Прагляд Поўнай Версіі : Kess v2 4.036 заблакаваны
Прывітанне ўсім , прашу вашай дапамогі, каб разблакаваць kess 4.036 заблакаваны для маркера я спрабаваў працэдуру, паказаную ў установачны дыск , але не ідзе.
Прывітанне ўсім , прашу вашай дапамогі, каб разблакаваць kess 4.036 заблакаваны для маркера я спрабаваў працэдуру, паказаную ў установачны дыск , але не ідзе.
Прывітанне Claudiooreste, звяжыцеся Запал Рухавікоў на форуме, які з'яўляецца прафесійным для гэтых рэчаў
Ок, дзякуй за параду.
вы паспяхова мае разблакаваць kess?
Вы todos есць, атрымалася з крыху цярпення , дзякуй.
Вы todos есць, атрымалася з крыху цярпення , дзякуй.
Было б правільна з вашага боку відаць, што вы адкрылі пост, на карысць супольнасці, якія spiegassi, як вы зрабілі так, што іншыя карыстальнікі з такой жа праблемай маглі вырашыць.
Я павінен быў замяніць SD card маецца ўнутры kess належным чынам адфарматаваны, а затым я перапісаў арыгінальныя файлы, што даслаў мне прадавец і перарабіў працэдуру аднаўлення маркера на КАМПАКТ-дыску .
Я павінен быў замяніць SD card маецца ўнутры kess належным чынам адфарматаваны, а затым я перапісаў арыгінальныя файлы, што даслаў мне прадавец і перарабіў працэдуру аднаўлення маркера на КАМПАКТ-дыску .
Дзякуй .Замяніць проста па якой-то прычыне звязана з tool або проста перафарматаваць яго?
Няма , я павінен быў замяніць яго, магчыма, таму, што я быў няправы, зрабіць працэдуру ў першы раз, а затым ідуць іншыя выпрабаванні без выніку , у рэшце рэшт, я звязаўся з прадаўцом, ен мне supportatato і зрабіць дзеянні, якія я апісаў раней.
Прабачце, я вас спытаў, таму што я выпадкова абмен на sd іншы kess, я таму працэдура маркераў
Па-відаць, калі вы няправільна зрабіць працэдуру маркер , за тое, што я зразумеў, гэта разбэшчвае файл з sd-карты, то прадавец рэкамендуе яго замяніць.
Па-відаць, калі вы няправільна зрабіць працэдуру маркер , за тое, што я зразумеў, гэта разбэшчвае файл з sd-карты, то прадавец рэкамендуе яго замяніць.
калі б гэта было праўдай дастаткова, адфарматаваць яго і вярнуць файлы, прычына есць, але гэта іншае.
Але вы павінны ведаць, што.
Вы, я ведаю прычыну, неабходна змяніць серыйны нумар на sd карту, а затым пакласці яго назад, як і раней заўседы formattandola..
Але табе гэта ўжо адбылося, і вы вырашылі так.
Так што, калі праблема паўтараецца, вы ведаеце, як яе вырашыць.
вы можаце мець працэдуру, крок за крокам, і імя праграма выкарыстоўваецца для скіду дзякуй.
прывітанне,я вмешаюсь у абмеркаванне, каб змякчыць пытанне, бачыў, што я набываючы kess і ktag cn для пачатку, перш чым рабіць інвестыцыі няслушнай,мне прадавец кажа, што дзве гэтыя апараты не маюць абмежаванні маркераў там атрымліваецца?дзякуй
[QUOTE=teamfox;122284]прывітанне,я вмешаюсь у абмеркаванне, каб змякчыць пытанне, бачыў, што я набываючы kess і ktag cn для пачатку, перш чым рабіць інвестыцыі няслушнай,мне прадавец кажа, што дзве гэтыя апараты не маюць абмежаванні маркераў там атрымліваецца?
Ад таго, што я ведаю, усе роўна неабходная працэдура, што я не зрабіў і боб я ведаю што калі мы павінны згадаць тут, плюс есць мадэль( клон), які скідае зручна з кнопку, але мяне папрасілі 100e.
[QUOTE=teamfox;122284]прывітанне,я вмешаюсь у абмеркаванне, каб змякчыць пытанне, бачыў, што я набываючы kess і ktag cn для пачатку, перш чым рабіць інвестыцыі няслушнай,мне прадавец кажа, што дзве гэтыя апараты не маюць абмежаванні маркераў там атрымліваецца?
Ад таго, што я ведаю, усе роўна неабходная працэдура, што я не зрабіў і боб я ведаю што калі мы павінны згадаць тут, плюс есць мадэль( клон), які скідае зручна з кнопку, але мяне папрасілі 100e.
Вы на самай справе я заўважыў, што некаторыя cn ў іх гэтая клавіша і ў некаторых даюць разам j-link, што я не ведаю што гэта, але думаю, што ен патрэбны для скіду токенаў, папраўце мяне, калі я памыляюся, але так як для kess і ktag?
як вы бачыце, колькі запісаў засталося ?улічваюцца таксама паказанні?
як вы бачыце, колькі запісаў засталося ?улічваюцца таксама паказанні?
Цябе, кажа, што праграма ў той час, што сыходзіць
хто-небудзь ведае, ці лічыцца паказанні?
праграмнае забеспячэнне, якое працуе ў сеткі x скінуць токены гэта падман? падключаецца інструмент да usb і ен апрацоўвае з дапамогай гэтай праграмы
sdormatter служыць толькі для фарматавання sd як калі б новая,то відавочна, што трэба аднавіць у sd
Прабачце, тады проста скапіяваць дадзеныя, якія змяшчаюцца ў памяці, і потым, калі завісае, адфарматаваць і вярнуць старыя дадзеныя?
Прабачце, тады проста скапіяваць дадзеныя, якія змяшчаюцца ў памяці, і потым, калі завісае, адфарматаваць і вярнуць старыя дадзеныя?
я думаю, што няма.
Гэта было занадта добра, на самай справе , але ўнутры гэтай памяці якія дадзеныя ўтрымлівае, і калі я ўжо думаю, лепшага якасці, павялічваюць прадукцыйнасць інструмента?
адфарматаваны sdcard з sdformatter,
ўстаўлена карта пусты ўнутры mb kess,
падлучаны да кампутара і загружаны пратаколы з ksuite 2.08,
скінутыя маркеры заўсёды з ksuite 2.08,
усталяваны ksuite 1.89,
працаваць 10 святых пісанняў з ksuite 1.89,
абнаўленне пк ksuite 2.30 і ўсё працуе, як новы.
Дзякуй Энрыка за тое, што сказаў, як вы вырашылі.Я магла б убачыць, калі ў спісе эбу і пратаколы, якія ён kess ёсць пратакол(fam) для Opel 373 ?Дзякуй.
Дзякуй Энрыка за тое, што сказаў, як вы вырашылі.Я магла б убачыць, калі ў спісе эбу і пратаколы, якія ён kess ёсць пратакол(fam) для Opel 373 ?Дзякуй.
адфарматаваны sdcard з sdformatter,
ўстаўлена карта пусты ўнутры mb kess,
падлучаны да кампутара і загружаны пратаколы з ksuite 2.08,
скінутыя маркеры заўсёды з ksuite 2.08,
усталяваны ksuite 1.89,
працаваць 10 святых пісанняў з ksuite 1.89,
абнаўленне пк ksuite 2.30 і ўсё працуе, як новы.
забыўся пропуск:
перад абнаўленнем да кампутара ksuite 2.30 трэба выдаліць паўторна sd і перазагрузіць пратаколы з ksuite 2.08
Прывітанне Генрых, прабач, адно ўдакладненне.Мы гаворым пра клон, так?Таму што гэта афіцыйны ведаю ўжо, што падтрымлівае пратакол 373 для падключэнне праз obd для ecu Delphi dcm3.7.Дзякуй за удзеленую час.
Прывітанне Генрых, прабач, адно ўдакладненне.Мы гаворым пра клон, так?Таму што гэта афіцыйны ведаю ўжо, што падтрымлівае пратакол 373 для падключэнне праз obd для ecu Delphi dcm3.7.Дзякуй за удзеленую час.
Прывітанне, Генрых,вельмі прыемна.Наогул-то, я прадставіла правільна 1 год таму.Я хацеў спытаць той вобласці, таму што твая прозвішча вельмі распаўсюджаная ў горадзе Ud.
Прывітанне, Генрых,вельмі прыемна.Наогул-то, я прадставіла правільна 1 год таму.Я хацеў спытаць той вобласці, таму што твая прозвішча вельмі распаўсюджаная ў горадзе Ud.
Прывітанне Генрых, узяў тое, што вам параіў.Працуе выдатна.Дзякуй.
Прывітанне Генрых, узяў тое, што вам параіў.Працуе выдатна.Дзякуй.