Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта Jimny 1.5 ddis 63 квт 86 лс ЭБУ delphi dcm 1.2

Марые SJ
Вось і я, нарэшце, у валоданні праграмнае забеспячэнне для перапрызначэння, і для kess v2, відаць, што яны яшчэ ў адкрытым моры, у разуменні кіравання карт, я зрабіў "дапамогу" лёгка зрабіць карту, мой сябар, з адключэннем EGR, націсніце, час ўпырску, карту педаль, турба, ціску ў рампы,абмежавальнік крутоўнага моманту,і карту дыму "я думаю", калі я не зразумеў... цяпер будзе месца файл врі і мод майго эбу, для таго, каб мець сваё меркаванне бачыў, што я хацеў бы зразумець, што ён зрабіў, дзякуй за цярпенне.

Марые SJ
Хто-то, хто дае мне руку?.....

Марые SJ
Хлопцы, я зрабіў сабе мужнасць пасля пэўнага перыяду нерашучасці я загрузіў карту (з EGR on) , я павінен сказаць, што ў сярэдзіне v сапраўды лепш, рухавік-гэта значна больш вадкасці, коціць добра, ужо з сёння, і прагрэсіі ў паскарэнне вельмі здавальняючым, цяпер я хацеў бы ведаць ваша меркаванне аб карце, што я выклаў вышэй, для таго, каб ведаць, калі вы думаеце, ёсць паляпшэння, дзякуй за цярпенне..

cinqueturbo
Хлопцы, я зрабіў сабе мужнасць пасля пэўнага перыяду нерашучасці я загрузіў карту (з EGR on) , я павінен сказаць, што ў сярэдзіне v сапраўды лепш, рухавік-гэта значна больш вадкасці, коціць добра, ужо з сёння, і прагрэсіі ў паскарэнне вельмі здавальняючым, цяпер я хацеў бы ведаць ваша меркаванне аб карце, што я выклаў вышэй, для таго, каб ведаць, калі вы думаеце, ёсць паляпшэння, дзякуй за цярпенне..

У мяне не вялікія веды аб Delphi..
у асновы, але працягвае працаваць, у %
турба можа даць спакойна 100-120 пунктаў
Ўпырску Parzializzata вы зрабілі добра, каб выкарыстоўваць інтэрпаляцыю, вы можаце з'ехаць раней, чым мазаць лепш з крокам..
ціск ў Рампы добра зроблена.. і бессэнсоўна патрабаваць больш фізічны мяжа гэтых помпаў кепскай..

Марые SJ

Марые SJ

ugoboss
але тое, што ты баішся, у загрузкі, а затым дыягназ на рукі, праверце, калі ён працуе ці няма, у мяжы, калі працаваць вы хочаце сказаць, што не было добра, і перапісаць арыгінал, але па меншай меры, ты зняў сумненні.

Марые SJ
З ecm не бачу, таму што ў мяне няма драйвераў для тут я пайшоў на нос, не ведаючы дакладна, што я закрануў, у пазбяганне пашкоджанняў, я аддаю перавагу не загружаць...

ugoboss
і г. д. нават калі вы кіроўца гэта экю, ён ніколі не скажа табе, як зачыніць egr, на падставе чаго ты зачынілася?

Марые SJ
Я закрыла прагі файл edc15 з egr off, і ў вочы, можа быць, у "чысціні" вы somilgliava да маёй, і таму я паспрабаваў зачыніць мяне, я ведаю, што вы не павінны рабіць гэтыя рэчы, але я хацеў паспрабаваць, у рэшце рэшт, я не давяраў загрузіць мод.