверджень:
Чому? стверджуєте, що ? складною?
Чому? ви вважаєте, обмежений з автомобілями?
Велике спасибі за роз'яснення, і за час, dedicatomi :)
я відповідаю відразу..блоки управління, мотоцикл не просто відкрити так багато разів, навіть з битою зможеш х обійти свердлінні отворів, де ви можете втрутитися, якщо ви не знаєте, де c'? словом, щоб кинути блок управління х автомобілів обмежена? але xch? багато воліють працювати в послідовний і piasini ці робить дуже мало і, як протоколи і p? бідний а х ecu nipponiche я думаю, що краще. я сподіваюся, що я було ясно, а завтра замість того, що пу? зробити.
Спасибі Giarras! Sie було ясно і дуже добрий! :)
Таким чином, єдиний спосіб втрутитися на блоки управління від мотоцикла ? відкрити їх? На практиці треба відпрацьовувати, як в BDM?
Aspetter? хотілося завтра, щоб прочитати решту твоєї відповіді...
Спасибі 1000! :)
Спасибі Giarras! Sie було ясно і дуже добрий! :)
Таким чином, єдиний спосіб втрутитися на блоки управління від мотоцикла ? відкрити їх? На практиці треба відпрацьовувати, як в BDM?
Aspetter? хотілося завтра, щоб прочитати решту твоєї відповіді...
Спасибі 1000! :)
ви, як правило, ви працюєте, як bdm? не schedini, і ви повинні зварити матеріально дроти.
ви, як правило, ви працюєте, як bdm? не schedini, і ви повинні зварити матеріально дроти.
sa80libero
13-10-2012, 14:32
повинні також зробити нові marellio mjd8 ті, які монтує punto evo, так сказати
вам дається?
я не думаю, обличчям нових marelli в додатку автомобілі підтримуються.
sa80libero
13-10-2012, 21:27
шкода, я думав, все робив :confused:маючи jtag.....
я купив сьогодні, мені потрібно, щоб зробити з yamaha r6, враховуючи, що x перетворити їх в YEC я не маю уявлення, як це зробити
alfetta80
23-10-2012, 19:59
привіт, хлопці,почала я писати щось на piasini,я купив його місяць тому, і ще nn, я перевіряв!!тільки, що текст там пишеться знати!!!!!
привіт lumaracing у вас є, щоб перевірити, я piasini??хочу купити для jtag!дякую
привіт lumaracing у вас є, щоб перевірити, я piasini??хочу купити для jtag!дякую
перевірено на mazda 6 в jtag з ucu густий і iaw 5af обидва зчитуються і записуються без проблем ;) єдиний недолік, не працює кабель obd!!!
пробував x-yamaha r6, мама моя, скільки казіні, хоча після їх pedinatura, нічого не робити nn спілкується, тим більше в кілька разів, що, потягнувши і переміщення роз'єм, прочитав за декілька секунд, потім повідомлення про помилку...
завтра посилені зварні шви роз'єму і ми сподіваємося, що так вирішити....
перевірте також клеми в роз'єм, 10-полюсний, зі мною ? успіх, що іноді спілкуються, а іноді ні, і були ті, які не робили хороший контакт, я тільки близьких і все ? пішов на місце.
так, але зараз інші інтерфейси читають і пишуть Marelli 8f через OBD...
carlo abarth
09-12-2012, 15:54
так, але зараз інші інтерфейси читають і пишуть Marelli 8f через OBD...
у mj8d який інтерфейс клон робить ???
клон х зараз ніхто не робить , від того, що я знаю.
я хотів би запитати, якщо хтось прочитані і записані мотоцикла. я бачив, що на деяких пише тільки , як, якщо тому, щоб файли орі??
Напишіть лише, але проблему ?знайти ori
насправді , piasi орі мають всі.
пошук я теж іп? інформація про piasini.... reneas тільки для запису.
теж хотів би знайти схему, щоб відкрити ecu.....може бути, хто-то пу? дати руку!....
кому-небудь вдалося прошити з piasini клон якийсь ecu r6-r1 ? я розумію, що от casini, і ви не можете
кому-небудь вдалося прошити з piasini клон якийсь ecu r6-r1 ? я розумію, що от casini, і ви не можете
i write r6 2004
on the bench?or with ecu installed on a bike?
04 is older, i think doesn't but only read write, right?
read writ
r6 04-05
tried to read
erase and write again
works
tested 2 months ago
read writ
r6 04-05
tried to read
erase and write again
works
tested 2 months ago
With r1 04-05 is possible do the same with piasini? Need to open the ecu?
dont know for r1 never tried
але r6 only from connector
4 wires
piassini клон 4.3
dont know for r1 never tried
але r6 only from connector
4 wires
piassini клон 4.3
Have you tried other sport bike with piasini клон 4.3?....ru можна лише read ecu without trouble? Doesn't require key or similar for read the mprocessor?
no not so much
i спеціалізована to ecu repair not to tune
sometimes i read ecus to compare files may for upgrade or correct may idle speed
bikes i read and write
r6
dl650 2003+2007
hayabusa eh30
some burgman
that what i notice is that i always connect external power to piassini
without it i can't connect to some ecu
never problem in writing..i know that when write the file it need a key or similar do write успішний the file.