КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Рамонт датчык выдатку паветра класа 140

маланка
Прывітанне ўсім,я хацеў спытаць, ці есць на форуме інструкцыі для рамонту, датчык выдатку паветра, для гэтага класа.
Аўтамабіль дзейнічае дзве памылкі і P0100 аб'ём паветра, а іншы P 0133 лямбда-зонд.пры разгоне, рухавік мармыча, як не паступленне паліва.у дыягностыцы ці бачыў параметр выдатак паветра 0, калі паскарэнне не падае прыкмет жыцця.

BlackFog
У дадзеным выпадку, я раю замяніць датчык выдатку паветра, для мяне гэта здарылася некалькі разоў, і пасля 1 або 2 месяцаў, датчык выдатку паветра, скінуць вяртае тую ж памылку

carlo abarth
калі казаць пра тое, што месца побач з centgralina рамонт!!

giuseppe89
Гэтыя аўтамабілі усталёўваюць датчык выдатку паветра ў адзін блок з эбу рухавіка,у раёне тут, у неапалі, іх рамантуюць,але я таксама чытаў на розных форумах мэрсэдэс, што рэзістары могуць знайсці і купіць у інтэрнэт і аднавіць ад калі,тое, да чаго мы павінны быць асцярожныя ў дачыненні да адной з двух рэзістараў...

ugoboss
калі гэта той, які ўбудаваны ў эбу, можна змяніць ламелі, размешчаныя ў гандлі (але не часта і ў невялікіх колькасцях), то трэба замяніць паяльнік і ў канцы каліброўкі з дыягназам мэрсэдэс, таму што вельмі мала тых універсальных, што яны робяць, у адваротным выпадку не працуюць добра.

Andrea1
На пк у мяне ёсць схемы для таго, каб змяніць або выправіць тып датчык выдатку паветра, падобныя, я думаю! Я іх ніколі не выраблены або ўсталяваныя на аўтамабіль, можа быць, вы сее-што ведаеце больш.. Спадзяюся, гэта дапаможа

маланка
Дзякуй за клопат .кліент сказаў, што яго лёгка аднавіць яго.

Alfiuccio
пацвярджаю, добра сказаў, ugoboss па нагоды каліброўкі, я павінен рабіць з абсталяванне....

guaro85
Дзе можна знайсці ламелі запасных?

маланка
Прывітанне ўсім,кліент у панядзелак прыносіць мне датчык выдатку паветра, цела farfallto рамонце.тэхніку хацеў нават цела farfallto, каб адаптаваць яго да эбу,я казаў, што год змяніўся ламелі. Пытаюся ў больш вопытных ,але тэхнік, які рамантуе блокі кіравання абапіраецца на дапамогу кампаніі тып alientch памер спорт і г. д. і г. д.?,ці ёсць і іншыя кампаніі, якія робяць толькі гэтыя тыпы умяшанняў?і ад таго, якое абсталяванне нам трэба?

ugoboss
гэты тып рамонту не мае нічога агульнага з фірмамі з вас, згаданых, тут гэта на hw і пераналадзіць ўсе, што вам трэба зрабіць ты sall'аўто пасля мантажу шт капітальны рамонт.

маланка
Дзякуй за адказ,узяўся за гэты від дзейнасці, рамонт блокаў кіравання, ад таго, дзе вы баку?кампаніі з названых мной робяць толькі выключна вылічэннямі.

маланка
прывітанне ўсім,кліент мне паведамляе эбу капітальны рамонт мацаванне падыходзіць і даказанай.значэнне расходу паветра, цяпер маркіроўка 2.98 3.00,перад абслугоўваннем заўсёды быў 0.я зрабіў даволі доўга ездзіць машына і вадкасці працуе добра,і было зроблена, рэзка, ачыстка фарсунак і паліўны фільтр, а замена тэрмастата.кліент мне сказаў, што год змяніўся крышталі,і была адаптаваная з корпуса дросельнай засланкі .каго-то працэдура рамонту гэты блок кіравання?Пытаюся ў больш вопытных ,але тэхнік, які рамантуе блокі кіравання абапіраецца на дапамогу кампаніі тып alientch памер спорт і г. д. і г. д.?,ці ёсць і іншыя кампаніі, якія робяць толькі гэтыя тыпы умяшанняў?і ад таго, якое абсталяванне нам трэба?