Прагляд Поўнай Версіі : Info ecu sid 206 kuga і, магчыма, scodifica
Што ніхто не кажа мне, па меншай меры, калі scodificabile або няма? Не магу знайсці інфармацыя вакол...я павінен шукаць для ecu siemens?
Не ведаю, што гэта эбу, але бачыў, што пагрузчык пачаў адкрываць і паглядзець, калі ёсць.порт bdm, каб прачытаць.
Прывітанне, ecu sid сіменс, што тычыцца слова "continental" - гэта толькі абрэвіятура, але эбу sid. Што тычыцца scodifica del'a ecu kuga свайго калегі, каб выкарыстоўваць, як пагрузчык, вы можаце зрабіць гэта спакойна да тых часоў, што коды з 2 блокаў кіравання супадаюць у адваротным выпадку вам прыйдзецца зрабіў замену.
Прывітанне, ecu sid сіменс, што тычыцца слова "continental" - гэта толькі абрэвіятура, але эбу sid. Што тычыцца scodifica del'a ecu kuga свайго калегі, каб выкарыстоўваць, як пагрузчык, не можаш гэтага зрабіць у сувязі транспондеров ключа, аўтамабіль не пачнецца.
P. s. я прашу прабачэння за папярэдні адказ быў няправільны.
Ок, дзякуй, blackfog, такім чынам, з гэтай ecu, я не раблю нічога? Як гэта працуе ў выпадку паломкі ecu, як гэта?
Нічога не зразумеў, Giuseppe89. Няма, на жаль, вы не можаце выкарыстоўваць гэтыя ecu. У выпадку паломкі ecu-то падобнае, але замяніў усе aggomerato, затым эбу, бартавы кампутар, ідзе замена кода ключа.