КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Час ўпырску Grande Punto 1.3 mjet 90 л. с.

andrea80
Прывітанне, сябры. . вы можаце мне дапамагчы зразумець, як змяніць час ўпырску, што ECM называецца "ўпырску parzializzato" на гэтым вялікая кропка 90 л. с.? Я змяніў педаль, зняўшы дзіркі ў паскарэнне , але я зразумеў, што калі не чапаць карту час вырашыце вельмі мала, на нізкіх я зрабіў некалькі тэстаў, але нічога не. Прыкладаю файл крычы, і веру ў вашу дапамогу...дзякуй ўсім !

cinqueturbo
праблема і больш на абмежавальнік крутоўнага моманту рухавіка

раз я раблю іх у таблічнай інтэрпаляцыі з дапамогай % для выгнутых паверхняў для радкоў

Абмежавальнікі
1° 084934
2° 08DBA6
3° 08DBC6
4° 0903A0
5° 090412
6° 090458
7° 090632
8° 090EDE
9° 091D30

andrea80
Ahhhahhhhh...na...я з тэлефона... месца, як толькі нагрузка на....я трохі спецыяліст па Marelli....прамысловы шпіянаж заслугоўвае 100 thanks!!!

andrea80
Але часы, як іх разлікі? Або ад % фіксаваная?

Ужо
ад 10% прыросту ў затым вы пачынаеце бачыць, трохі дыму

andrea80
Цікава, гэта таму, што ў і г. д восі няправільна...павінна быць па восі X ціску ў рампы, а вось Y-колькасць ўводзяць у Мг ...вось Z-час у мікрасекунд, я Памыляюся?

andrea80
Ды, дзякуй, але я паспрабаваў устаць, і адчуваю сябе крыху мармытання дзіўна ў рухавік, і адчувае, як адчувае сябе бо біцця..

cinqueturbo
Але часы, як іх разлікі? Або ад % фіксаваная?

Тады залежыць ад машыны да машыны..
І 90 л. з. у любым выпадку, даючы патрэбную колькасць паветра, можна даць нават 16% да 100 нагрузкі 4500giri
Аднак ёсць rail мілісекунд не мг..
Паспрабуйце даць
5%-8%
3%-14%
Ад 38 нагрузкі 1000giri ў на

andrea80
Я імкнуся, і я табе скажу..дзякуй

alxcrs
Прывітанне Андрэй, я таксама, у мяне есць GP 1.3 jtdm 90cv, і я павінен сказаць, што гэты самакат (на 1.3) я быў здзіўлены вельмі моцна...
З дапамогай некалькіх простых змяненняў у ****llo ўсмоктвання дазавання і яна змянілася вельмі моцна, і думае, што цяпер вакол зноў з файл крычы, за выключэннем таго, што для закрыцця EGR (я зрабіў гэты выбар, таму што я раблю, у сярэднім 40/45000 Км у год і ў мяне счапленне трохі напружвае).
Час таму я зрабіў шмат тэстаў, і што тычыцца часу ўпырску, а таксама павелічэнне ў працэнтах ад 5 да 10, але ўжо з змены ўсмоктвання і іншыя маленькія хітрасці ў карце...
Ты больш доказаў, каб знайсці правільнае спалучэнне, якое падыходзіць на ваш рухавік, пад ваш стыль кіравання, і любыя змены, якія вы зрабілі, у адваротным выпадку перайдзіце дыягназ, вымераць колькасць паветра, які ты можаш смактаць, а вы вылічылі патрэбную колькасць, каб надаць...
Савет... кожны раз, калі пішаце новую карту, пратэстуйце яе на пару тыдняў (у залежнасці на якой маршрут звычайна), так што зрабіце вы павінны скарэктаваць...

andrea80
Cinqueturbo даруй. Колькі ты на гэтыя абмежавальнікі ? Я спрабаваў, але аўтамабіль мае педаль вакуум горш арыгінала..... Не ідзе пракляты...

cinqueturbo
Cinqueturbo даруй. Колькі ты на гэтыя абмежавальнікі ? Я спрабаваў, але аўтамабіль мае педаль вакуум горш арыгінала..... Не ідзе пракляты...

Бачыш, што класічны панеттоне вы чытаеце наадварот.. дзе законы 700 на самай справе і 4500

cinqueturbo

Мяжа ECU, і 12800, для таго, каб зняць вакуум на розных SW я павінен даць ужо ў 900giri напрыклад 1000 ачкоў

andrea80
Я ведаў, што яны былі ў адваротным выпадку.....таксама педаль..... Rail, я падняў яе на 5℅ з адпаведным абмежавальнікам...турба 15 ачкоў ....але не ідзе

cinqueturbo
Я ведаў, што яны былі ў адваротным выпадку.....таксама педаль..... Rail, я падняў яе на 5℅ з адпаведным абмежавальнікам...турба 15 ачкоў ....але не ідзе

Калі месца файл не ведаю, што яшчэ сказаць...

andrea80
Даруй. Як толькі я ў дом-тое месца...

andrea80
Я ж няправільна да пасадкі файл крычы....На жаль, у майстэрні ў мяне няма і хвіліны спакою... Прашу прабачэння...а загадзя дзякуй за дапамогу...

andrea80
вось файлы больш мод...дзякуй і не біце!!!!

andrea80
Cinqueturbo, што вы кажаце ? Гэта ад шпіянажу??? Ahhhhahh

cinqueturbo
Тады карту і сырой, і мне не падабаецца адсутнасць логікі, але гэта не павінна мець гэтую пустэчу, што вы кажаце, што..
растлумач, што ты хочаш атрымаць і што робіць аўтамабіль...
для пачатку я зрабіў часопіс, каб адсочваць, MAF, MAP і г. д.?
і важна, што MAF прачытайце хоць бы 800 паветра..

cinqueturbo
ты забыўся 084BE6

andrea80
Часопіс я зрабіў гэта.....з мульты****можа і ўсё ў норме....Але я зрабіў гэта ў арыгінале....тады я не разумею логіку гэтых Marelli, што ты кажаш, няма чым, усё ў ньютан-метраў, і ў мяне няма вопыту x розныя разлікі і г. д. і г. д...

andrea80
Я проста хачу атрымаць добрую прадукцыйнасць у нізкай цане....няма чым, пасля 2000 абаротаў машына едзе....але пад гэта непрыгожа

switing63
Я проста хачу атрымаць добрую прадукцыйнасць у нізкай цане....няма чым, пасля 2000 абаротаў машына едзе....але пад гэта непрыгожа

Улічваючы, што ў мяне няма вопыту ў гэтым пытанні, а, такім чынам, я магу памыляцца, на самай справе, вядома, памыляюся, але выцягнуць коней пад 2000 абаротаў-гэта рэч значна складаней, чым не атрымаць на высокіх абарачэннях, аднак, што мяне вельмі цікавіць, таму што таксама хацеў бы мець шмат кавалерыі на нізкіх абарачэннях, але я думаю, што з турба, што працуе з ціскам дастаткова, якія змяшчаюцца пад 2000 абаротаў у цябе мала паветра ў прыладзе для спальвання паліва, таму не думаю, што вам атрымаецца нашмат павысіць сілу

overbooster
колькі мм3 макс можаш надаць?

walter_ie
Прабачце за ўварванне, але анке, я іх зрабіў некалькі, 1.3 mtj, і я заўважыў, што тая дзірка, што ён ніжэй 2000 абаротаў і вельмі складана яго зняць....

cinqueturbo

Я паўтараю, што ты забыўся 084BE6
Тут мы гаворым пра дызель, што яны пара ў колькасці
Не праблема, націснуць адразу, але праблемы, якія вядуць сябе..
Даваць занадта шмат копій па нізкай цане і без пазнання логікі прыводзіць да розных праблемах..
Гэты аўтамабіль мае махавік бі масы і адправіць у адстаўку ў бліжэйшы час
Становіцца задавайце забруджвання.
Дак задавайце, таму што ў любым выпадку без механічных змяненняў не выйдуць, хто ведае, колькі Конскіх сіл..

andrea80
Я спрабаваў паставіць час ўпырску, у.... Павінна доўжыцца, які з'яўляецца больш лінейным, і што не ёсць нешта мармытаць....акрамя таго, на картах педаль я не чапаў значэння ў мінус...я правільна зрабіў?

overbooster
у той рокат, калі ён павялічваецца трохі больш, на нізкіх абарачэннях, tj.

andrea80
Зразумеў..я зразумеў

andrea80

aleg

andrea80

aleg

andrea80

dariuccio

andrea80

the shiston

Errecinque

the shiston

Errecinque
Не датыкаюцца. Служаць для зрэзу ў адпачынак.

the shiston