Прагляд Поўнай Версіі : выключэнне egr пола 1400 tdi edc15p
добры дзень усім!!
хлопцы домана egr off, на гэтай машыне проста пацягніце прамой лініі на фазу ўпырску??ці трэба мод што-нешта іншае??файл яшчэ не чытаў або не машына!!
ці зірнуў, але не магу нічога ясна!так як кліент і трохі хутка, не пакідае машыну ці не час, каб убачыць, добра!!шчыра кажучы, мне не здаралася ніколі 15p.дзякуй
некаторыя edc15p маюць класічныя "панеттоне" як vag edc16 групы, вы павінны праверыць, ці файл.
прывітанне ugoboss дзякуй!!вось файл orihttps://www.professionalchiptuning.net/прыхільнасць.php?attachmentid=10186&d=1455971242
такім чынам: я спрабаваў цягнуць лінію на абедзве фазы ўпырску, цяпер клапан не працуе больш за 80%, але 20% і індыкатар выглядае не ўключыцца больш і гэта нармальна?як правіла, працэнт не павінен затрымацца на 5%???
Ад таго, якія абароты рухавіка ў цябе выцягнуў прамая лінія , на жаль, я не магу спампаваць файл.
гэта не мае кіравання, затым прамой лініі, пачынаецца ад 04c11c і пакладзеце ўсе 11350, вядома, ты роўна на другі карце.
ugoboss прамой лініі, то зроблена, пачынаючы ад адрас, што ты мне сказаў!!але я або стаўлю усе значэння вышэй, што гэта 11360 можа быць я памыляюся???вось чаму не блакуецца на 5%, але на 20%???
цяпер кліент ідзе вакол, і здаецца, што лямпа не гарыць, але што ты кажаш я ператэлефаную і я мяняю у 11350???
я не ведаю, дзе вы знайшлі значэнне 11360, электроннай картай, з вашага рэдагавання, што мы разумеем лепш.
добрае раніца!!адкрыўшы файл з ecm на фазу ўпырску, значэнне вышэй, гэта 11360 я вышлю файл мод!!!!
цяпер я бачыў, я бег той біт.
ок!па-твойму, гэта нармальна, таму што працаваць на 20%??здаецца, што не будзе цалкам заблакаваны каманду, але што будзе parzializzata!!!!!
у пачатковай стадыі крыніца ў дыягностыцы ўся каманда працуе на 80% усе зачынена, 5% цяпер з мод, фазы ўпырску, працуе 5% і 20%. здавалася б, што лямпа не гарыць, але для мяне гэта не нармальна!
Каб быць спакойным вазьміце шарык з падшыпніка падыходнага памеру і ўстаўце яе ў трубы, прывад EGR, каб закрыць яго на 100%
прывітанне cinqueturbo і дзякуй за савет так і зраблю, як толькі можна!!але так гэта нармальна, гэта праца на edc15p??
прывітанне cinqueturbo і дзякуй за савет так і зраблю, як толькі можна!!але так гэта нармальна, гэта праца на edc15p??
Не звяртаючы ўвагі на значэнне.. вядома ўбачыць 0% фіксаваны і абнадзейвае..
Галоўнае, што адключаны працы і адсутнасць памылак у ECU
яшчэ лепш, пераканайцеся, што ен зачынены на 100% механічна з filanca і гэтак далей.
і гэта дзіўна, таму што ўсе клапаны сістэмы рэцыркуляцыі ог, якія або адключаны доля ў дыягностыцы і засталася заўседы фіксаванай ў гэтым няма!!!але і гэта стрыгучы лішай мая, таму што кліент я чуў, сення ен сказаў, што гэта нармальна, і індыкатар не загараецца больш.
а edc15p 90cv і ў першы раз, што я, здараецца, так што я не ведаю, калі гэта нармальна так ці няма!!!
а edc15p 90cv і ў першы раз, што я, здараецца, так што я не ведаю, калі гэта нармальна так ці няма!!!
Я не бачыў ваш файл, каб не спампаваць матэрыял залішне бачыў разлічвае загрузку форуму, калі ugoboss сказаў, што і добра вы прымацаваныя..
Я не бачыў ваш файл, каб не спампаваць матэрыял залішне бачыў разлічвае загрузку форуму, калі ugoboss сказаў, што і добра вы прымацаваныя..
Гэта разлічвае не ведаў спампаваць
...вы крыху больш падрабязна?
Гэта разлічвае не ведаў спампаваць
...вы крыху больш падрабязна?