Прагляд Поўнай Версіі : piasini
lumaracing
12-10-2012, 17:26
прывітанне, хлопцы,я пачала пісаць што-то на piasini,я купіў яго месяц таму, і яшчэ nn, я правяраў!!толькі, што тэкст там пішацца ведаць!!!!!
я выкарыстаў час, f? у сектары матацыклаў у гэтай галіне, я павінен сказаць, што ? трохі impegnetivo але, як і ўсе пытанне добрай волі?, нядаўна я купіў іншы, паколькі тое, што я я аддаў , мне ? служыў х mazda6 x спампаваць файл..я абяцаў расследаваць x l' выдаленне fap, які яшчэ да гэтага часу не здолелі зрабіць як x недахопу часу, што x вопыт, я думаю, што нам трэба было што-небудзь ? немагчыма,наш карыстальнік даў мне файл, які ен спрабаваў з добрымі вынікамі, і я думаю, што суда-тое, бяры? кі, x, каб змяніць мой.... у piasini улічваючы, што пост гаворыць аб гэтым, на мой ўбачыць ? добры інструмент, але абмежаваны x усе машыны, якія мы abbituati рабіць.
lumaracing
12-10-2012, 21:43
giarras гэта заўважыў ? абмежаваны,я magioparte яго ўзяў для mazda,што потым здарыцца які-небудзь іншы тып эбу, то мы правяраем і бачым, дакладна, як след
Прывітанне Giarras, таму што мне вельмі цікава даведацца больш? аб тым, Piasini, ці магу я спытаць, калі ласка, chierimenti аб двух вашых сцвярджэнняў:
я выкарыстаў час, f? у сектары матацыклаў у гэтай галіне, я павінен сказаць, што ? трохі impegnetivo
Чаму? сцвярджаеце, што ? складанай?
у piasini на мой паглядзець ? добры інструмент, але абмежаваны x усе машыны, якія мы abbituati рабіць.
Чаму? вы лічыце, абмежаваны з аўтамабілямі?
Вялікі дзякуй за тлумачэнні, і за час, dedicatomi :)
giarras гэта заўважыў ? абмежаваны,я magioparte яго ўзяў для mazda,што потым здарыцца які-небудзь іншы тып эбу, то мы правяраем і бачым, дакладна, як след
Прывітанне lumaracing, я магу нават спытаць вас, чаму? думаеце, што вы Piasini абмежаваны?
Дзякуй! :)
Прывітанне Giarras, таму што мне вельмі цікава даведацца больш? аб тым, Piasini, ці магу я спытаць, калі ласка, chierimenti аб двух вашых сцвярджэнняў:
Чаму? сцвярджаеце, што ? складанай?
Чаму? вы лічыце, абмежаваны з аўтамабілямі?
Вялікі дзякуй за тлумачэнні, і за час, dedicatomi :)
я адказваю адразу..блокі кіравання, матацыкл не проста адкрыць так шмат разоў, нават з бітай зможаш х абыйсці свідраванні адтулін, дзе вы можаце ўмяшацца, калі вы не ведаеце, дзе c'? словам, каб кінуць блок кіравання х аўтамабіляў абмежавана? але xch? многія аддаюць перавагу працаваць у паслядоўны і piasini гэтыя робіць вельмі мала і, як пратаколы і p? бедны а х ecu nipponiche я думаю, што лепш. я спадзяюся, што я было ясна, а заўтра замест таго, што пу? зрабіць.
Дзякуй Giarras! Sie было ясна і вельмі добры! :)
Такім чынам, адзіны спосаб умяшацца на блокі кіравання ад матацыкла ? адкрыць іх? На практыцы трэба адпрацоўваць, як у BDM?
Aspetter? хацелася заўтра, каб прачытаць астатнюю частку твайго адказу...
Дзякуй 1000! :)
Дзякуй Giarras! Sie было ясна і вельмі добры! :)
Такім чынам, адзіны спосаб умяшацца на блокі кіравання ад матацыкла ? адкрыць іх? На практыцы трэба адпрацоўваць, як у BDM?
Aspetter? хацелася заўтра, каб прачытаць астатнюю частку твайго адказу...
Дзякуй 1000! :)
вы, як правіла, вы працуеце, як bdm? не schedini, і вы павінны зварыць матэрыяльна провада.
вы, як правіла, вы працуеце, як bdm? не schedini, і вы павінны зварыць матэрыяльна провада.
sa80libero
13-10-2012, 14:32
павінны таксама зрабіць новыя marellio mjd8 тыя, якія мантуе punto evo, так сказаць
вам даецца?
я не думаю, тварам новых marelli у дадатку аўтамабілі падтрымліваюцца.
sa80libero
13-10-2012, 21:27
шкада, я думаў, усе рабіў :confused:маючы jtag.....
я купіў сення, мне трэба, каб зрабіць з yamaha r6, улічваючы, што x ператварыць іх у YEC я не маю паняцця, як гэта зрабіць
alfetta80
23-10-2012, 19:59
прывітанне, хлопцы,я пачала пісаць што-то на piasini,я купіў яго месяц таму, і яшчэ nn, я правяраў!!толькі, што тэкст там пішацца ведаць!!!!!
прывітанне lumaracing ў вас есць, каб праверыць, ці я piasini??хачу купіць для jtag!дзякуй
прывітанне lumaracing ў вас есць, каб праверыць, ці я piasini??хачу купіць для jtag!дзякуй
праверана на mazda 6 у jtag з ucu густы і iaw 5af абодва счытваюцца і запісваюцца без праблем ;) адзіны недахоп, не працуе кабель obd!!!
спрабаваў x-yamaha r6, мама мая, колькі казіні, хоць пасля іх pedinatura, нічога не рабіць nn кантактуе, тым больш у некалькі разоў, што, пацягнуўшы і перамяшчэнне раз'ем, прачытаў за некалькі секунд, затым паведамленне пра памылку...
заўтра ўзмоцненыя зварныя швы раздыма і мы спадзяемся, што так вырашыць....
калі ласка, праверце таксама клемы ў раздым, 10-полюсный, са мной ? поспех, што часам маюць зносіны, а часам няма, і былі тыя, якія не рабілі добры кантакт, я толькі блізкіх і ўсе ? пайшоў на месца.
так, але зараз іншыя інтэрфейсы чытаюць і пішуць Marelli 8f праз OBD...
carlo abarth
09-12-2012, 15:54
так, але зараз іншыя інтэрфейсы чытаюць і пішуць Marelli 8f праз OBD...
у mj8d якой інтэрфейс клон робіць ???
клон х цяпер ніхто не робіць , ад таго, што я ведаю.
я хацеў бы спытаць, калі хто-то прачытаў і пісьмовых матацыклаў. я бачыў, што на некаторых піша толькі , як, калі таму, каб файлы на врі??
Напішыце толькі, але праблему ?знайсці ori
на самай справе , piasi крычы маюць усе.
у пошук я таксама іп? інфармацыя аб piasini.... reneas толькі для запісу.
таксама хацеў бы знайсці схему, каб адкрыць ecu.....можа быць, хто-то пу? даць руку!....
каму-небудзь удалося адштабнаваць з piasini клон якой-то ecu r6-r1 ? я разумею, што вось з casini, і вы не можаце
каму-небудзь удалося адштабнаваць з piasini клон якой-то ecu r6-r1 ? я разумею, што вось з casini, і вы не можаце
i write r6 2004
on the bench?або з ecu installed on a bike?
04 is older, i think doesn't read but only write, right?
read writ
r6 04-05
tried to read
erase write and again
works
tested 2 months ago
read writ
r6 04-05
tried to read
erase write and again
works
tested 2 months ago
With r1 04-05 is possible do with the same piasini? Need to open the ecu?
dont know for r1 never tried
але r6 only from connector
4 wires
piassini клон 4.3
dont know for r1 never tried
але r6 only from connector
4 wires
piassini клон 4.3
Have you tried other sport bike with piasini клон 4.3?....ru можна толькі чытаць ecu without trouble? Doesn't require key or similar for read the mprocessor?
no not so much
i спецыялізаваная ecu to repair not to tune
sometimes i read ecus для параўнання, files may for upgrade or correct may idle speed
bikes i read і write
r6
dl650 2003+2007
hayabusa eh30
some burgman
that what i notice is that i always connect external power to piassini
without it i cant to connect some ecu
never problem in writing..i know that when write the file it need a key or similar do write паспяховы the file.