Перегляд Повної Версії : Ремонт датчик витрати повітря класу 140
Привіт всім,хотів запитати, чи є на форумі інструкції для ремонту, датчик витрати повітря, для цього класу.
Автомобіль діє дві помилки і P0100 об'єм повітря, а інший P 0133 лямбда-зонд.при розгоні, двигун бурмоче, як не надходження палива.в діагностиці або бачив параметр витрата повітря 0, коли прискорення не подає ознак життя.
В даному випадку, я раджу замінити датчик витрати повітря, для мене це трапилося кілька разів, і після 1 або 2 місяців, датчик витрати повітря, скинути повертає ту ж помилку
якщо говорити про те, що місце поруч з centgralina ремонт!!
Ці автомобілі встановлюють датчик витрати повітря в один блок з ебу двигуна,в районі тут, в неаполі, їх ремонтують,але я також читав на різних форумах мерседес, що резистори можуть знайти і купити в інтернет і відновити якщо,те, до чого ми повинні бути обережними по відношенню до однієї з двох резисторів...
якщо це той, який вбудований в ебу, можна змінити ламелі, розташовані в торгівлі (але не часто і в невеликих кількостях), то потрібно замінити паяльник і в кінці калібрування з діагнозом мерседес, тому що дуже мало тих універсальних, що вони роблять, в іншому випадку не працюють добре.
На пк у мене є схеми для того, щоб змінити або виправити тип датчик витрати повітря, схожі, я думаю! Я їх ніколи не виготовлені або встановлені на автомобіль, може бути, ви дещо знаєте ... Сподіваюся, це допоможе
Дякуємо за турботу .клієнт сказав, що його легко відновити його.
підтверджую, добре сказав, ugoboss з приводу калібрування, я повинен робити з обладнання....
Де можна знайти ламелі запасних?
Привіт всім,клієнт в понеділок приносить мені датчик витрати повітря, тіло farfallto ремонті.техніку хотів навіть тіло farfallto, щоб адаптувати його до ебу,я говорив, що рік змінився ламелі. Запитую у більш досвідчених ,але технік, який лагодить блоки управління спирається на допомогу компанії тип alientch розмір спорт і т. д. і т. д.?,чи є й інші компанії, які роблять тільки ці типи втручань?і від того, яке обладнання нам потрібно?
цей тип ремонту не має нічого спільного з фірмами з вас, згаданих, тут це на hw і переналаштувати все, що вам потрібно зробити ти sall'авто після монтажу шт капітальний ремонт.
Дякую за відповідь,взявся за цей вид діяльності, ремонт блоків управління, від того, де ви боці?компанії з названих мною роблять тільки виключно обчисленнями.
привіт всім,клієнт мені повідомляє ебу капітальний ремонт кріплення підходить і доведеною.значення витрати повітря, тепер маркування 2.98 3.00,перед обслуговуванням завжди був 0.я зробив досить довго їздити машина і рідини працює добре,і було зроблено, різання, очищення форсунок і паливний фільтр, заміна термостата.клієнт мені сказав, що рік змінився кристали,і була адаптована до корпусу дросельної заслінки .кого-то процедура ремонту цей блок управління?Запитую у більш досвідчених ,але технік, який лагодить блоки управління спирається на допомогу компанії тип alientch розмір спорт і т. д. і т. д.?,чи є й інші компанії, які роблять тільки ці типи втручань?і від того, яке обладнання нам потрібно?