КПК

Перегляд Повної Версії : Ремонт датчик витрати повітря класу 140

блискавка
Привіт всім,хотів запитати, чи є на форумі інструкції для ремонту, датчик витрати повітря, для цього класу.
Автомобіль діє дві помилки і P0100 об'єм повітря, а інший P 0133 лямбда-зонд.при розгоні, двигун бурмоче, як не надходження палива.в діагностиці або бачив параметр витрата повітря 0, коли прискорення не подає ознак життя.

BlackFog
В даному випадку, я раджу замінити датчик витрати повітря, для мене це трапилося кілька разів, і після 1 або 2 місяців, датчик витрати повітря, скинути повертає ту ж помилку

carlo abarth
якщо говорити про те, що місце поруч з centgralina ремонт!!

giuseppe89
Ці автомобілі встановлюють датчик витрати повітря в один блок з ебу двигуна,в районі тут, в неаполі, їх ремонтують,але я також читав на різних форумах мерседес, що резистори можуть знайти і купити в інтернет і відновити якщо,те, до чого ми повинні бути обережними по відношенню до однієї з двох резисторів...

ugoboss
якщо це той, який вбудований в ебу, можна змінити ламелі, розташовані в торгівлі (але не часто і в невеликих кількостях), то потрібно замінити паяльник і в кінці калібрування з діагнозом мерседес, тому що дуже мало тих універсальних, що вони роблять, в іншому випадку не працюють добре.

Andrea1
На пк у мене є схеми для того, щоб змінити або виправити тип датчик витрати повітря, схожі, я думаю! Я їх ніколи не виготовлені або встановлені на автомобіль, може бути, ви дещо знаєте ... Сподіваюся, це допоможе

блискавка
Дякуємо за турботу .клієнт сказав, що його легко відновити його.

Alfiuccio
підтверджую, добре сказав, ugoboss з приводу калібрування, я повинен робити з обладнання....

guaro85
Де можна знайти ламелі запасних?

блискавка
Привіт всім,клієнт в понеділок приносить мені датчик витрати повітря, тіло farfallto ремонті.техніку хотів навіть тіло farfallto, щоб адаптувати його до ебу,я говорив, що рік змінився ламелі. Запитую у більш досвідчених ,але технік, який лагодить блоки управління спирається на допомогу компанії тип alientch розмір спорт і т. д. і т. д.?,чи є й інші компанії, які роблять тільки ці типи втручань?і від того, яке обладнання нам потрібно?

ugoboss
цей тип ремонту не має нічого спільного з фірмами з вас, згаданих, тут це на hw і переналаштувати все, що вам потрібно зробити ти sall'авто після монтажу шт капітальний ремонт.

блискавка
Дякую за відповідь,взявся за цей вид діяльності, ремонт блоків управління, від того, де ви боці?компанії з названих мною роблять тільки виключно обчисленнями.

блискавка
привіт всім,клієнт мені повідомляє ебу капітальний ремонт кріплення підходить і доведеною.значення витрати повітря, тепер маркування 2.98 3.00,перед обслуговуванням завжди був 0.я зробив досить довго їздити машина і рідини працює добре,і було зроблено, різання, очищення форсунок і паливний фільтр, заміна термостата.клієнт мені сказав, що рік змінився кристали,і була адаптована до корпусу дросельної заслінки .кого-то процедура ремонту цей блок управління?Запитую у більш досвідчених ,але технік, який лагодить блоки управління спирається на допомогу компанії тип alientch розмір спорт і т. д. і т. д.?,чи є й інші компанії, які роблять тільки ці типи втручань?і від того, яке обладнання нам потрібно?