Прагляд Поўнай Версіі : Памылка ecm стрэлы 500
Прывітанне ўсім, хлопцы, я Stralis 500, што ен капрызіць, мяне ад памылкі ECM, DTC A8 МВФ 03, і грузавік, калі ідзе пад нагрузкай ідзе ў аварыйнай сітуацыі і губляе магутнасць! Што гэта можа быць? я паспрабаваў змяніць фільтры дызельнага паліва і паветра! мы ўбачым крыху! як вы думаеце?
добры дзень, вы ўсе яшчэ есць гэтая праблема ці вы вырашылі
зрабіце лог і кантралюе практычна ўсе параметры, перш за ўсе, прэс-turbo..
Прывітанне, хлопцы, тая памылка, як я зразумеў, адносіцца да бэнедэта сістэмы, што помпа ad blue! дзякуй, мой сябар, які мае дыягназ easy, мы зразумелі, што залежала ад помпы adblue!
у любым выпадку выкрэсліваць анамалія з дыягназам, сістэма працуе некаторы час і затым вяртаўся праблему! я вырашыў замяніць модуль, помпа, сродак ўсе роўна працягваў працаваць з я праблема! за дзень да прыезду ў майстэрню, каб замяніць помпа, тэлефануе мне кліент сказаў, што ў гару, у той час як ен быў пад напругай, выключаецца анамалію і ў сярэдзіне ідзе! на сенняшні дзень больш не было гэтай праблемы! адзінае, што зараз мае, аднак не ўплывае на эфектыўнасць сродкі, з'яўляецца няспраўнасць ECM 1D, што я не ведаю, што гэта, чорт вазьмі! на маім кіраўніцтва па рамонце я не спіс анамалій ECM, і я хацеў бы знайсці я дабраславіў спіс, калі хто-небудзь з вас валодае........! буду ўдзячны!
Зрабіце дыягностыку ад прыбораў і дайце мне ведаць увесь код dtc так я адкрываю easy, і я буду ведаць!!!