КПК

Перегляд Повної Версії : виняток egr поло 1400 tdi edc15p

alfetta80
добрий день всім!!
хлопці домана egr off, на цій машині просто потягніть прямої лінії на фазу вприскування??чи треба мод щось інше??файл ще не читав або не машина!!
або глянув, але не можу нічого ясно!так як клієнт і трохи швидко, не залишає машину або час, щоб побачити, добре!!чесно кажучи, мені не траплялося ніколи 15p.дякую

ugoboss
деякі edc15p мають класичні "панеттоне" як edc16 vag групи, ви повинні побачити файл.

alfetta80
привіт ugoboss спасибі!!ось файл orihttps://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=10186&d=1455971242
отже: я намагався тягнути лінію на обидві фази уприскування, тепер клапан не працює більше 80%, але 20% і індикатор виглядає не включитися більше і це нормально?як правило, відсоток не повинен застрягти на 5%???

alfetta80
ось файли

claudiooreste
Від того, які обертів двигуна у тебе витягнув пряма лінія , на жаль, я не можу завантажити файл.

ugoboss
це не має керування, потім прямій лінії, яка починається від 04c11c і покладіть всі 11350, звичайно, ти одно на другій карті.

alfetta80
ugoboss прямої лінії, то зроблено, починаючи від адресу, що ти мені сказав!!але я або ставлю всі значення вище, що це 11360 може бути, я помиляюся???ось чому не блокується на 5%, але на 20%???
зараз клієнт йде навколо, і здається, що лампа не горить, але що ти кажеш я передзвоню і я міняю в 11350???

ugoboss
я не знаю, де ви знайшли значення 11360, електронною картою, з вашого редагування, що ми розуміємо краще.

alfetta80
доброго ранку!!відкривши файл з ecm на фазу уприскування, значення вище, це 11360 я вишлю файл мод!!!!

ugoboss
тепер я бачив, я втік той біт.

alfetta80
так що все в порядку?

ugoboss
я б сказав, що так.

alfetta80
ок!по-твоєму, це нормально, тому що працювати на 20%??здається, що не буде повністю заблокований команду, але що буде parzializzata!!!!!
у початковій стадії джерело в діагностиці вся команда працює на 80% все закрито, 5% тепер з мод, фази уприскування, працює 5% і 20% здавалося б, що лампа не горить, але для мене це не нормально!

cinqueturbo
Щоб бути спокійним візьміть кульку з підшипника відповідного розміру і вставити її в труби, привід EGR, щоб закрити його на 100%

alfetta80
привіт cinqueturbo і спасибі за пораду так і зроблю, як тільки можна!!але так це нормально, це робота на edc15p??

cinqueturbo
привіт cinqueturbo і спасибі за пораду так і зроблю, як тільки можна!!але так це нормально, це робота на edc15p??

Не звертаючи уваги на значення.. звичайно побачити 0% фіксований і обнадіює..
Головне, що відключений роботи і відсутність помилок в ECU
ще краще, переконайтеся, що він закритий на 100% механічно з filanca і так далі.

alfetta80
і це дивно, тому що всі клапани egr, які або відключений частка в діагностиці і залишилася завжди фіксованою в цьому немає!!!але і це стригучий лишай моя, тому що клієнт я чув, сьогодні він сказав, що це нормально, і не загоряється індикатор більше.

alfetta80
а edc15p 90cv і в перший раз, що я, трапляється, так що я не знаю, якщо це нормально так чи ні!!!

cinqueturbo
а edc15p 90cv і в перший раз, що я, трапляється, так що я не знаю, якщо це нормально так чи ні!!!

Я не бачив ваш файл, щоб не завантажити матеріал надміру бачив розраховує завантаження форуму, якщо ugoboss сказав, що і добре ви прикріплені..

Errecinque
Я не бачив ваш файл, щоб не завантажити матеріал надміру бачив розраховує завантаження форуму, якщо ugoboss сказав, що і добре ви прикріплені..
Це розраховує скачати не знав
...ви трохи більш докладно?

cinqueturbo
Це розраховує скачати не знав
...ви трохи більш докладно?