Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне punto evo 85cv mjt

the shiston
хлопцы, што вы ведаеце, певень v54 закон і піша punto evo 1.3 mjt 85cv 2011 год??

cinqueturbo
зроблены дзясяткі.. запіс сумнай для чакання завяршэння працы і значэнняў рамках etc

the shiston
- то есць? выключэнні запальвання??

cinqueturbo
- то есць? выключэнні запальвання??

Няма працэдуры запісу патрабуе разнастайных манеўраў сэнсе і спыняе ўсе тут..

the shiston
aaaah я зразумеў, дзякуй cinqueturbo

the shiston
"прывітанне", але з таго, што драйвера чытаць і напісаць гэты аўтамабіль апраўданне? чаму мяне няма ў punto evo

cinqueturbo
"прывітанне", але з таго, што драйвера чытаць і напісаць гэты аўтамабіль апраўданне? чаму мяне няма ў punto evo

вы бачыце, што ваш певень не абнаўляюцца або праграмнага забеспячэння і ўсталяваны правільна, з абнаўленнямі..

the shiston
ах, гэта я не ведаў... не маглі б вы сказаць мне, як я павінен зрабіць, каб абнавіць яго? цябе я быў бы вельмі ўдзячны...

jared_poe
мне здаецца дзіўным, што на перах v54 вы не маеце пратаколы для marelli 8df, калі ласка, скрыншот экрана, што ў вас на перах, выбраўшы аўтамабіль

the shiston
у дзень вам месцы хлопцаў, а калі есць пратаколы, я толькі 6f3

the shiston
хлопцы, я ведаю, што я ўзяў вялікі промах, можа быць, што не бачыў надпіс punto evo?? гэтыя??

cinqueturbo
хлопцы, я ведаю, што я ўзяў вялікі промах, можа быць, што не бачыў надпіс punto evo?? гэтыя??

І вы..
вы на кані

ugoboss
шмат раз тое, што нам даюць-гэта хутка, але гэта дрэнны спадарожнік у гэтых працах.

the shiston
вельмі дакладна, таксама, чаму кліент прыйшоў у час закрыцця, і я быў п'яны, а я хацеў спытаць, але ад серыйных, колькі часу immpiega пеўнік, каб прачытаць??

overbooster
пару хвілін прачытаць х

the shiston
я зразумеў, кліент хоча выдаліць dpf і egr, але на 8DF я яшчэ не зразумеў, як вы робіце, 6f3 цяпер я магу з зачыненымі вачыма, але гэтыя яшчэ нічога.

tecnoracing
ce заўседы ў першы раз

carlo abarth
чытаць, калі virtual read і data base???

the shiston
вы там, у databeìase